Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 280
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Днес ми е мъчно защото става 1 месец от смъртта на моето бебче,а вчера трябваше да стане на 2 месеца, все още не мога да осъзная че го няма, все едно е в другата стая и като отида ще го видя, личицето му е постоянно пред очите ми, малките ръчички, все едно довечера ще го къпя, сякаш ако протегна ръка ще го гушна и целувам, много е тежко...много ни липсва!

# 196
  • у дома
nelsiana,прегръщам те мила!
Спомена е жив и ще е винаги жив.
Много сили и кураж!
За твоето детенце  Flowers Rose Flowers Rose
и за всички отишли си толкова рано от нашия живот   party006

# 197
# 198
Мъчно ми е ,защото днес нашето дакелче  си отиде Flowers Rose Flowers Rose .Беше толкова добро кученце Cryбеше член на нашето семейство.Преди да почине го гушках и го помолих да бъде до детето ми и да го пази,а то душичката с големите си кафе очи сякаш наистина ме разбираше.Тази година е ужасна за мен........ Синчето ми ,баща ми ,баба ми сега и кученцето ми .....колко още мога да понеса.....май вече нямам сили!Осъзнах,че една животинка може да ти даде много повече спокойствие и душевен мир от колкото човешко същество.За моето дакелче ,за моят Чочко. Flowers Rose Flowers Rose

# 199
  • Варна
Дианче, много скръб ти се е насъбрала, наистина.  Hug Нека малкия Чочко почива в мир и да радва и да бъде добро другарче на твоите близки отвъд.  Flowers Rose Flowers Rose

Мъчно ми е за Яна Бургазлиева. Такова красиво младо момиче, голяма трагедия, ужасен удар за близките й.

# 200
nelsiana първите месеци за най трудни мила... Cry,не,че после спира да боли,но някак живота ни повлича....много ми е мъчно,че трябва да отброяваме тези черни дни,вместо да празнуваме с живи и здрави бебенца,за тази болка утеха няма,мога само силно да те Hug Hug Hug
diana наистина много ти се събра мила  Cryвсе си мислим,че нещата ще се оправят и за нас ,а живота е безмилостен и продължава да ни шамаросва без дори да ни остави дъх да си поемем,много добре разбирам колко те боли,само човек ,който не е имал животинче в къщи няма да те разбере,нищо,че не могат да говорят понякога те ни дават повече,винаги са с нас и са ни предани до края,а не като някои хора,които  ти объщат гръб когато са ти най нужни.Моето куче почина минала година и колкото и странно да звучи,но аз трябаше да родя същия месец,но тази година...това е нещо,за което често мисля....нямамм търпение вече тази ужасна година да свърши най накрая и дано следващата да ни донесе всичко,което тази ни е отне(е, почти всичко,) Прегръщам те силно и искрено се надявам живота,съдбата,Господ или каквото е там най накрая да се сети,че нямаме вече място в сърцата за още болка,ще се пръснат и да ни прати поне малко надежда и радост  bouquet Hug

# 201
Благодаря Ви! Hug Hug Hug

# 202
  • Варна
Мъчно ми е за Яна Бургазлиева. Такова красиво младо момиче, голяма трагедия, ужасен удар за близките й.
[/quote]

Cry и на мен ми е мъчно за нея. Да почива в мир милото момиче Praynig

# 203
Flowers Rose Flowers RoseНека почива в мир тя и детенцето им!

# 204
  • на дъното
Ужасно е това което преживяват близките на Яна Бургазлиева Cry.Силно се надвах да се оправи,но явно е вярна приказката която баба ми на времето казваше"родилката е с единия крак в гроба когато ражда"късмет и това е което трябва да имаш в живота но....
 Flowers Rose Flowers Rose Cry

# 205
  • Варна
Ужасно е това което преживяват близките на Яна Бургазлиева Cry.Силно се надвах да се оправи,но явно е вярна приказката която баба ми на времето казваше"родилката е с единия крак в гроба когато ражда"късмет и това е което трябва да имаш в живота но....
 Flowers Rose Flowers Rose Cry

Cry като чета и слушам такива случаи, още повече ме е страх да забременея, как да преодолея този огромен страх, постоянно си мисля, че при следващата операция няма да се събудя Cry Господ да пази всички ни  Praynig

# 206
И на мен ми е много мъчно за Яна! Цял ден си мисля за нея  и за семейството и, голяма трагедия. Господ да им даде сили да продължат да живеят, и мен ме  е страх като си помисля за нова бременност, и то много.

# 207
  • у дома
nelsiana,за да е пълен живота ти и да си щастлива,може и без бременост.

# 208
За Яна Flowers Rose Flowers Rose и нейното ангелче Flowers Rose Flowers Rose...Почивай те в мир!

# 209
  • Варна
nelsiana Hug
diana_val4eva  Hug
Момичета, прегръщам ви и дано намерите сили в себе си да продължите..

Flowers Rose за Яна и нейното ангелче...

Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт