Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 537
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, моля да ми кажете, че нямам време да ровя във всичките теми, а на първа страница не пише - мога ли да поръчам с БГ кредитна карта но на английски адрес (на посредник)? Т.е. delivery и billing адресите ще са различни...

# 346
  • София
Момичета, моля да ми кажете, че нямам време да ровя във всичките теми, а на първа страница не пише - мога ли да поръчам с БГ кредитна карта но на английски адрес (на посредник)? Т.е. delivery и billing адресите ще са различни...
Може  Peace

# 347
  • London, baby
Браво на амазонци, анатема за бг пощи! Стоката ми 4 дни стои в пощата и за кво ли да ми изпратят известие (или пощальонката е виновна). За 5 дни са ми дошли работите, браво!

# 348
# 349
Само при мен ли е проблема...ама като отворя на намалението на детските обувки и не мога да избера никакъв номер а и ми изписва, че избраният продукт не може да бъде добавен в кошницата, защото не се продава повече от този продавач. За всички детски обувки, които избрах не ми дава възможност да ги прибавя в кошницата, дори не мога да го видя на голямо изображение.

# 350
Само при мен ли е проблема...ама като отворя на намалението на детските обувки и не мога да избера никакъв номер а и ми изписва, че избраният продукт не може да бъде добавен в кошницата, защото не се продава повече от този продавач. За всички детски обувки, които избрах не ми дава възможност да ги прибавя в кошницата, дори не мога да го видя на голямо изображение.
При мен всичко е наред- сложих в кошницата детски Norvic, Converse...

# 351

Точната дума се превежда пречиствателна станция, но ми прилича повече на йонизатор за въздух.

# 352
  • Wolwedans
Какво ще кажете за този епилатор, мъжа ми сега е в Германия, та мога да си го взема без да плащам доставка
http://www.amazon.de/Braun-Silk-%C3%A9pil-7681-Epilierer-Xpressi … &sr=8-1-fkmr0
доста е намален, но не знам защо е толкова по-скъп от останалите....

# 353

Точната дума се превежда пречиствателна станция, но ми прилича повече на йонизатор за въздух.
A аз го подозирах ,че е за чистене на бижута,но нали нищо не разбирам от немски .Иначе йонизатор на въздуха имам,но от тук.

http://tehnomag.net/eshop.php?body=shop&gr=1&pod=2&page=AEROION1
Не мога да преценя до колко чистеше въздуха,но определено наелектризираше всичко метално около него и като пипнех нещо ме ''хващаше ток''.Много неприятно усещане.

# 354
  • Варна
Дойде ми ютията (аз я купих за 31 паунд) и тези и тези бебешки обувки. Много съм доволна! newsm44

# 355
Браво! Обувките са страхотно попадение!

# 356
За колко време Габко доставят нещата до София?

# 357
  • София
Здравейте,надявам се да не повтарям много въпросите си,но не намерих информация на 1 страница.
Доставят ли директно до БГ от 2-те страни или ми трябва посредник?
Важи ли Vиsa Electron на Пощенска банка?
Благодаря ви предварително за отговорите.

# 358
  • Варна
Доставят почти всичко, стига продавачът да е самият Амазон. Ако е друга фирма, трябва да се проверява за всяка конкретно. Peace

Октоподче, мерси! Hug

# 359
Момичета, а някой да е попадал на хубави апрески в Амазон за краче номер 7 (всъщност около 24 номер по нашата номерация)?

Общи условия

Активация на акаунт