има ли тук мами с термин април

• 21 473
  • 241
  •   1
Отговори
# 135
Eхо, ето ме и мен! Надявам се, че всички сте добре и в отлично здраве !

Емили

# 136
Исках да ви питам, някоя от вас има ли гъбички? Ако да, какво ги правите? Аз имам чувството, че мога да си набера цяла кошничка /шегичка/. Единственото, което правя е да се мия отвътре и отвън с лайка и сода бикарбонат- така каза доктора!
Някой да има сходен проблем???

Емили

# 137
На мен ми откриха някакви Лептотрикс, които обаче нямало нужда да се лекуват с нищо. Не знам защо. Може би си е нормално по време на бременността да има такива гадории. Твоите гъбки какъв вид са?
Обаче ме предупредиха вътрешно да не правя изобщо никакво промиване, само измиване отвън.

# 138
Ама къде се изгубихте всичките?

# 139
  • София
Ей тук сме ама май всеки е зает - аз всеки ден проверявам темата, но все ми е криво, а и съм станала такака една лоша...........
Вашите емоции как са?

По въпроса за гъбите:
 Не съм съвсем убедена, но май е често явление при бременните. Не съм си правила още изследване, но и при мен е вероятно да има такива, скоро ще разбера.
Успех в борбата!

# 140
Настроението ми е от рода - зла /с околните/, неразбрана и в момента си живея в мой свят! Ревна за някоя глупост и после се смея. И съм безкрайно щаслива все пак!

Хората ми  заглеждат коремчето вече по улиците, то зависи какво ще облека де! Най-много впечатление им прави на мамите с бебетата!

# 141
  • София
И аз съм с гъбички Sad Лекарят ми каза, че по-нормално нещо за бременната няма. Изписа ми свещички - 3 бр., но след 13та седмица - дотогава се образува плацентата. Нещо не вярвам, че ще оправят, но в това състояние май повече не мога да направя. Аз и преди бременноста провеждах епична борба с тях години наред и ме бяха предупредили, че през бременноста няма да им избягам.

# 142
  • Sofia
хей, непрекъснато научавам нещо от този форум и в по-редки случаи от лекарите:-)
аз  имам добри новини които чуствително ми повдигнаха настроението, в четвъртък бях на преглед при д-р Димитрова. Всъщност това беше първия ми скрининг за  състоянието на бебето, за евентуални аномалии.
Резулататите бяха много добри 1:1588, т.е. отрицателни. Подобен на този скрининг се прави още веднъж до 18-тата седмица. Аз така се надявам и резултатите от биохимичния скрининга да са добри за да избегна "амиосинтезата".

Как сте вие подготвяте ли се за предстоящата ни есен Simple Smile Дано тази година да няма много грипове Wink

# 143
Алегра, радвам се много за резултатите от тестовете! Дано и следващите покажат добри резултати, защото ти май доста се притесняваш!
Относно есенния грипен сезон - ние сме взели следното решение - таткото се ваксинира, а аз без това съм си вкъщи вече и не ходя на работа, та се надявам да не ме хване!

# 144
  • Sofia
благодаря, права си за притесненията ми Simple Smile
ние изпуснахме момента за ваксинацията за сега, таткото се разболя от много неприятен грип с висока температура, дори напусна семейното огнище докато оздравее, за да не ме зарази:-) ще видим дали ще има полза.

Аз съм се примирила че ще изкарам все по някое време някой грип, само да не е с висока температура, че не зная как ще я свалям без лекарства Simple Smile

# 145
  • София
Момичета как се чувствате? Мен тези дни ме обземат едни тревоги дали ще се справим, дали сме избрали подходящия момент, не трябваше ли да изчакаме още малко... Нощно време не мога да спя, през деня съм като парцал, боли ме гърба... Гледам да не се оплаквам на околните, щото нали знаете онези приказки, че светът се въртял около бременната и била много досадна. Та да си се оплача на вас...

# 146
Ами няма нищо! Оплаквай си се! Бъди сигурна, че в момента никой не те разбира по-добре от нас.
И мен много ме боли глава и се усещам колко досадна ставам понякога.
На мен не ми се ходи вече само с анцузи, смятам да си купя дънки за бременни, защото всичко ми стяга и вървя с откопчани дънки и панталони.
Откакто разбрах новината съм напълняла 3 кг. та сега кова кантара на 50.
На моменти забравям, че съм бременна, защото въобще не ми се гади. Иначе ходихме с мъжа ми да разглеждаме тапети за детската стая и колички и нямам търпение вече!
Ани, мисли положително и за хубави неща!

# 147
Как сте? Никакви новини не се чуват май! Дано това да е признак, че всички са добре и се чувстват прекрасно!

# 148
  • София
Здравейте и от мен!

Миналата сдмица си стоях в къщи - дъщеря ми беше болна. Ех толкова ми липсваше форума.................

Вчера вечерта се престраших и се качих на кантара - резултата - 4 кг. Депресия, отчаяние и нервни изблици................
Не искам да ставам като дебела лелка Cry  Cry  Cry  Cry  Cry
Иначе скоро ще се омъжвам .......... пак.
Е купих си тоалет и той не ластичен - ами ако за 2 седмици кача още 4 кг?
Ограничение - това е положението.
Вие как сте с килограмите?
Поздрави на всички!!!!

# 149
  • София
Ами честито! Кога е сватбата? Има много хубави модели за бременни, не се притеснявай за това. Сигурна съм, че ще намериш супер рокля!

Общи условия

Активация на акаунт