Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 292
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Сиси Cry Cryпрегръщам те!За твоето момиченце,за малкото ангелче Flowers Rose Flowers Rose

# 286
Сиси, nelsiana,   Cry много мъчно ми стана като прочетох написаното от вас, момичета. Искам да ви кажа толкова много неща, а знам, че на този етап ще звучат не на място. Искам да ви кажа как мъката завинаги ще си построи дом в сърцето ви, но с течение на времето наистина ще се научите да живеете с нея. Как никой и нищо няма да запълни празнинната в душите ви и в майчините ви прегръдки, но как също така един ден ще се появят мънички  същества , които ще осмислят по нов начин живота ви и ще върнат  усещането за радост и щастие. Как никога няма да збравите, но надеждата ще ви вдъхне сили и то по-скоро отколкото очаквате. Как споменът и мъката ще станат неизменен спътник в живота ви, но също така как бъдещите ви рожби ще ви научат да се усмихвате и вярвате отново. Истината е, че орисията ни не е никак лека. Истината е, че животът не е само розов. Но не е и само черен. Толкова искам да ви накарам да вярвате в това,а знам ,че е твърде рано. На мен самата ми трябваше много време... Бих искала за пореден път да цитирам любимата си мисъл: Най-тъмен е часът преди зазоряване. И както неведнъж съм казвала, ще кажа и сега: тъмно вече беше, време е за зазоряване!  Praynig Прегръщам ви, момичета!

# 287
  • Варна
Сиси, nelsiana,   Cry много мъчно ми стана като прочетох написаното от вас, момичета. Искам да ви кажа толкова много неща, а знам, че на този етап ще звучат не на място. Искам да ви кажа как мъката завинаги ще си построи дом в сърцето ви, но с течение на времето наистина ще се научите да живеете с нея. Как никой и нищо няма да запълни празнинната в душите ви и в майчините ви прегръдки, но как също така един ден ще се появят мънички  същества , които ще осмислят по нов начин живота ви и ще върнат  усещането за радост и щастие. Как никога няма да збравите, но надеждата ще ви вдъхне сили и то по-скоро отколкото очаквате. Как споменът и мъката ще станат неизменен спътник в живота ви, но също така как бъдещите ви рожби ще ви научат да се усмихвате и вярвате отново. Истината е, че орисията ни не е никак лека. Истината е, че животът не е само розов. Но не е и само черен. Толкова искам да ви накарам да вярвате в това,а знам ,че е твърде рано. На мен самата ми трябваше много време... Бих искала за пореден път да цитирам любимата си мисъл: Най-тъмен е часът преди зазоряване. И както неведнъж съм казвала, ще кажа и сега: тъмно вече беше, време е за зазоряване!  Praynig Прегръщам ви, момичета!

Светле, благодаря ти  Hug

# 288
Мъчно ми е, защото...
Днес едно дете остана без баща, преди да навършило 13 години. Една жена остана остана вдовица на 32, Един човек си отиде в разцвета на силите си само на 36 години. Безсилието е едно от най-смазващите чувства...
Пиша тук, защото цял ден не говоря. Опитвам се да запазя умът си бистър и действията адекватни, за да мога да съм полезна по някакъв начин, но все още всичко ми е като на филм.
Тази сутрин към 8.15 се тропа на нашата врата много настоятелно. Аз още по пижама отворих и гледам комшийчето вика бързо, на татко нещо му става. Влизам и гледам на спалнята жена му реве и раката й захапана от в устата му и ми казва, че си е глътнал езика....
....в момента не съм в състояние да опиша останалото, но... всички усилия са били напразно....

след аутопсията диагнозата е "масивен кръвоизлив. язва на стомаха"
smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514
 Flowers Rose Flowers Rose мир на душата му!

# 289
  • София
Лили, да почива в мир...Страшно е... Cry

# 290
 Да е светло на душата му!  Flowers Rose Flowers Rose

Господ да дава сили на близките му, защото ще са им нужни! Praynig

# 291
  • Варна
Лили, ужасна трагедия, Боже Господи, нека почива в мир душата му, и дай кураж на близките му  Praynig

Flowers RoseFlowers Rose

# 292
Боже голяма мъка е това ,дано Бог им дава сили . Praynig

# 293
Да почива в мир!
Боже дай сили на близките му!

# 294
  • Варна
Лили нека почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose. Такава трагедия!

# 295
  • на дъното
Lili_X Cry ужасно е ,по този начин пред очите ми почина баба ми Cry,нека почива в мир милия човек и сили на семейството му.
Момичета не знам как е при вас,но явно аз вече не бивам Cry виждам само лошото което ме заобикаля сякаш пропускам хубавото явно от мъка и от страх не допускам радостта в себе си  Cry.Страх ме е да се зарадвам

# 296
Лили,  Cry
Затова тормозя близките си и при на-малкото мое наблюдение, че нещо не ми харесва. Защо този млад човек се е отнесъл толкова безотговорно към здравето си и към бъдещето на своите близки????  Cry

# 297
Лили, голяма трагедия ... Cry
Силве, и аз като теб се чувствам.... Hug

# 298
Лили Flowers Rose Flowers Rose нека почива в мир, а на семейството му сили за напред! Баща ми преди години спаси една моя бивша вече колежка и тя си беше глътнала езика. В усилията си да я спаси й счупи зъб, но това не е важно.
И една моя близка роднина, от най-любимите ми я погребаха вчера. От грип получи инфекция на кръвта, естествено беше установено при аутопсията, а преди това не. Два месеца се мъчи милата, уж анемия, какви ли не диагнози избръщолевиха докато накрая й се изтощи организма, започна да задържа вода и сърцето не издържа. От началото на седмицата ми е гадно заради нея, очаквахме най-лошото всеки ден и то се случи. Добре че съвсем скоро е рдто на Цвете да си ангажирам съзнанието и мислите с нещо хубаво.   

# 299
Ох,момичета все лоши новини,все лоши неща се случват...Каточе ли това е живота-раждане и смърт!Наистина всички си отиваме от този свят рано или късно,оставани само надеждата,че някой ден там горе ще се видиме с близките си....и наистина вярвам,че има и друг живот и се надявам да е по-добър.На нас оставащите тук ни остава само да имаме сили да преживеем това което ни се случва и очаква!

Общи условия

Активация на акаунт