Бъдещи Осмокласници......епизод 22

• 45 629
  • 690
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Привет на осмокласните майки!  Hug

Лятото отмина , изпитната треска - също!   
И ето децата Ви са на прага на новите си училища!  bowuu

Понеже Sash е питала и в нашата тема, та ще си позволя да пиша направо тук  Blush
На 15 септември се събрахме майките от форума в двора на гимназията , а децата бяха със своя програма Wink
И както е написала cool witch - аз почти не видях дете без цвете в 1 АЕГ , ние тази година също ще носим
А за облеклото - избора си беше на децата  Simple Smile

Да си кажа честно,.. ще ми липсват емоциите на първия учебен ден,.. 
Тази година не смятам да се вясвам,..
Ще чакам срещите от форума - да потопя тъгата по 15-ти септември  Wink

А вие - не го пропускайте! Празник за децата и за вас!   Hug  bouquet

Already , страхотно стихотворение!  Peace

# 511
Благодаря ти, Lady-B  Hug Успех и на деветокласниците!

# 512
Осмокласникът ще бъде на Осмия си Първи учебен ден с баща си. Казали са с какво да бъде облечен - дънки и бяла риза. Ще има класен и това е ново за мен, че до сега все с класни е било....

Готов е за учебната година, лично вече нямам търпение да започне, че това чакане вече ме изнервя.......

Успех и попътен вятър на децата ни!!!!! Лейди, вкл. и на твоето дете!

За цветя - надали ще вземем, но знае ли се......

# 513
  • зад кестените
Днес ние тичехме да си правим снимки за бележлник, уч.лич.карта и лично дело това пък последното кога го решиха newsm78 май е от тази година , имаше много деца а аз си мислех че сме закъснели Simple Smile.

# 514
  • София
Успешна нова учебна година, на всички Simple Smile
Да попитам мамите, чииито деца са в 73 СОУ.
Бяхте ли на род. среща в четвъртък?
Харесаха ли ви кабинетите на 4 етаж Simple Smile

# 515
  • София
Здравейте! И аз се завърнах във форума. Изкарахме почивката. После придвижих някои неприятни задължителни задачи .
Прочетох ви и почнах да се настройвам на вълна за началото на учебната година. Утре съм на родит. среща с детето. Ще разберем за учебници и други подобни.

# 516
Здравейте, да се запиша и аз
Днес шефа се връща от отпуск, така че става по-натоварено.
Благодаря мами за идеята за лична карта на Мария-Луиза. Вчера бяхме там и се справихме адски бързо. Днес след обяд чакаме готовата лична карта. Девойката сама си зареди картата за пътуване (даже не зная искали ли са й стария бележник). Посети личния лекар за здравния картон за училище, имаме снимки за бележника и тя с нетърпение чака 15 септември. Утре ще носи букет (вероятно от градински цветя-довечера ще го мъдрим), тъй като не знаем класна или класен ще ни посрещне. Но аз няма да съм, а само 1 приятелка, с чието дете са в 1 клас. Като познавам стила на НПМГ, чакам родителска среща към октомври. Чакам да кажат какви учебници ни трябват и се надявам да си ги купи от по-големи съученици в училище - поне сина така правеше - продаваше старите на по-малки и купуваше необходимите му от по-големи.
Изобщо СТИСКАМЕ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ ДЕЦА, КОИТО ПРЕКРАЧВАТ УТРЕ С ТРЕПЕТ ПРАГА НА НОВОТО УЧИЛИЩЕ И ЖЕЛАЯ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ-ОРЛИЦИ  bouquet

# 517
Здравейте и от мен, дами. Вчера мина и нашата родителска среща във френската гимназия. Класната ми направи много приятно впечатление, дано да се потвърди в практиката Praynig Иначе за ученето - да им е здрава гърбината на децата, както казваше дядо ми. Предупредиха ни да се готвим за двойки и тройки в началото - било нормално #Crazy
Тъй като разбрах, че утре децата трябва да са в 8, 30 в класната стая /поне нашия клас/, където ще останат половин час, за да се запознаят с класната, а после от 9 е официалното откриване, предлагам на френските майчета да оползотворим това време като се видим. С някои от вас вече сме се виждали, но за да няма объркване ако искате да се съберем към 8, 40 на първия етаж до будката на пазача /предполагам, че точно там няма да има много други хора/.

# 518
Здравейте скъпи майки и успешна учебна година на децата!

Аз съм майка на деветокласник от 164 ГПИЕ / Испанската/ и разполагам с актуалните учебници за 8 клас / без испанските, в които се пише/, които искам да продам на половин цена, за да закупя съответно нови за сина ми. Учебниците са в чудесно състояние, нямат надраскано и скъсано.
Ако някой се интересува може да ми пише на лични, за да изпратя списъка с учебници и съответните издателства.

# 519
  • sofia
Мами,кажете ми сбърках ли???!!!!
Записах младежа в 7-мо СОУ Свети Седмочисленици.
Мненията са много различни за това училище,но ако имате инфо моля пишете.

# 520
Кафенце, няма смисъл да се терзаеш.  Hug Мненията за всяко училище могат да бъдат различни и противоречиви в зависимост от личния опит и очаквания на този, който ги изказва. Това, че някой може да е имал отрицателно мнение  не означава, че училището е лошо.
Аз лично смятам, че най-важно е твоето дете да се чувства добре там, а това ще се разбере след като започне учебната година.
Въпреки, че нямам личен опит с конкретното училище, чувала съм от познати, че е добро, така че не се тревожи.

Пожелавам успешна учебна година на детето и удовлетворение от направения избор.  bouquet

# 521
  • Варна / UK
Здравейте, мами  Hug

Днес купих букет, не знаем още госпожа или господин ще е класен, но цветята са си израз на уважение. Дори и младежът да се притеснява да подари цветя на мъж, аз не се притеснявам  Laughing - аз ще ги подаря. Заредила съм фотоапарата  Laughing и съм в очакване на първия учебен ден.

Снимките за бележник и лична карта ги направихме през уикенда в кабинка, станаха по-хубави от миналогодишните, които правихме във фото студио  Wink.

Този следобед младежът пак се поти над тест по мат., да ви кажа има нужда, защото е забравил елементарни работи  ooooh!. Поне вече успява да се справи за 2 - 3 часа с помайването Mr. Green

Г-жо Detective, пак сте за първа страница на темата, страхотно стихотворение  smile3501

# 522
  • sofia
Кафенце, няма смисъл да се терзаеш.  Hug Мненията за всяко училище могат да бъдат различни и противоречиви в зависимост от личния опит и очаквания на този, който ги изказва. Това, че някой може да е имал отрицателно мнение  не означава, че училището е лошо.
Аз лично смятам, че най-важно е твоето дете да се чувства добре там, а това ще се разбере след като започне учебната година.
Въпреки, че нямам личен опит с конкретното училище, чувала съм от познати, че е добро, така че не се тревожи.

Пожелавам успешна учебна година на детето и удовлетворение от направения избор.  bouquet

Lyusi благодаря за куража...На нас дилемата ни беше ПГ или език...

Успех на всички дечица! Дано няма разочарования и всичко да върви по мед и масло Hug

# 523
Мами,кажете ми сбърках ли???!!!!
Записах младежа в 7-мо СОУ Свети Седмочисленици.
Мненията са много различни за това училище,но ако имате инфо моля пишете.
Браво , нали ти беше , не бъркам дето се терзаеше , че детето като моето има нисък бал.
Няма по- хубава новина , хубаво е учлището!
Само моето остана в най- смотана гимназия , но той си я пожела , само това ми е успокоението....

# 524
  • София
lyusi Браво за хубавите първи впечатления. Те са много важни...

Уф, аз не съм очарована от класната. Не усетих мотивацията и хъса с които според мен би трябвало да поеме осмокласници или 26 деца, на които езика е напълно непознат.Поемала 8 клас не по нейно желание....Кабинета един стар,семпъл и мрачен... И това са елитните гимназии за които се борят хиляди деца....

Може би това разочарование идва от първото ни желание американския колеж,където базата и учителите са на другия полюс.... Уф, дано лошите ми впечатления се окажат погрешни и дано не е усетило детето моите първи впечатления Tired

Утре 8.40 ще съм при бодигарда. Преди това ще занеса огромна торта, шапки, свирки в детската на малката,че е рожденничка. Вечерта ще празнуваме двата празника на двете ни дечица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт