Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 519
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Обади се на посредника.Най-верочтно са ти разменили пратките с някой друг.И на мен ми се е случвало и всичко завърши добре.

# 451
Здравейте  Simple Smile Скоро за първи път направих поръчка от www.amazon.co.uk, като платих с моя карта и използвах посредническа фирма за транспорт до БГ. Днес вече си взех нещата от посредническата фирма и като се прибрах у нас и ги разопаковах, установих, че са ми пратили обувки на Геокс вместо детско яке, каквото съм поръчала. Веднага си проверих в order history, да видя, да не би пък аз да съм объркала нещо. Но не, поръчала съм детско яке, никакви обувки не съм. А и в извлеченията видях, че не са ми дръпнати пари за обувките. На някой случвало ли се е нещо подобно и какво се прави в подобни случаи? В краят на седмицата чакам още една пратка, дано пък в нея ми е якето.
Роси, встрани от проблема ти е, но къде си хареса детско яке /дай линк/? Аз в Амазона такова нещо като детско яке почти не съм виждала. Допускам, че не гледам на правилното място - насочи ме  Praynig

# 452
  • Варна
Обади се на посредника.Най-верочтно са ти разменили пратките с някой друг.И на мен ми се е случвало и всичко завърши добре.
Да, ще се обадя. Странното е, че пратката не беше отваряна, беше запечатана, а за получател пишеше моето име. Т.е. не ми се вярва посредника да е отварял пакета  newsm78
Queen L, това яке поръчах: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003WK8YXK/ref=oss_product

# 453
Да попитам кои са посредническите фирми за транспорт до БГ и как се обозначава пртаката от сайта да иде при тях и после до мен? newsm78 newsm78

# 454
  • софия
Да попитам кои са посредническите фирми за транспорт до БГ и как се обозначава пртаката от сайта да иде при тях и после до мен? newsm78 newsm78
Първият пост

# 455
Имам едно питане за немския Амазон,дали слу4айно някой е ползвал посредник за покупка от там? newsm78

# 456
А може ли някой да сподели от кои фирми за доставка до Варна е доволен или не...може и на лични!!

# 457
  • Wolwedans
А може ли някой да сподели от кои фирми за доставка до Варна е доволен или не...може и на лични!!
несъмнено Алезар са най-добрите! Peace

# 458
Търся чанта за количка-някой може ли да ме ориентира, че нещо не се справям newsm78 Sick

# 459
  • Балчик

Не искам да спамя, но това пък защо? Не че не съм доволна от Алезар, но не са най-добрите. И не най-евтините и с най-бързите курсове Rolling Eyes.

# 460

Не искам да спамя, но това пък защо? Не че не съм доволна от Алезар, но не са най-добрите. И не най-евтините и с най-бързите курсове Rolling Eyes.

Не съм поръчвала досега тепърва разучавам сайта и поръчката като цяло, така че ще съм благодарна на изчерпателно инфо за/п-в конкретна фирма .  bouquet

# 461
  • Варна
Поръчвала съм с Алезар, доволна съм от тях. Последните поръчки ги направих чрез Бритс. Нямам забележки, нещата идват сравнително бързо и цените им са по-ниски от тези на Алезар. Така че препоръчвам Бритс  Peace

# 462
  • Варна
Досега поръчвах с Емпреса, но комуникацията липсва и ми беше супер неудобно да карам мъжо да ходи на края на града за пакетчетата. Живея на центъра и не съм шофьор.
Сега чакам с Бритс, харесва ми, че изнасят инфо във фейсбук и като съм питала нещо веднага са ми отговаряли. Но реално все още нямам получени пратки с тях.
Мисля, че и двете фирми работят на 1,2/кг.

# 463
  • Балчик
Напоследък и аз ползвам Бритс. По-доволна съм от тях.  Не знам дали и двете на 1,2/ кг. Но за пратка под 1 кг на Алезар плащах 5 лв, а на Бритс- 3. Освен това имат всяка седмица курсове и изнасят информация във фейсбук, отделно ми се обаждат по телефона, когато пратката е при тях.

# 464
  • Wolwedans
Ползвала съм почти всички фирми- Габко, Гивтранспорт, Емпреса, Алмуз, може би само без Бритс. Да, Алезар са малко по-скъпи, но спокойствието, което ми осигуряват, не бих го сменила за по-малко пари. Откакто спряха онлайн поръчките на Алезар съм направо болна. Емпреса ме подлудиха! Още чакам една поръчка от Некст, вече 4 седмици нямам информация какво точно е поръчано и какво ще ми доставят- направих поръчка за около 300 паунда, получих мейл с информация, че дължа 210 и ги платих веднага, седмица по-късно получих неща за 70 паунда, на следващата за 20, на последващата за още 20 и от тогава 3 седмици ни вест ни кост. Чакам си незнайно какво за още 100 паунда.
Само за информация, не че искам да хвала този и онзи посредник: Гери от Алезар винаги ми праща имейл, когато пратката ми е при нея, проверява всичко по поръчката и ако има липси ми пише мейл, а ако и кажа, че парите са изтеглени, звъни в сайта от мое име. Знам не само кога, но и какво съм получила. Преди месец пуснах поръчка от Теско с моя карта, но съм объркала адреса им, излезе ми някакво падащо меню и кой знае какво съм натиснала при регистрацията. Усетих се късно, едва след 5-6 дни. Гери звъня на грешния адрес /който се оказа  някаква голяма бизнес сграда с много фирми в нея/и  2 пъти ходи до там , но откри пратката ми и вече си носим дрешките от Теско. Не знам какви обяснения и е коствало да открие пратката ми, обикаляйки етажите на сградата по разни други фирми, разправяйки се с разни служители, но го направи.
Извинявам се за дългия пост, но явно трябваше да се аргументирам по-добре

Общи условия

Активация на акаунт