Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 47 990
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Ехххх кога не върви не върви да знаетеее,моя мъж си счупи крака и сега не знам а заминаваме на 19 август  Cry

лошо
питай какви са условията да се откажете
мисля,че е навреме да се откажете и ще ви върнат цялата сума

# 661
Ние сме от 12.08 в Алтея.Дано да си прекараме добре и да случим хубаво време.С две големи деца сме на 10 и 15г.Винаги сме тръгвали много позитивно настроени,не обръщаме особено внимание на малките проблеми,които май се срещат навсякъде по бг черноморието.Вече броим дните!
lulumba ,желая ви приятно прекарвани и дано вирусът да стои далеч от вас!
didolinaa,много лошо.Надявам се да ви разберат и да ви върнат парите.И без това в много хотели са продадени много повече от съществуващите стаи и се чудят къде да настаняват дублираните резерваций.Друг вариант е да си намериш женска компания,а болния да си почива в къщи.

# 662
  • София
Хич и не искам да се откзавам,ама няма кой да дойде с мен,а не мога да откажа резервацията днес е петък,а в понеделник ще е късно.А дали ще могат да ни прехвърлят в единична и да ни върнат разликата  newsm78

# 663
didolinaa  при мен се получи нещо подобно. В смисъл - моя мъж пък кандидатсва за една работа и го одобриха за наша радост, само дето започна от днес и няма как да отсъства съответно. Та аз увиснах. Веднага задействах сестра си, тя се съгласи на секундата, кой се отказва от море. Та сега на 16,08 пътуваме - трите Грации - аз, сестра ми и дъщеря ми! Laughing Laughing Laughing Ще бъде много готено женско моренце! Laughing Laughing Laughing

# 664
  • в града на вечния купон
Ехххх кога не върви не върви да знаетеее,моя мъж си счупи крака и сега не знам а заминаваме на 19 август  Cry

дидолина не се притеснявай -на моя колежка мъжа и също дойде на албена с гипсиран крак преди 4 години

или няма кой да кара колата?

# 665
  • София
Няма и кой да кара колата,а и по същото време трябва да е в София за контролен преглед,счупил го е лошо в глезена и не са му сложили и от долу токче,за да стъпва на него.Сега търся някой да дойде с мен,ако ли не в понеделник ще се опитам да си променя резервацията на единична и дали ще ми върнат разликата,при положение,че всичко е платено не знам.Аз нямам никой с които да отида  Cry

# 666
  • В.Търново
Цитат
Терасата на първия етаж на Добротица на какво разстояние е от земята?

rosinauzunova зависи в кой сектор ще бъдете настанени. В едното крило има нещо като приземен етаж(надявам се тези стаи да са за персонал, защото са направо в земята) и първия етаж е малко по-високо. Другото крило стаите от първия етаж гледат към стената на ресторанта и доколкото си спомням са на около 0,5 м от земята. Само настоявайте да не ви настаняват на първи етаж в тази част дето гледа към ресторанта, тези стаи се водят като икономични и ако имате проблем може да кажете, че не сте платили за икономична стая.Управителката е много разбрана и смятам,че всичко ще е наред. Настройте се положително, така ви завиждам,че почивката ви предстои  Grinning .Моята вече свърши  Cry и комбинацията от лошо време + хотел "Панорама" ми остави  неприятни спомени  Sad Намерих снимка.
http://prikachi.com/images/190/2400190C.jpg

Благодаря ти!  bouquet Даде ми ценна информация! WinkЩе го имам в предвид като отидем там,а и ще се обадя няколко дена по-рано да потвърдя за бебешката кошара и ще си направя още тогава устата да не сме на първия етаж. Peace

# 667
  • в града на вечния купон
Няма и кой да кара колата,а и по същото време трябва да е в София за контролен преглед,счупил го е лошо в глезена и не са му сложили и от долу токче,за да стъпва на него.Сега търся някой да дойде с мен,ако ли не в понеделник ще се опитам да си променя резервацията на единична и дали ще ми върнат разликата,при положение,че всичко е платено не знам.Аз нямам никой с които да отида  Cry
не се притеснявай -ти как си резервирала?чрез агенция или през албена?

# 668
  • София
не се притеснявай -ти как си резервирала?чрез агенция или през албена?

През Албена Холидейз,а сега погледнах и договора и пише,че при анулирани резервации 14 дена преди почивката дължа неустойка от 2 нощувки или 208 лв.А и погледнах,че единична стая ми е 67 лв.Ще ги прозвъня в понеделник да им обясня,ако ли не не знам

# 669
Роси, когато ни настаняваха в Добротица рецепционистката директно ни даде стая на първия етаж, но мъжа ми категорично отказа и тя - ок, ето на третия тогава. Grinning Та да знаеш, че пробват и ако мине пред туриста - добре им дошло. Wink

# 670
Когато говорих по телефона с една жена от Албена холидейс, тя ми каза, че ако децата се разболеят може да върнат парите за резервацията и в тези 14 дни. Че проявяват разбиране.
Пробвай да поискаш каквото те устройва като промяна и ако не стане - тогава решавай.

# 671
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Дидолина, обади се да обясниш какво е положението и ако се наложи-изпрати и епикриза или болничен, каквото там имате-би трябвало да влезнат в положение. Все пак причината е уважителна, не е просто ваша прищявка.
Бързо възстановяване на мъжа ти.

# 672
Предната година едни наши приятели имаха платена почивка в Турция.2-3 дни преди да тръгнат мъжа получи сърдечен удар.Възстановиха им парите до стотинка.А  нали в цената влиза няква тур.застраховка, тя не покрива ли такива събития  newsm78 .Моята позната май няква епикриза носи в агенцията.Би трябвало да няма неустойки при такива ситуации  newsm78

# 673
  • В.Търново
Роси, когато ни настаняваха в Добротица рецепционистката директно ни даде стая на първия етаж, но мъжа ми категорично отказа и тя - ок, ето на третия тогава. Grinning Та да знаеш, че пробват и ако мине пред туриста - добре им дошло. Wink
newsm10
Давате ми някакви надежди! Hug

# 674
  • София
Аз искам да отида,но ще отида сама с детето,така обаче разлика идва с 220 лв надлолу.Погледнато реално си ми е пътя до морето и джобните.Или да удължа почивката с 2 дни.Ами вдъхнахте ми кутаж,в понеделник ще им се обадя и ще видим.Благоаря ви за подкрепата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт