За аборта! Да или Не?

• 3 950
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
  • Mediterraneo
Моето мнение може и да те смути, но смятам, че ти вече си взела решение. За мен бременна жена, помислила си дори за аборт, вече е на крачка от него.

# 31
  • София
Според мене момичето просто е отговорен човек, който се страхува да не навреди на своето отроче и по някакъв начин да го накара да страда, заради това лечение.
 HugМила, стискам палци !Само лекар може да каже накъде да поемеш!Чакаме новини!

# 32
  • Sofia
На мен ми е интересно откъде омъжена жена е хванала кондиломи?  newsm78 Пък и някакси това отношението към детето... "даго оставя ли сега или после когато е по-удобно..."... Това е жив човек. Не чифт обувки да си ги избираш според случая и тоалета. Човек не се създава за твое удобство. Ако се обичате, ако смяташ че имаш бъдеще с мъжа си и искаш детето - направи всичко възможно да го запазиш. Ако не... по-добре не създавай дете което ще страда заради вашите грешки. Има такива достатъчно.

# 33
Бих обиколила няколко лекари и бих се консултирала с тях за всеки от проблемите поотделно. Бяло течение и кондиломи не ми се виждам достатъчна предпоставка да поискам да правя аборт.  Rolling Eyes Моя приятелка си изкара цялата бременност с кондиломи и само дето роди секцио накрая. А бяло течение имат почти всички бременни, една микробиология ще покаже какво е и трябва ли му лечение.

Как може да сте наскоро женени и с такава лекота да мислите първо за аборт, не знам, не го разбирам много.

# 34
Според мене момичето просто е отговорен човек, който се страхува да не навреди на своето отроче и по някакъв начин да го накара да страда, заради това лечение.
 HugМила, стискам палци !Само лекар може да каже накъде да поемеш!Чакаме новини!

Отрочето вече е създадено и е живо същество. Отговорния човек се чуди да го убие ли сега, или да си го обича.

# 35
еее ама сте и вие. една не планирана бременност е голям стрес още повече ако е имало здравословни проблеми. нормално е сега да избира за бебето. но това решение може да се вземе само след разговори с лекари, които да определят риска. макар че на мен ми е странно как стават не планираните бебета, но това е друга тема.

# 36
Та това е жив човек!!! Просто му дай топлината на тялото си. Това е дар....

# 37
Много жалко, че си в такава ситуация, дано да попаднеш на лекар, който да те подкрепи да оставиш бебенцето да живее, защото за мен така както си описала нещата това е правилното решение!

# 38
Според мен всичко ще е наред и с теб и с макото човече. PeaceЧакаме да споделиш какво са те посъветвали Hug

# 39
  • Burgas, Bulgaria
според мен здравословните ти проблеми не са чак такива и съм сигурна, че лекарите ще ти го обяснят това-ако е само това ........не е причина за аборт......но да и аз съм съгласна с мнението на Тарталета ,че може би вече си решила,
дано никога не ми се налага да решавам аз такова нещо .....  Tired
savina_33  все едно мен да питаш от къде имам папилома след като съм омъжена ................. недей така

# 40
Според мен всичко ще е наред и с теб и с макото човече. PeaceЧакаме да споделиш какво са те посъветвали Hug
И аз така мисля!!! Остави бебчо !!! /момиченце ще е/

# 41
  • София
Какво значение има т къде ги е хванала и дали е омъжена, да не си й съпруг, та да задаваш такива въпроси ooooh!
Освен обичта с мъжа й и бъдещето, жената е изброила доста неща, които я притеснявт. Аз лично толерирам и поощрявам точно такова поведение, а не такива дето не им пука какви биха могли да са последствията за бебето. Не сме лекари, за да й казваме, че всичко ще бъде наред.
Единственото, което аз мога да я посъветвам е, че ако лекарите ги уверят, че в следствие на леченията и заболяванията й няма опасност от аномалии в бебето, да задържат детето.

Сара, беше ли на лекар, какво става, ще се радвам да влезнеш и да напишеш няколко реда Hug

# 42
  • Sofia
Има значение това дали ще остане с мъжа си или не. Това е първия въпрос, който е важен при избора дали да задържи бебето или не. И не съм я питала, мен не ме засяга, само казах че се чудя. Това е въпрос, който те трябва да изяснят помежду си преди да имат дете. Това имах предвид.

# 43
  • Burgas, Bulgaria
защо тряБва да се разделя с мъжа си

# 44
  • Sofia
И това не съм казала.  Laughing А само да го помисли. Ми ако например моят мъж ме зарази с каквото и да е аз бих се разделила с него. Но това си е лично мое мнение. Не е нужно всички да мислят като мен. Просто идеята ми беше да го премисли преди, а не след като роди. А какмо ще реши като помисли си е лично нейна работа и нейно решение.

Общи условия

Активация на акаунт