Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 526
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
В топлото Мадмоазел и Шанс едт сякаш ги усещам повече от едп. Друг има ли подобни впечатления?

# 106
  • Враца
Имам спешна нужда от нов аромат ...  ooooh!

# 107
Алюра и за мен е в пъти по-класен от Мадмоазелата   Peace харесвам ги и двата страшно много, така ги усещам.
Карен, не съм ги сравнявала заедно, но в събота излизах с Мадмоазелата ЕДТ и сутринта още миришеше много, ама много, а от ЕДП нямам спомен чак толкова да ми е мирисало.

# 108
  • Бургас
Ако в момента трябва да избирам искам
Flutter
И в размените писах, но никой не иска да ми даде мъничко.
А напоследък много ми харесва Мис Диор Чери ЕДТ - постоянно съм с него Heart Eyes
имала съм първите две лимитки от серията и честно казано не са нищо особено, много свежи, летни, младежки и ТОЧКА, ама ей такава голяма . и всяко следваща година стават все по семли и безлични, този ако не греша е четвъртия, значи най не бива  Rolling Eyes

# 109
В топлото Мадмоазел и Шанс едт сякаш ги усещам повече от едп. Друг има ли подобни впечатления?
И аз наскоро установих,че и при мен в жегата едт-то на Мадмоазелката е някак си по-искрящо в сравнение с едп. Rolling EyesТрайността учудващо чудесна,защото го усещах осезаемо и на следващия ден в косата си.  Peace

# 110
Харесвам всички, е почти всички Wink Шанели. не мога да ги отделя така като по-по любим. Естествено без Коко той е големия връх за мен, но сега лятото го нося рядко.
Не намирам никаква прилика между двата парфюма на Адри.

# 111
  • Враца
Алегориите на Гарлен, не си ли малко нетрайни ??  newsm78

# 112
  • Бургас
поне тази, които съм пробвала са нетрайни, но пък такива са и повечето летни аромати /а и флаконите са доволно големи/

# 113
  • София

общо взето да.. само Тиаре и мимоза на мен ми е безобразно траен.. за сметка на това пък ме души.. е, не може всички 'убавини на едно място  hahaha

иначе всички, които съм пробвала са били по-скоро нетрайни.. но пък аз съм с безобразно суха кожа и всичко ми е нетрайно, така че едва ли съм критерий.. днес например съм с грейпфрутовата Алегория, и при пръскане към 8:30 сутринта вече мирише съвсем леко, т.е. ще се подновява след малко  Mr. Green  Mr. Green

Флора нимфея ми трае до към обяд, т.е. 3-4 часа .. според мен е прилично като за тоалетна вода  Peace

още нещо: при топло време траят значително по-дълго.. на студено изчезват преди да успея да им се зарадвам  Rolling Eyes  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 14:18 от Elitsa_z

# 114
  • София
Такааа, днес направих втора доста по-качествена проба на Единствената след душ и вече мога да кажа, че явно вчера приликата се е появила в следствие смесването й с Черната орхидея и 5-о Авеню, които също тествах същия ден на различни места по кожата  Laughing Предчувствам как ще започна да си бъркам парфюмни смески като почнат да ми поомръзват наличните аромати  Joy

# 115
..... Предчувствам как ще започна да си бъркам парфюмни смески като почнат да ми поомръзват наличните аромати  Joy

По този повод  Laughing: вчера ММ пипа едно Рефанско шишенце от най-горния рафт, аз вдигам пръст със голям знак "внимавай", той - "що бе, какво има вътре", аз - "една моя смеска от два парфюма", той - "  ooooh! ooooh! ooooh! малееее, и т'ва ли те научиха да правиш в тоз' форум  ooooh! Crossing Arms Crossing Arms"  Joy Joy Joy много се смях!

# 116
  • Варна
Момичета сериозно обмислям да получа Мадмоазелата за РД, не мога да реша обаче между ЕДТ и ЕДП. Сякаш ЕДП ми допада повече, но ме спира малко цената, още повече че не мога да намеря по-малките разфасовки.
Сигурно много пъти са обсъждани тези двата, но моля разкажете ми малко или дайте линк към мястото където са обсъждани   Praynig

# 117
  • Враца
Имала съм и двата, твърдо и винаги съм за ЕДП!!!  Peace

# 118
stenly, и аз съм за едп на Мадмоазелата,въпреки че в горещото време и едт се развива чудесно и шлейфово. Peace

# 119
  • USA, Steak State
Цитат
Момичета сериозно обмислям да получа Мадмоазелата за РД

То и аз, но и да уточня кой от двата искам, пак ще ми се вземе този, който не съм искала.. така, че няма и да се пробвам дори. Което ми подарят. Simple Smile На моята кожа ЕДП и ЕДТ стоят винаги по еднакъв начин, не откривам разлика.

Общи условия

Активация на акаунт