Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 242
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
За Божидар, за мъничкия Жорко и за прекрасния голям Жорко -  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 61
....... днес стават две години от загубата на малкото ми момченце , а болката е все същата , изгаря ме и ме изпълва цялата , а страха е още по-голям и осезаем...до кога.......
Обичам те мило ми детенце , завинаги ще сте в сърцето ми   Flowers Rose Flowers Rose

# 62
Hriska  Hug

Тази болка не минава, тъгата остава все така голяма.....

За всички ангелчета, така нелепо отишли си от нас и така непрежалими Flowers Rose Flowers Rose

# 63
Hriska  Hug не е вярно, че времето лекува...
 Flowers Rose Flowers Rose за твоите ангелчета...

# 64
 Flowers Rose Flowers Rose за нашите малки ангелчета
Хриска, Рени, Алина  Hug

# 65
  • Варна
Хриси,  Hug

# 66
Хрисе,  Hug Hug Hug.

# 67
  • Варна
Хрисе  Hug.

# 68
Хриска, и аз като другите мога само да изпратя виртуална прегръдка. Каквото и да напиша - вече е било изказано. И не е донесло облекчение. Прегръщам те силно, другарче! Hug

Flowers Rose Flowers Rose за Жорко, останал завинаги на 19. Бог да дава сили на близките му! Praynig Sad

# 69
  • на дъното
Хриси Cry Hugза твоите  ангелчета

# 70
Днес е 23.август, днес моя татко трябваше да навърши 64 години, а си остана завинаги на 52...
Липсва ми всеки ден, не доживя толкова много неща, не си поигра с внуците си...
 Flowers Rose Flowers Rose

# 71
  • на дъното
Nefertity Cry за твоя баща Hug

# 72
Нефче,  Hug. Може би в момента татко ти си играе със своето внуче и си говорят весели празнични неща.  Hug

# 73
Хриси ,Нефертити ... Hug ви.

-дано е светъл пътя им.

# 74
Незнам дали тук е мястото,но само вие може да ме разберете  Rolling Eyes
Постоянно ме е страх,че и с Анито ще се случи нещо лошо,не мога да се отпусна да бъда щастлива,последния път когато го направих загубих първата си дъщеря.Толкова ме е страх да не й се случи нещо ужасно  Confused Докога ще ме е страх?????Докога няма да мога да се отдам пълноценно на щастието си без да се притеснявам,че някой ще умре  Cry

Общи условия

Активация на акаунт