ЗОНАТА и ние - 3 тема

• 87 194
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз знам, че глава боли от глад.
Взе ли си ядките към млякото или само на мляко я караш? Ако ти е млякото от 0.1% нали се полагат ядки-3 лешника на 200 ml мляко? Това взе ли го предвид? Ако ти е пълномаслено млякото не се добавят ядки.

# 361
Не съм се отказала, но вече не ми е много весело- боли ме зверски главата, като мигрена, иначе не съм гладна

Не спрях да посещавам заведението- толкова течности откъде се взеха, направо останах без минерали в мен- направих си и един разтворим магнезий.
Не винаги боли от глад. Може и да е от изхвърляне на токсини и на мен ми се е случвало.

# 362
И аз така съм чувала- дано да мине, че направо не мога да мисля  Shocked

# 363
  • София
Добро утро, момичета!
Аз вчера удържах фронта с лунуването до 8 и нещо вечерта. После ми падна кръвното, зави ми се свят и се отказах.
Тоест, вечерята по Зоната си я направих. Вие как изкарахте, удържахте ли фронта?

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 14:12 от merian64

# 364
Аз се класирах за СЗ- прилоша ми доста и се отказах, след като не можах с нищо да се освестя- нито лъжичка мед в чая, нито плод, и си хапнах зонарно. Дано следващия път удържа повече

# 365
  • София
Здравей, nadindf!
Какво означава "Аз се класирах за СЗ - прилоша ми доста и се отказах"? Съжалявам, но не те разбирам значението на С3.

# 366
Здравей merian64,
следобедна закуска- така се съкращават тук- З(акуска), О(бед), СЗ, В(ечеря)...

# 367
  • София
Да, вярно. Аз си мислех че е С три.

# 368
Момичета, да ви попитам някой знае ли как стои въпросът със солта в Зоната. Със сладкото и зехтина ясно, ама какво е положението със солта  Thinking

# 369
  • София
Здравей, eti74!
Радвам се че не си предала отбора!
Принципно е добре да се намали солта, но не е абсолютно наложително да се яде безсолно. По-скоро самият режим те кара с течение на времето да не харесваш солените храни и от само себе си регулираш неусетно приема на сол.
Момичетата, които вчера лунуваха могат ли да се похвалят с резултати?
Аз съм минус 1 тази сутрин. По-интересно е дали ще се задържи до утре. Но отсега съм решила, другия четвъртък пак. До където успея. Вчера устисках 12 часа. Споделете резултати!

# 370
аз съм свалила 400г, но от предния път около две кила- натрупаха се с дните, защото и след това много пишках и все едно продължавах да лунувам.

# 371
  • София
Онзи ден zika пусна една мухичка за ритуалите "Петимата тибетци", с които, според това, което прочетох в двете теми, някои дами и господа са постигнали невероятни резултати! Та да ви кажа, че и аз ще се пробвам с тези ритуали. Освен това имам и степер и се старая да правя по 100 килокалории всеки ден на него. Имаше и други фенове на тибетците, които списват в Зоната. Те могат да споделят когато се включат повече подробности как съчетават хранителния режим със спорта и тибетските упражнения...

# 372
А някой измери ли си процента на мазнини преди влизането в Зоната за съпоставка през някакъв период? Аз всеки месец попълвам таблица.  Mr. Green

# 373
  • София
Не. Откъде да си свалим такава таблица?

# 374
Аз си я направих в ексел с основните показатели, които са нужни за изчисляване на процента мазнини по таблиците в книгата - ръст, тегло, обиколка ханш и талия. Освен тях за моя лична информация си меря бицепс и бедро.

Общи условия

Активация на акаунт