има ли тук мами с термин април

• 21 471
  • 241
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами, аз вече усетих моят бебо, много слабо, но все пак и нещо.
При вас как е? Laughing

# 166
Аз също усещам нещо като трепване.
За съжаление имам контракции от сега. Изписаха ми Магнерот и съвети за повече лежане. Добре, че не ходя на работа, защото иначе щеше да е невъзможно.
Притесненията ми явно няма да спрат до края, но поне правя всичко, което зависи от мен.

Дано вие да сте добре!

# 167
Много sorry
Болезнени ли са контракциите?
Ние за сега сме добре, да чукнем на дърво. Дано така е до края

# 168
Болезнени бяха само единия път. Другите бяха като свиване корема като камък. После се отпуска. Но е твърде рано и трябва да се обръща внимание.
Даже вчера на ехографа аз нищо не усетих, а лекарят каза, че в момента има лека контракция.
Дано не ти се случват толкова рано!

# 169
Видя ли бебчо колко е голям?
Виждат ли се крачета и ръчички?
Аз не сам ходила повече от месец и ми е интересно колко е голям

# 170
Виждат се даже пръстчетата! Вече е някъде около 15 см. Голямо човече! Гръбначето се вижда много ясно, както и че вече се оформят костите на ръцете и на краката.
Очните кухини също виждат. Страшно е вълнуващо, като го гледаш да мятка ръце и крака и да прави салта!

# 171
Eхо! И ние сме добре, бачкаме здраво - и в службата и вкъщи, просто няма как! Ох и аз май вече ще трябва да си купувам нови дрехи, защото всичко ми стяга отвсякъде. Още се чудя от къде, ще си намеря прилични дрехи с които да ходя на работа!!

Поздрави на всички!

Емили

# 172
  • София
Здравейте - защо всички изчезнахте?

Аз се омъжих, сватбата мина прекрасно..........
Обаче,
Чувствам се ужасно..., незнам защо - депресионните мисли така са ме налегнали, търся си само повод да се сърдя, да плача, страшно ревнива съм станала - не че и преди това не съм била ама сега вече прекалявам - но какво да правя - въобще не ми е лесно - НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ТАКАВА ЛОША И КИСЕЛА!!!

Искам да си се порадвам на живота - на голямото си дете, на влюбения мъж до мен, на близките ми.

Предпишете ми хапче за добро настроение.

Уф много съм отегчителна, съжалявам, но просто ми е трудно, пишете ми, ще се зарадвам на нови приятели!

Целувки на всички

# 173
Честито за сватбата!

А относно другото:
Бременна си миличка, затова!
 Това за ревността - и аз си казвах, че когато забременея въобще няма да ревнувам, но май започнах с "бременната" ревност. Може би търсим повече доказателства за любов и затова.
Може да ти е дошло в повече напрежението около сватбата.
Ще ти мине, бъди сигурна.
Аз пък не съм била по-щастлива през живота си. Никога не съм се чувствала толкова сигурна и самоуверена в себе си, абсолютно на място.
Допреди няколко дни - приеха мъжа ми в болница и аз стоя при него поне половин ден и търча постоянно. Забравих даже, че съм бременна. Контракциите ми намаляха - сигурно благодарение на магнезия, който приемам.
О да се "похваля" и с анемия!
Но очаквам да си дойде мъж ми вкъщи и да се върне всичко както преди!
Така че - мисли за хубави неща и се глези повече! Много помага!

# 174
  • София
sunny_zt - ти знаеш ли, че толкова добре се чувствах първите няколко дни след сватбата - все едно имах някаква мисия и я завърших - една такава доволна, щастлива, просто цяла - така се чувствах. И изведнъж все едно съм в пропаст и няма излизане - ужас - направо на другия полюс,  не искам такива отвратителни неща - искам само положителни емоции.

А за мъжа ти стискам палци по-бързо да се оправи.

Блаодаря ви за разбирането.

Всяка вечер като заспивам и си мисля, че на другия ден ще съм по-добре, че няма да се тормозя и ядосвам и че тези чувства, които изпитвам днес - утре ще ми се струват смешни - ДАНО!
Надявам се ............

# 175
ХОРМОНИ! ХОРМОНИ! ХОРМОНИ!

Аз в началото бях същинско зомби и моя любим ми казваше - ех, кога пак ще станеш нормална?, на което си представи как реагирах аз. Или сутринта както си пием кафето - и аз започнах да плача, нещо изведнъж ми стана мъчно и криво, след десет минути се смях, а той милия ме гледа и се чуди и не знае какво да ми каже.
Този период на "мразя целия свят и никой не ме разбира"  отмина и сега се чувствам отлично, но не се знае докога!
Така че вобще не се самообвинявай! Сега всичко ти е позволено и хората около теб мисля, че са толерантни, все пак нали сме бременни!

# 176
  • София
Ох дано да мине по-скоро - то вярно че ако аз не си помогна няма кой ама .........
Така като пиша и поне намирам съмишленици - и такива като мен - това нормален човек надали би го разбрал - ех бременните сме друга порода.
Целувам ви всички

# 177
миличка не се тормози. Ето ти едно хапче за добро настроение.
Сутрин ставаш с думите "светът е чудесен", на обяд "Всичко ще се оправи", а на вечеря "майната му".
Ти разкажи по-подробно за сватбата. Нали и аз ще се женя. Купона жесел ли беше?

# 178
  • София
Чудесно е, че нашата тема пак е по-отгоре! Честито Asia - много щастие ти желая! Аз днес бях на доктор. Изписаха ми и на мен магнезий - корема ми продължава да се стяга, въпреки че не е силно болезнен и ми изписаха и Матерна - нищо че съм ядяла много плодове и зеленчуци (явно защото идва зимата). Мериха ми и таза - за първи път - бил малко малък - 18+, но ще видим по-нататък как ще се развива, каза чичо доктор. За първи път не ме гледаха на вагиналния УЗ, а през корема и съм във възторг от видяното - то вече си има всичко, много мърда и като ми го показаха си чешеше главата! Аз от няколко дни го усещам, ама доктора не ми вярва и ми каза че ще го усетя след седмица - две. А вчера бях налекцията на сп. "9 месеца" и за първи път се престраших да ме рисуват - много се надявам на награда ако не за мен, то за художничката - постара се момичето, а и рисува още 2 момичета.

# 179
  • София/Велико Търново
Честито Аsia и нека доброто настроение по-скоро да се върне при теб!

Аni111 аз в събота съм на преглед и се чудех дали пак ще ме гледат с вагиналния ехограф  Rolling Eyes  Някой знае ли до коя седмица се използва той и от кога трябва да се гледа през корема? А в коя седмица се затваря цервикса - мисля че така се казваше шийката на матката. Някоя от вас преглеждали ли са я за да разберат дали се е затворила и в какво се изразява прегледа? Леле колко въпроси, чак се обърках  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт