Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 467
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Не се връзвайте на Силвито, тя иска да разбуди смут сред нашите моадмазелски редици!  И в другия форум пусна мухата! Laughing Joy

# 91
  • София
Мацки, искам да ви питам нещо - The One на D&G и Delices на Cartier наистина ли си приличат безумно много или аз полудявам? Имам чувството, че след първите 5-10 минутки душа един и същи парфюм   Rolling Eyes

# 92
Аддри, приличат си и за мен Peace

# 93
# 94
Мацки, искам да ви питам нещо - The One на D&G и Delices на Cartier наистина ли си приличат безумно много или аз полудявам? Имам чувството, че след първите 5-10 минутки душа един и същи парфюм   Rolling Eyes
Според мен нямат нищо общо. Peace
Напоследък чета за доста странни сравнения между парфюми. Предполагам, че виновна за това е жегата. Joy

# 95
Бижуsuperuu успокойх се,че не съм сама Mr. Green

Не се връзвайте на Силвито, тя иска да разбуди смут сред нашите моадмазелски редици!  И в другия форум пусна мухата! Laughing Joy
Ренка,ще те издам какво си писала в другия форум Crossing Arms Twisted Evil

# 96
  • София
Според мен нямат нищо общо. Peace
Напоследък чета за доста странни сравнения между парфюми. Предполагам, че виновна за това е жегата. Joy

В смисъл, че жегата влияе на химията на кожата и парфюма или искаш да намекнеш,ч е сме слънчасАли и пишем глупости  Laughing

# 97

В смисъл, че жегата влияе на химията на кожата и парфюма или искаш да намекнеш,ч е сме слънчасАли и пишем глупости  Laughing

Аз бих предположила второто.  Hug newsm36
И за мен нямат нищо общо тези двата, Адри.

# 98
  • София
Хмм, гледам им и пирамидите и освен единия жасмин нищо друго общо нямат наистина. Но съм имала Картието и сега като подуших пробичката от габаната се облещих  Crazy А другото странно е, че почти никаква ванилия не усещам в единствената, а навсякъде всички споменават, че е силно ванилова.

ПП: Има ли разлика между старата Единствена, чието рекламно лице беше Жизел Бюндхен и новата, на чиято реклама е Скарлет Йохансон?

# 99
Понеже тук всички сме с диагноза, не бих давала квалификации, но определено се забавлявам от тези сравнения.  Sunglasses

# 100

предателка  Crossing Arms

Laughing ама разбира се че няма за какво да се обиждам, шегувам се, забавно е да се четат различни мнения  Hug Hug

За мен например Мадмоазелата ЕДП съдържа най-шанелското шанелско, заедно с Шанс ЕДП и след тях се редят всички други, но това е може би защото те са ми първия досег с марката като цяло и съответно правя тези асоциации.

# 101
Здравейте Дами,искам само да споделя че чакам с голямо нетърпение утре моя Elizabet Arden -5 avenu.За вас повечето може би незначително,но за мен много Hug

# 102
  • Враца
Цитат
Мадмоазелата ЕДП съдържа най-шанелското шанелско

Joy Joy Joy Joy Joy

ieliel , дано ти донесе необходимото удоволствие! Simple Smile

# 103
  • София
Уф, кога ще се доредя и аз до пробичка от тая прословута мадмоазела  Rolling Eyes

# 104
  • София
Здравейте Дами,искам само да споделя че чакам с голямо нетърпение утре моя Elizabet Arden -5 avenu.За вас повечето може би незначително,но за мен много Hug
Това си си избрала в крайна сметка значи Simple Smile Ще съм любопитна да чуя мнението ти, след като го получиш  Peace

Вече всички разбраха, че си падам по шантави сравнения, но това дори и за мен е прекалено шантаво  Crazy (Картието и Габаната)

Общи условия

Активация на акаунт