има ли тук мами с термин април

• 21 472
  • 241
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм 3 кг. отгоре. Надявам се до края на бременността да не кача повече от 10-12, ама се съмнявам искрено.
За щастие стартовите 47 бяха добри!
Бебчето ми е вече цели 10 см. И освен това ми казаха, че плацентата била задна. Какво означава това така и не разбрах!

# 151
  • София
завиждам ви за килограмите - аз пак почнах да се ограничавам - без сладко и хляб - салати и плодове!!!
Ама никога не съм внимавала какво ям, просто си бях слаба - та сега ми е неприятно и досодно, нооооооооооооооо ............
На мен това ще ми е втора сватба и да ви кажа въобще не съм се оглеждала за рокли и такива аксесоари - тоя път ще си е купон за нас, не като сватба , а като голямо парти.
Иначе си купих панталон и туника - въобще не са за бременни и всъщност това ме притесвява - просто са по-голям размер, не са и разтегатени, ама голяма работа - аз си се харесвам, само да издържа още 10 дни - стискайте палци!
Такива работи при мен - набивам ябълки и ориз, бачкам и от време на време буйствам - по-точно хормоните ми де...... е това е дано пък вие да сте си спокойни.
Хайде целувки

# 152
Всичко ще мине наред! Пожелавам ти много хубава сватба, да направите страхотен купон и после да споделиш как е минало!
Много усмивки ти желая следващите дни!

# 153
  • София
да да още от сега потривам ръце как ще  се повеселим
  superuu   bigdance2  thumbsup

# 154
Весело изкарване на сватбениа ден, Asia!

И много хубави мигове след това!  Wink

# 155
  • София/Велико Търново
Здравейте бъдещи априлки майчета! Надявам се че всички сте добре и се радвате на добро здраве!
При мен за съжеление нещата не са розови. Sad  Миналат седмица лепнах някакъв много гаден вирус с висока температура и разстройство. Нито кашлица, дробовете ми са наред, нито гърло ме заболя, но тази проклета висока температура направо ме довърши. Цял един ден се тъпках с парацетамол, но уви не можах да я смъкна, през цялото време варираше между 37,5 и 38,5. Накрая стана ясно че без антибиотик няма да мина, а съм само в 12 седмица  Cry  И личната ми лекарка и гинеколога бяха единодушни че антибиотика е по-малкото зло и че тази висока температура може да бъде много вредна за бебето. И така вземах 4 дни Cefalexin и сега съм добре, но ще пазя 2 седмици стаята.
Много съм притеснена, направо ще се побъркам от лоши мисли. Всеки ме успокоява че всичко ще е наред, но докато не се роди бебето ми живо и здраво едва ли ще се успокоя  Cry Веднъж заради антибиотика и втори път заради високата температура която имах. И първите изследвания още не съм си правила, няма как ще трябва да поизчакам малко.
Ако сте среща ли някъде в мрежата нещо по въпроса за бременността, високата температура и антибиотиците, моля ви пратете ми линкове!

Радвам се че при вас нещата са добре! Пазете се!

# 156
Здравейте мили момичета, чета този форум с голямо удоволствие, тъй като и аз съм с термин 09.04.05. Нямам търпение да дойде този ден. Освен това тепърва ще се правя сватба. Хич не ми се искаше да правя сватба през зимата, но какво да се прави. Тогава ще бъдя в началото на 5 ти месец. Има ли някоя от вас, която да е била бременна на сватбата си. Нека сподели как се чувства. Аз съм голяма купонджийка и веселячка, а сега на собствената си сватба ще седя като пенсионерка. Няма да пия нито да танцувам много. А сигурно и ще умра от студ. Тези рокли дето ги гледах по магазините всичките са толкова разголени, че все едно си гола. Извинявам се ако досаждам на някоя от вас с моите вълнения, но ми се искаше да се включа в тази тема и аз.
На всички желая лека и безпроблемна бременност, а на пролет да се похвалим с най-здравите и хубави овнета.

# 157
Може би е още рано, но ми се иска да събера различни мнения за родилните домове в София. Имате ли вече идея, къде ще раждате. Особено майките, които имат вече дете нека споделят впечатления от болницата в която са раждали. Аз още не знам къде да се насоча като му дойде времето. Бях чула лоши отзиви за II АГ.

# 158
Ще си имаме още една булка!
Моя приятелка прави сватба преди няколко години на 12 декември. Беше супер купон! Върху роклята тя беше с едно бяло палтенце- беше го взела на заем от някого, а после вътре в росторанта температурата е добра!
Аз пък ще съм булка с бебе! Ние ще правим сватба другата есен.
Да се похвалите със снимки и двете булки!

# 159
  • София
Цитат на: Кала
Здравейте мили момичета, чета този форум с голямо удоволствие, тъй като и аз съм с термин 09.04.05. Нямам търпение да дойде този ден. Освен това тепърва ще се правя сватба. Хич не ми се искаше да правя сватба през зимата, но какво да се прави. Тогава ще бъдя в началото на 5 ти месец. Има ли някоя от вас, която да е била бременна на сватбата си. Нека сподели как се чувства. Аз съм голяма купонджийка и веселячка, а сега на собствената си сватба ще седя като пенсионерка. Няма да пия нито да танцувам много. А сигурно и ще умра от студ. Тези рокли дето ги гледах по магазините всичките са толкова разголени, че все едно си гола. Извинявам се ако досаждам на някоя от вас с моите вълнения, но ми се искаше да се включа в тази тема и аз.
На всички желая лека и безпроблемна бременност, а на пролет да се похвалим с най-здравите и хубави овнета.

Здрасти - аз за втори път ще бъда бременна булка
 Joy  Joy  Joy - щура му работа - първият път бях  по-бременна от теб, беше студено и гадно. Сега пак ще е студено, ама това е положението.
Честно да ти кажа първият път се зарекох, че ако се омъжвам пак никога няма да е когато съм бременна - не  пиеш, не танцуваш, дебела си, не се харесваш......... но пък сега положението е същото. Тогава го направих защото "така е редно", сега - заради купона /е дано и аз разбера нещо от него/.
Не се притеснявай за нищо, бъдете влюбени, но и практични.
Моята сватба е другата седмица, а честно да ти кажа толкова много работи има да се купуват - аз дори и обувки нямам, но пък ми е все тая - имам едни запазени - и с тях може да ходя..... Важното наистина е да ви е весело и да си изкарате без притеснения целия ден.
Успех, пиши!

# 160
4estito na vsi4ki i dobre do6li v kluba (i na mene de). moiq termin e na 3 april! taka 4e stiskaite palci. Stuck Out Tongue

# 161
Как сте майчета? Личи ли ви вече. При мен едва се забелязва.

# 162
На мен ми личи. Даже отпреди 2-3 седмици. Тръгнах единия ден с бременните дънки и една къса блуза, и една жена на пазара ми подаде шепа орехи!
Това е сигурно, защото съм слаба и имам по-дребен кокал.
Обаче не мога да сложа абсолютно нито една от старите си дрехи - за панталоните става въпрос.
Вие как сте?

# 163
  • София/Велико Търново
Ха, и аз от няколко седмици забаравих за старите си панталони  Simple Smile  Пълнея по малко от всякъде, но най много корема. Добре осъзнавам че това съвсеме не е от нарастналата плацента и от бебчо а са по-скро сланиники Embarassed  И корема вече започва да ме сърби, изглежда кожата е започнала да се опъва по интензивно. Аз го мажа с крем дева против стрии, а гърдите с масло Кокона Майка за бюст. Една приятелка ме посъветва като си мажа корема чак до гърба защото тя се нацепила точно там в последния месец и реших че е добре да го споделя с вас!

# 164
  • София
Да да мажи се Валка навсякъде, корем, отстрани на корема, бедра, дупе, гърди, всичко - то не е задължително да се нацепиш, но не е и гаранция, че като се мажеш няма да стане. Моето мнение е, че сме длъжни да вземем  мерки срещу неприятните последици - поне  да се опитаме да предотвратим развалянето на ПЕРФЕКТНИЯ ни вид!!! Grinning  Grinning  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт