Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 242
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
 Cry Карма, приеми и моите съболезнования  Cry
за твоят девер Flowers RoseFlowers Rose
и за малкото ти момченце:rose:Flowers Rose

# 706
Мила Карма, много съжалявам за загубата!
 Flowers Rose Flowers Rose

# 707
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, благодаря ви, че и този път сте съпричастни с мен в мъката ми. Съпричастни с мъката на семейството ни. Тук в тази тема намерих тихият пристан. Тук има много болка, но и много разбиране...
Благодаря ви.   Hug

# 708
  • Gotham City
Карма, зная какво му е на мъжа ти, една голяма прегръдка за теб, а ти не спирай да прегръщаш него, ще има нужда от това сега! Hug

# 709
За такова нещо просто няма думи,винаги ще ни е мъчно за децата ни,особено в такива дни.А за мъжа ти...бъди му опора,защото му е много тежко.Знам го,защото като загубих големия си син,малкия въпреки че се държеше наскоро ми каза,че ако беше брат му,нещата щяха да са по различни.Той винаги е бил насреща му за всичко и много му помагаше.Ужасно е и никога няма да мога да се примиря с това.

# 710
Липсваш ми дете мое,много ми липсваш..............,днес пак ще си поплача.......,не че ще ми олекне..........НЯМА ЛЕК ЗА ТАЗИ БОЛКА

# 711
isepise, Cry Cryпрегръщам те! Поплачи,дано ти поолекне малко,макар че тази  болката ще носим за винаги...Кураж,сила и вяра,Исе! Praynig
За малката ти рожба  Flowers Rose Flowers Rose

# 712
isepise прегръщам те силно. Болката няма да утихне никога, но трябва да сме силни.  cry cry cry cry

За малкото ти детенце  Flowers Rose Flowers Rose

# 713
# 714
isepise  Hug много силно!

# 715
  • Варна
Isepise, ще поплача с теб..  Cry
 Flowers Rose Flowers Rose - за твоето ангелче

# 716
Преди шест месеца се разделих с моето момченце Каменчо. Винаги ще те обичам, липсваш ми, милото ми детенце! Cry Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose

# 717
 Беа, Cryза малкият ти ангел Каменчо! Flowers Rose Flowers Rose

# 718
Bea  Hug те мила  Flowers Rose Flowers Rose за Каменчо

# 719
Беа, прегръщам те  cry cry cry cry

За малкия Каменчо  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт