Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 242
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря ви момичета за милите думи!
Ели, много красиви и някак тъжни рози. Благодаря ти!

# 721
  • Талант на 2012,2013 г.
С ден закъснение/поради независещи от мен причини/...

За твоето детенце Беа:

# 722
Днес ми е мъчно защото, синът ми щеше да стане на 7,вместо торта и подаръци получих само тъга..

# 723
baraccuda  Hug  party006 за твоя син

# 724
 Flowers Rose  Flowers Rose за твоето момченце

# 725
baraccuda   cry cry ,поклон пред паметта на малката ти рожба  Flowers Rose Flowers Rose

# 726
  • Талант на 2012,2013 г.
baraccuda, за твоето детенце:

Не си сама. Ние сме много... Hug

# 727
Баракуда прегръщам те  cry cry cry cry

за твоето детенце  Flowers Rose Flowers Rose

# 728
за всички, които са си тръгнали от този свят без време...

Момичета, Hug думите са излишни...

# 729
baraccuda И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТЪЖНИ МАЙЧЕТА ... Hug.Днес не е годишнина, не   е паметна дата, но това не пречи денят ми да е ужасен. От сутринта ми е адски криво и тъжно и плача.....
-за всички тях мънички и големи .......

# 730
reni_805  Hug и моите дни са ужасни не помня от кога не съм се смяла и не съм се радвала за нещо днес ходих да си оправям документи за работа и една позната ми честити бебче а аз трябваше да обяснявам че то е починало и се почуствах страшно зле искам да умра

# 731
reni _805 , mimi8406 , svetlana_78 ,момичета-преръщам всяка и много ,много страдам и тъжа всеки ден...страшно е,защото не намирам утеха  и в това,че отново съм бременна,напротив-сякаш съм предателка...Знам че децата не са взаимо заменяеми и никога няма да забравп първородните си анагелчета...боли.... newsm45 newsm45

# 732
elisalou недей да се чувстваш така. Опитай се да се радваш на бременността. Все пак мъничето което расте в теб с нищо не е виновно и има правото да му се радваш. Знам, че те е страх, с всички ни е така, но го направи заради бебчето.
И мен днес ме е налегнала една мъка и само плача, като си гледам бебето и все се питам как ли щеше да изглежда сестричката и ако не беше отишла на небето  Cry И никога няма да получа отговор....

# 733
  • Варна
Момичета. чета ви и сълзите са на очите ми.. Толкова ми е мъчно за всички наши рожби, отишли си без време..
Беа, Баракуда,  Hug Hug
Рени 805, не е нужно да има паметна дата, за да ни стисне болката за гърлото.. Прегръщам те.. spoko

Мими, толкова боли.. Съжалявам, че още трябва да обясняваш за загубата на скъпото ти детенце.. Hug

Ели, и аз се чувствам така.. Сякаш не си позволявам да се зарадвам.. И мисля постоянно за Алекс. Знам, че не е честно спрямо бебето в мен, но не мога да спра..

# 734
Здравейте мили страдащи жени. Отдавна не съм писала - чета , но нямам сили и думи.  Сред вас не съм достойна да се наредя ,но все пак искам да споделя че изминаха две страшни години без моето слънце Роси и днес той става на 16. Искам само да му кажа, че ужасно много страдаме с баща му и брат му и това време всяка секунда от него ни разкъсва , нямам обяснение защо и как оцеляваме още.
ОБИЧАМЕ ТЕ , МИЛИЧЪК МОЙ ПРЕКРАСЕН!!!!!!!Дано си щастлив и здрав там, където си. Не се справихме като родители, но много много те обичаме и ни боли. Зная, че това няма значение , но е единственото , което остана от нас - обичта и мъката. Ела, сине, ела всъня да те прегърна и ми кажи нещо, моля те!!!!
Плача за всички ни - не е честно, просто не е честно!!!!!! За нас и нашите деца............

Общи условия

Активация на акаунт