ЗОНАТА и ние - 3 тема

• 87 193
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Stelda хареса ми идеята за таблицата    bouquet  Ще си направя и аз, че винаги са ме затруднявали изчислениятa и превръщанията. Виждам, че имаш и чудесени резултати! Само с този режим ли го постигна?

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 14:08 от nita_

# 376
И аз ще взема да се измеря пак  Simple Smile.

# 377
  • София
Здравейте съмишлиници!
Как върви режима? При мен вече три поледни дни има минусче. Пу, да не урочасам нещата! Тази сутрин хапнах пълнозърнести макалони със сирене и отделно шунка. Е, определено не съм очарована от този тип макарони. Хляба като че ли повече ми допада.
Желая на всички лек и слънчев ден! Успех с режима!

# 378
А някой измери ли си процента на мазнини преди влизането в Зоната за съпоставка през някакъв период? Аз всеки месец попълвам таблица.  Mr. Green
Забелязах, че за трите месеца в Зоната първо намалих талията- без да мърдам в кг и така и % мазнините ми падна, сега съм свалила кг, но пък мазнините са пак високи (защото са процент - по малко кила, но съотношението мускули и мазнини се запазва като в началото)- може и да са някакви цикли. Сега чакам да свалям  Mr. Green. Иначе за 3м съм намалила талията с 18 см и кг са както ги пише Сиърс- въпреки напъването, лунни диети, бях и на метформин- всичко нагоре и надолу и ефекта е половин кило седмично- както и доктора го описва- време е вече да спра да се пъна с глупости.

Не е лошо поне един път в месеца да се правят пак изчисленията- първия месец бях на 10 блока, после на 11,5 , а сега трябва да съм на 9- а и аз така се и чувствам по-добре- сутрин по-лека закуска от 1 блок, на обед 3, следобед 1, вечер 3, и късна закуска 1

# 379
Какви ги вършите зонарчета Simple Smile.
Аз съм от старите пушки, захвърлили напоследък Зоната  Mr. Green...ама все по често ви навестявам и се надъхвам пак да я започна  Grinning.
Само че не искам да слабея вече, а просто за енергия и здраве, та все още мисля на какви блокове да почна и какви да ги върша  Grinning.
Та така, слънчев празник от мен и до скоро виждане  Grinning.

# 380
  • София
Здравейте момичета!
Сетих се да питам утре ли ще се лунува? От колко часа до колко? Някой, който е наясно да се включи, моля.
nadindf, страхотни резултати, браво! Ти си за пример! 18 см намаляване на талията за 3 месеца е страхотен резултата! Сигурно всички дрехи са ти широки и си си купила всичко ново! Разкажи по-подробно как постигна това?

# 381
  Здравейте!
 И на мен ми хареса  идеята за таблицата. Stelda , можеш ли да я споделиш с нас. Бих я направила и сама, но все не ми достига времето напоследък.  Simple Smile
 Лунната диета: 23 септември 2010 - 12:18:20 - Пълнолуние  Simple Smile

# 382
  • Universe
 Hug Привет, утре съм пълнолуда Wink

Здравейте!
 И на мен ми хареса  идеята за таблицата. Stelda , можеш ли да я споделиш с нас.

Присъединявам се Praynig

# 383
Разкажи по-подробно как постигна това?

И аз не знам- не тренирам, разхождам се един път седмично по 3-4 часа , но се храня редовно през деня- вечер криввам. Не знам дали щях да имам по-добри резултати ако бях по стриктна- в предните теми четох, за някакви невероятни кила за месеци...

Аз ще съм пас за луниването- нещо се влоших от това гладуване и цяла нощ ми трепери от инсулина. Като посваля повече кила може пак да се пробвам.

# 384
Здравейте, момичета!  Grinning

nita_, постигнах това редуциране с промяна начина ми на живот като цяло,  Зоната само ми помогна да си изясня какво се случва в тялото ми при хранене, кои храни за избягвам, какво се случва и при спортуване. Хранене в Зоната на 100% нямам, дори не бих казала, че стриктно се придържам. Но започнах редовно посещаване на фитнес залата - 3-4 пъти седмично, а от скоро другите дни вкъщи карам велоергометър или степер. Убедих се, че трябва и двигателна активност, за да се чувствам добре.

nadindf, страхотни резултати! Продължавай в същия дух, сигурна съм в успеха ти!  Grinning

А таблицата не е нищо особено, взаимствах от индивидуалната ми тренировъчна програма - всеки месец на определено число си меря /сутрин на празен стомах и след тоалетна/ килограми, гръдна обиколка, талия през пъпа, ханш в най-широката му част, бедро и мишница. После си нанасям числата в таблица, в която ги променям в инчове и така се получават резултатите за процента на мазнините, специално за таблиците от книгата са нужни - килограми, талия, ханш и височина. Аз може би съм ви споделяла, че тръгнах от 38% до 24% предния месец.

# 385
  • София
Браво, Steld!
Страхотни резултати!
И аз тренирам със степер в момента, а смятам скоро да си закупя и велоергометър, така че горе-долу може да се каже, че вървя по твоите стъпки. Дано и резултатите ми да са подобни! Успех ти желая!

# 386
Здравейте момичета! И аз днес реших да лунувам. Почнах я от сутринта и засега се чувствам добре. Лошото е, че до 23-24 ч. има още 3-4 часа и не съм сигурна дали няма да ми се остърже коремчето, но съм решила да се заинатя този път Twisted Evil Ще видим утре на разбора ....
Амбицирахте ме с тези резултати, БРАВО! А аз се боря с още 3-4 килограма, ама много трудно върви. Но аз поне веднъж седмично си позволявам гала вечеря, защото постоянно се намира повод  Embarassed А пък правилата са затова, да се нарушават от време на време, нали  Wink

# 387
Здравейте на всички  Hug Отдавна не съм ви чела, но и аз като Жана се завръщам скоро и също като Ети имам 3 килограма в повече Simple Smile Желая ви много успехчета и до понеделник   bouquet

# 388
  • София
Страхотно е, че редиците ни се увеличават!
Добре дошли на новите момичета! Желая на всички режимстващи скорошно и безпроблемно отслабване и най-вече завинаги да свалят излишните килца! Приятни и режимни почивни дни на тези, които през уикенда няма да ни спохождат, на останалите-до скоро!

# 389
  • Smolyan
Здравейте момичета  Hug
Много полезна тема   bouquet
С мъжът ми решихме да пробваме режима Зоната по ред причини, при него здаровсловни, при мен диетични  Wink.
От няколко дена само чета за да ми стане по - ясно. И както е най - типично  Mr. Green - от утре започваме  Simple Smile.
Идеята за таблица е страхотна и мотивираща.
Може ли ако имате свободновреме да споделяте какво ядете, като меню или ястие. Интересно ми е как успявате да измислите меню за деня и т.н.
Желая ви усех и със здраве   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт