Лято, слънце и море, плетивото без да спре

• 56 629
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
идейки:

# 121
СИСИ - като е такова, покажи направо крайния резултат. Мислех, че може да е в други цветове.

Зу, крайния резултат ще е към октомври, още съм на лятна вълна.
Но, понеже "отдавна" не съм си купувала прежда................ newsm53

# 122

Зу, крайния резултат ще е към октомври, още съм на лятна вълна.
Но, понеже "отдавна" не съм си купувала прежда................ newsm53

Честито ти кауни! Mr. Green
И аз така, посред лято не се стърпях и както й се радвах, спретнах две ръкавички Wink

sVeshti4ka
hahaha хубав таралеж. Идеята ти е страхотна  Hug, ще чакам снимки.

Стъкла има всякакви.
Представих си морска тема - мидички, рапани, звезди, корали, че и морски таралеж Mr. Green

mar4elita
,  страхотни модели показваш! Ама нещо по-така... за по-яки мадами нЕма ли? КомплексирАх се. Crazy

eat. sleep. knit...

# 123
mar4elita,избирам си първата розовка туника да ми изплетеш  Mr. Green!

# 124
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да изплета лятна шапка за момиченце на две годинки.Имам два въпроса :
- Каква прежда е подходяща newsm78/имам Джинс , става ли ?/
 - Колко е голяма главата на двегодишно момиченце Laughing?
 Благодаря предварително  bouquet
Сбъдваща мечти , шала е страхотен!!!

Сиси Вас ,честита преждичка!

# 125
                   Офффффф,едвам ви намерих  Laughing Аз се потя с една туника за внучката и ми е горещо и хич не ми спори  ooooh! Остана да зашия двата странични шева и понеже промених деколтето да го обточа на една кука ,ама....ще чакам да разхлади. Laughing
                   Сега отивам да видя какви красоти сте натворили , че отдавна не съм ви чела.

# 126
Здравейте!
Искам да изплета лятна шапка за момиченце на две годинки.Имам два въпроса :
- Каква прежда е подходяща newsm78/имам Джинс , става ли ?/
 - Колко е голяма главата на двегодишно момиченце Laughing?
...
Ето таблица за големината на главата (на руски език, но дано ти свърши работа):

Да ви попитам, че от час ровя и не мога да го открия - един мъж плетеше много интересни неща - ентерлак. Ако сте запазили линка, може ли да го пуснете отново, моля!  Praynig Благодаря!   bouquet

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 22:15 от nela_66

# 127
Аз сега си вкарах един таралеж в гащите... Правим ремонт в новия апартамент и дойде момента за слагане на плота и гърба на кухнята. Та измислих да изплета мотиви от ирландското плетиво - големи цветя, листа и др., които ще се закрепят към стената, боядисат се отгоре с бяла боя, за да изглежда като плетен релеф и най-отгоре да се сложи стъкло. Остава да кажат дали съществува прозрачно стъкло, което да не зеленее за да седи абсолютно бяло и почвам.  Crazy

ауууу, как ти дойде такава идея...браво...и аз искам да видя готовия резултат

# 128
  • София
O, мерси.  Grinning Идеята е супер, остава и крайния резултата да е такъв. Laughing Ноооо... каквото сам си причиниш, друг на го може, така че си изпълнявам приумиците.

# 129
  • Варна
ЧРД на Летящата кравичка и от мен! Пожелавам й вдъхновението й никога да не секва, успех в новото начинание и все така да ни радва с красоти!

Немско говорящите мами дали могат да ми помогнат с превод на това:
Lt Strickschrift in Rd str. Gezeichnet sind die ungeraden Rd. In den geraden Rd all Mstr, wie sie erscheinen, U re str. Den MS stets wdh. Die 1.-34. Rd 1 x str, dann die 3.-34 Rd stets wdh.

Купих си последната Сабрина и смятам да си плета блуза от там, но не мога да разгадая как се плетат четните редове - нечетните имат схема.

Сбъднати мечти, шала ти е приказка - май ще уча вилката заради него.

# 130
  • София
Немски не владея, но обикновено, ако няма схема, четните редове се плетат според получила се рисунка - тоест опаковото се плете опаково и лицевото се плете лицево.

# 131
Момичета, помагайте - как се завършваше машинно?

# 132
Беборана, виж в библиотеката и тук http://picasaweb.google.com/PamiraM/vGNQNB#5439865467771099282 .
Сбъдваща мечти, шала е много интересен и нестандартен, поздравления за избора на цветове!

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 23:27 от Дидк@

# 133
Оох, то хубаво, ама нищо не разбрах от тези картинки Sad
Сбъди, великолепен шал. Иска ми се и аз да владеех вилката.

# 134
Беборана, виж тук.
Сбъдваща мечти, много е готин шала!   bouquet
sVeshti4ka, много готина идея, чакам с нетърпение снимки.  Crazy
Летящата крава, честит рожден ден на патерици!   bouquet И в гръб жилетката е много хубава, а какъв е новия ти сайт за които говорят момичетата? извинявам се ако вече си го давала, но съм пропуснала
Марчи, би ли дала още снимки на синята блузка.  Praynig
Нелче, този линк май го дава додо, но нещо не го намирам, ще се поровя пак и ако го открия ще ти го пратя. Всъщност за онова кръговото нещо тип ентерлак ли питаш, само за него се сещам?  Blush
Аз почти съм готова с поредното потниче, останаха ми презрамките, но май ще ми свърши преждата,  ooooh! а не ми се купуват 100 гр за една презрамка.  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 01:05 от pepito21

Общи условия

Активация на акаунт