Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 450 951
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
здравейте  Simple Smile чета много хубави отзиви за Ивайло Колев HairStylist. Някой посещавал ли е този салон и най-вече ме интересуват цените,защото никъде не пише. Thinking

# 556
  • София
Момичета, издирвам Боби /Борислав Анев/ от салон "Мърфи" на бул. България. Някой да знае къде се е преместил? Rolling Eyes

А, допреди един месец си беше там  Rolling Eyes И мисля, че още си работи там. Вероятно не си го открила на работа. Понякога пътуват по разни задачи из страната.

# 557
Госпожа ,като ти е изгорено окото как седна да пишеш в интернет ,а не отиде на лекар !!!!Как тъка с толкова наранено око успяхте да видите клавиатурата и да пишете клевети . толкова ли няма кой да ви обърне внимание? А може би вие сте безгрешена!!!!

Жената е писала, че за малко да ослепее, а не че е ослепяла! А дали има кой да и обърне внимание-ами тя е написала, че никой не и е обърнал внимание. Вие явно сте дълбоко свързана с този салон, но начинът, по който се изказвате не ви прави чест! Не знам жената дали е безгрешна, но определено не е седнала да боядисва хора и да ги осакатява. Радвайте се, че е седнала да пише тук, а не е тръгнала да си търси правата по друг начин. Аз ако бях първо щях да направя салона на салата, после щях да си извадя медицинско, да ви осъдя и поне 3-4 години щяхте да работите за мен, за да изплащате обезщетения!

Наистина НЯМА логика с изгорено око да изтичкаш и да пишеш във форумите ! Ако е била толкова зле мислите ли ,че нямаше да си извади медицинско !?  Това НЕ е логично ! Може би е толкова лесно да се вади медицинско на ДРУГИЯТ ден за око !!!! Моля Ви ! Без да съм пристрастна , нещата НЕ се връзват ! Може би тази дама е зложелател на този салон ! Не виждам за , какво са тези коментари !!!   newsm78

# 558
Ох, моля те! Влязла й е боя в окото. Това е опасно и неприятно, но не е чак като непременно да е води до ужасни резултати, особено като е имала леща. Най-вероятно окото й е било възпалено и известно време я е боляло много. Естествено е да се оплаква от това. Особено ако персоналът не й е помогнал.

Да, може дамата е зложелател на салона, но аз пък бих заподозряла теб, че имаш нещо общо с него, доколкото от 5 поста в 3 си "изтичкала" (както ти се изрази) да даваш препоръки за тях, а два са критика на конкуренцията.

Въобще много грозно ми се струва някой да се оплаче от нараняване, а ти да му обясняваш, че не е зле след като не е опрял да болница и освидетелстване, както направи госпожата също само с постове в защита на въпросния фризьорски салон.  Ще избягвам този салон като се има предвид отношението и методите му за изграждане на имидж.

# 559

Да, може дамата е зложелател на салона, но аз пък бих заподозряла теб, че имаш нещо общо с него, доколкото от 5 поста в 3 си "изтичкала" (както ти се изрази) да даваш препоръки за тях, а два са критика на конкуренцията.

PeaceТова ме подсети да я погледна другата девойка, защитничка на салона eli kokino

Ми че тя жената се регистрирала на 10.05.2014, предполагам специално за да защити салона, който не бих посетила  mrgreen:

# 560
Въпросната eli kokino сигурно е самата некадърна фризьорка от Грети Ник.

Благодаря на нея и на Nikola_Nikolaj, които с постовете си ни припомниха за този салон и още повече хора ще прочетат какво се е случило в него, и никога няма да стъпят там!

# 561
Момичета, издирвам Боби /Борислав Анев/ от салон "Мърфи" на бул. България. Някой да знае къде се е преместил? Rolling Eyes

А, допреди един месец си беше там  Rolling Eyes  Вероятно не си го открила на работа.

За съжаление - не, звънях да си запиша час и ми казаха, че не работи вече там. Но ми беше неудобно да попитам къде е, та... още го издирвам  Hug

# 562
  • София
Явно внезапно е изчезнал. Станало е нещо! Rolling Eyes

# 563
Здравейте!

Не знам дали темата се отнася само за салони в София, но искам да попитам някой ползвал ли е услугите в салон Калина Фешън във Варна?
Надявам се да има дами, които да споделят.
Благодаря!

# 564
Не мислех, че ще се стигне до там, но слагам в черният списък салон Магама.
Изключително непрофесионално отношение. Записах се в салона, само при условие, че собственичката ще ме подсртигва, тъй като имах много добри препоръки за нея. Час и половина преди часа се звъни, за да се потвърди, че ще отида. В момента, в който отварям вратата и пристигам ми казват, че тя хукнала нанякъде и ако искам да си презапиша часа. Е, питам дамата, която стои на входа и очевидно за това и се плаша пръстчето ли я болеше да врътне телефона и да ми каже да не се разкарвам от майна си райна, за да ми съобщи, че собственичката е духнала нанякъде очевидно без да и пука, че има записан час.

Реших обаче, че след като съм дошла до там все пак да се подстрижа. Подстрига ме мисля, че момичето се казваше Мирела, то е най-младото там. Много се стара, това беше очевидно. Но е идиотско да направиш сешоар и след това да се опитваш да подстрижеш и филираш косата, като непрекъснато решиш с пластмасово гребенче и косата се наелектрезирва до степен, в която е невъзможно да се види нито линията, нито формата.

Да не говорим, че етажите бяха просто ужасни, нито се сливаха плавно, а стояха откровенно отразяни. Косата беше подкъсена прекалено много, тук и аз имам вина, но няма как да имам реална представа за дължината, след като косата е издърпана със сешоар до ента степен и изглежда доста дълга. Финалът беше, когато сложи един тон вакса на косата ми, можете да си представите на тънка и филирана коса как изглежда след такова мазане. В момента, в който се прибрах влезнах отново да се изкъпа, тъй като косатата изглеждаше мазна, беше неприятна на пипане, а от сешоара нямаше и помен, добре че поне не ме таксуваха за него.

С една дума, много съм разочарована от Магама и за съжаление не мога да го препоръчам, нито като мениджърско отношение, нито като фризьори, които си разбират от работата.
По голяма глупост не съм чувала ooooh! Искала собственичката да я прави и сърдита че не станало както иска и собственичката я нямало. Тя жената само теб чака, че си няма друга работа.

Нали при нея съм си записала час и съм говорила точно с нея, че искам тя да ме подстриже, тъй като отзивите за нея бяха добри Айнщайн. Ако съм си записала час при Мария, няма да искам да ходя при Анна, но май е твърдо сложно за теб да го разбереш  Laughing

# 565
Към черния списък в гр.София!НИКОГА,АМА НИКОГА не ходете в "Incanto dream" студентски град!Държат се адски нахално и нагло с клиентите си,на всичкото отгоре ги обсъждат!Не съм доволна от фризъорските услуги там и съжалявам,че отидох!  #Cussing out Стана ми ясно защо работят само с ваучери,ама дори при този случай,да си вземеш ваучер,пак няма смисъл,защото според фризъорката:"ваучерите са за хора с ниски доходи и без възможности"!Не искам повече да коментирам-не се лъжете да ходите там!Ще останете МНОГОООО  разочаровани,като мен  #2gunfire 

# 566
Към черния списък в гр.София!НИКОГА,АМА НИКОГА не ходете в "Incanto dream" студентски град!Държат се адски нахално и нагло с клиентите си,на всичкото отгоре ги обсъждат!Не съм доволна от фризъорските услуги там и съжалявам,че отидох!  #Cussing out Стана ми ясно защо работят само с ваучери,ама дори при този случай,да си вземеш ваучер,пак няма смисъл,защото според фризъорката:"ваучерите са за хора с ниски доходи и без възможности"!Не искам повече да коментирам-не се лъжете да ходите там!Ще останете МНОГОООО  разочаровани,като мен  #2gunfire 
Ходя там, откакто отвориха първия салон (3 пъти се местиха - бяха от другата срана на улицата). Бая народ се извъртя там, не знам защо, но не се задържат дълго. И доста приятелки съм пращала. Имаха страхотна козметичка, може би една от най-добрите, при които съм ходила на кола-маска, но замина за Пловдив. Имаха страхотна маникюристка - сега работи в кв. Витоша. Пламен се справя много добре с процедурите за коса, боядисване, сешоар, но не и с по-завъртяни прически. Понеже ходя отдавна, съм научила за какво при кого да отида и съответно за какво ще отида с ваучер и за какво да платя пълната цена. Но е факт, че обсъждат хората, така се обсъждат и помежду си...

# 567
И аз съм поредната която иска да пита за Ивайло Колев ама никой нищо не отговаря .... Надявам се някой да се включи ... Търси добър колорист

# 568
И аз съм поредната която иска да пита за Ивайло Колев ама никой нищо не отговаря .... Надявам се някой да се включи ... Търси добър колорист
                                                  вчера се обаждах информативно да попитам за цените в салон LUKSOR  при Ивайло Колев :боядисване 60-70 подстригване 20

# 569
                                                  вчера се обаждах информативно да попитам за цените в салон LUKSOR  при Ивайло Колев :боядисване 60-70 подстригване 20
Аз ходя в този салон, само че при собственика - Любен Николов. Боядисва ме за 40 лв, подстригване и сушоар са по 20. Аз съм много доволна от него. Peace

Общи условия

Активация на акаунт