Малко трудна тема...за болестта - РАК!!!

• 913 860
  • 3 925
  •   1
Отговори
# 135
От колко дни Ви чета и все не събирам смелост да напиша нещо. Дори не знам откъде да почна.
Първо съжалявам за загубата на всички. И аз изгубих моят татко - почина на 23.08.2010г. Не можа да се пребори с рака, а толкова много се надявах, че ще успее. Много му се живееше /колкото и глупаво да звучи/. Почина от рак на панкреаса.Дори не искам да се сетя за деня в който разбрах и за деня когато почина.Глупаво е да кажа колко го обичах и колко ми липсва...
Искам да кажа на тези които се борят с тази болест - нито за миг да не губят надежда, да са винаги до близкият човек и да му дават кураж всеки ден.Показвайте им колко ги обичате и, че винаги има надежда, дори и Вие самите да не вярвате.
Липсва ми много моят татко - но и аз се надявам, че е на едно по-добро място, където нищо вече не го боли, защото никой не заслужава такава болка.
Прегръщам Ви всички.

# 136
Офффффффффффффффффффффффффффффффффффф

Ели, Сиса, ТотоманиакHug Hug Hug

и пак оффффффффффффффф

Дянков орязал финансирането за ПЕТ скана.. И от понеделник спират да правят каквото и да било... И хилядите нуждаещи се - или да събират пари, или да лягат да мрат  #2gunfire  #Cussing out  ooooh! Може ли да се пести от здравето, *****???!  Tired

# 137
  • Карлово/ Пловдив
Офффффффффффффффффффффффффффффффффффф

Ели, Сиса, Тотоманиак,  Hug Hug Hug

и пак оффффффффффффффф

Дянков орязал финансирането за ПЕТ скана.. И от понеделник спират да правят каквото и да било... И хилядите нуждаещи се - или да събират пари, или да лягат да мрат  #2gunfire  #Cussing out  ooooh! Може ли да се пести от здравето, *****???!  Tired

Можеш ли да ми дадеш официална информация по случая на лични.Ако можеш ще е добре.В рода нямаме онкоболни,но ще сезираме съответните институции още днес,защото не е редно Дянков или някой друг да определя съдбата на онкоболните.Ако ми дадеш официална информация разбира се и ще ти кажа какво и ти да направиш.

# 138
За съжаление няма как - това го е научила мама от телефонен разговор с някой от хората там... Каква по-точно официална инфо искаш?

# 139
Момичета съжалявам за загубата ви ,боже колко мъка има ...
А за решенията на министрите ,нямам думи ,в каква държава живеем newsm78
От къде може да се купи Tarceva?

# 140
  • Карлово/ Пловдив
За съжаление няма как - това го е научила мама от телефонен разговор с някой от хората там... Каква по-точно официална инфо искаш?
Добре и затова ти благодаря!След малко ще сезирам няколко пациентки организации,но дали няма да отрекат някой хора,че няма такова нещо,затова ми се искаше да има някаква официална информация.

# 141
Аха, ами май няма как нещо официално да ти дам... съжалявам..

# 142
  • Карлово/ Пловдив
Аха, ами май няма как нещо официално да ти дам... съжалявам..
Вече замина сигнал до центъра за защита на правата в здравеопазването преставлявано от Г-жа Теодора Захариева и д-р Стойчо Кацаров.След малко отиват сигнали и до няколко пациентски организации,те ще проверят за какво става въпрос.И дано да има ефект,ако наистина има проблем с изследването на Пет-Скенера.Не може министри и други да се разпореждат с съдбата на болните хора и с здравеопазването в България.

# 143
  • България
docsi ,всеки ден благодаря,че има хора като теб,Теодора Захариева и др.
Освен всичко друго,което изтърпяват болните,всеки ги мачка от някъде!
Все пак се надявам,че ще се окаже някакво недоразумение!

# 144
Вече замина сигнал до центъра за защита на правата в здравеопазването преставлявано от Г-жа Теодора Захариева и д-р Стойчо Кацаров.След малко отиват сигнали и до няколко пациентски организации,те ще проверят за какво става въпрос.И дано да има ефект,ако наистина има проблем с изследването на Пет-Скенера.Не може министри и други да се разпореждат с съдбата на болните хора и с здравеопазването в България.

bouquet  Simple Smile

# 145
  • Карлово/ Пловдив
Приятели,аз от много време се боря с неправдите в здравеопазването и всичко което ни тъпче и мачка.Боря се и срещу закриване на болници,малоумни медицински стандарти и др.Все пак професията която съм си избрал е такава,че да служим на болните хора и да им помагаме.Изпратих преди малко и сигнал до национална пациентска организация освен до Центъра за защита в здравеопазването,сега ще изпратя и още няколко сигнала и дано да проверят как стоят нещата в действителност.Дано да има някакво недоразумение,защото за мен е странно как министър може да нарежда да се спрат изследванията с Пет-Скенера.  bouquet  bouquet

# 146
А се чуваше, че има финансиране за кибер нож за България, а то какво стана Sad Пробита държава...

# 147
  • Карлово/ Пловдив
А се чуваше, че има финансиране за кибер нож за България, а то какво стана Sad Пробита държава...
Кибер нож ще има и ще бъде монтиран в Умбал"Св.Иван Рилски" София - незнам дали вече са го монтирали или престои да бъде монтиран. Rolling Eyes

# 148
  • Карлово/ Пловдив
Ето инфо за пет -скенера от друг форум - едно момиче го е написало и аз я цитирам тук
"За тези, които не знаят още - отделението с ПЕТ-скенера във Варна затваря днес до второ нареждане, поради спиране на доставките, за неплащане. Всички часове се отлагат до неясно кога." #2gunfire #2gunfire

# 149
Ето инфо за пет -скенера от друг форум - едно момиче го е написало и аз я цитирам тук
"За тези, които не знаят още - отделението с ПЕТ-скенера във Варна затваря днес до второ нареждане, поради спиране на доставките, за неплащане. Всички часове се отлагат до неясно кога." #2gunfire #2gunfire
Срам,г-да Управляващи,срам и позор!Това е геноцид!
За мерцедеси пари има, за жиовта на хората-не.Мразя я тази държава Sick

Общи условия

Активация на акаунт