Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 275
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • на дъното
nai-vinovnata Cry трудно е да се пише,но сърцето ми се къса защото знам как се чувстваш,защото имаш повече спомени с твоето ангелче,защото боли Cry Cry
Още утре ще дам {} на Дени моят лъч светлина.
Много тъжно и мило...... Cry Hug,дано усещат нашата любов Sad

# 166
Най-виновната, много вълнуващ текст. Би ли го постнала и в Пилешката супа, моля те!

# 167
 Днес моята Ники трябваше да стане на 2 годинки ,
трябваше да има торта ,деца ,смях ,щастие ,радост и само хубави неща ,а аз се чуствам толкова самотна ,ограбена и нещастна ,защото на този ден вместо да запяля свещичката на тортата ,аз ще паля свещ в църквата за моето починало бебче . newsm45

# 168
  • у дома
kroelahai, Hug
Никол,където и да си ЧРДмиличка!
за теб и за всички наши дечица отишли си от нас  Flowers Rose Flowers Rose

# 169
kroelahaiFlowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за твоето момиченце!!!
И едно голяма  Hug за теб!

# 170
kroelahai, Hug те много силно
-за Ники ..... Cry
Чувствам се  ужасно, утре Миро ще навърши 9 години а  на мен ми е свито вместо да се радвам че утре ще имаме празник мен цял ден ме избива на рев. Още повече че тъкмо гледах по Нова тв историята на най-добрата майка. Колко нещастия има на този свят..............

# 171
Рени ,много мъка има на тази земя ,колко страдание ,боже как да си спокоен за утрешният ден не можеш ,преди да ми се случи най лошото си мислех ,че точно не мен не може да ми дойде до главата ,но ето ,че дойде .
Но като погледнеш от другата страна си казваш Боже ,та аз имам живо и здраво дете ,добър и грижовен мъж на който можеш да разчиташ, заслужава си да продължиш ,заслужава си да опиташ отново ,заслужава си да си щастлива макар и не напълно .
ИСКРЕННО ТИ ПОЖЕЛАВАМ СКОРО ВРЕМЕ да се решиш и да позволиш на бъдещето си дете да се срещне с теб  дай му шанс да се роди .
Дай шанс и на себе си да бъдеш щастлива  Hug Hug Hug

# 172
kroelahai.....благодаря ти!

# 173
...и аз днес трябваше да имам 16-годишен рожденник... но той остана завинаги на 3...

Помня те и те обичам, детенце!

# 174
Ета, съжалявам Hug Hug Sad Sad Sad...........

Рени, подкрепям kroelahai -
Дай шанс и на себе си да бъдеш щастлива  Hug Hug Hug
  Hug

kroelahai  Hug Sad Sad Sad....

# 175
За милите мами загубили децата си  Hug и за малките ни ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 176
  • на дъното
diana_val4eva,eta , kroelahai,reni _805
и всички други мамчета на ангелчета  CryЗа жалост сме обречени да броим годините,но не това е важно.Важно е че те са в сърцата ни и никога няма да ги забравим.Прегръщам ви силно всяка една от вас Hug
П.П една огромна буца ми е застанала днес на гърлото след  след като гледах и аз "Отчаяни съпруги",особено като чух за хемодиализата Cryи поставената диагноза.Дано е все така силна майчицата и има сили,вярвам,че ще успеят както тя самата казва fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 177
Ети,  Cry Cry Cry.   
kroelahai,  Cry.
Hug

# 178
  • Варна
eta, една голяма въздишка и голяма прегръдка от мен...  Hug

# 179
....... вчера станаха три години от загубата на малкото ми момиченце , а най-странното за мен е че аз дори и не се сетих през целия ден , бях тук във форума , четох ...... почти няма ден , в който да не си помисля за дечицата ми , но явно някак съм оставила събитията назад в съзнанието си , в едно малко ъгълче на сърцето си , в което има място само за тях....... не съм ги забравила , сигурно никога няма да стане , чувствам се невероятно виновна за това че съм забравила вчерашната дата..........
А болката ........... тя си е още тук...........

Общи условия

Активация на акаунт