Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява интервалното хранене и какви са основните принципи на Фаст-5?
Какви са препоръките за прилагане на Фастинг 5, особено за хора, които не са свикнали с продължителен гладуване?
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява интервалното хранене и какви са основните принципи на Фаст-5?
-
Какви са препоръките за прилагане на Фастинг 5, особено за хора, които не са свикнали с продължителен гладуване?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
Очакваните резултати от диетата Fast-5 варират, но обикновено се очаква загуба на тегло в рамките на 1 до 2 паунда седмично. Резултатите са индивидуални, но диетата може да се разглежда и като начин на живот, който подпомага метаболизма и има благотворно въздействие върху кожата, тонуса и други съпътстващи загубата на тегло ефекти.
-
Какво представлява режимът 24:6 при интервално гладуване?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на 2-часов интервал на хранене?

режимът ми влияе прекрасно - леко ми е, не съм нон-стоп гладна, имам много повече енергия и нямам никакво намерение да се отказвам... Обаче ми е едно такова криво напоследък (разни други ядове покрай мен) и ме е яд, че не забелязвам промяна...
, но... ще мааме скоро мазни банички - трябва да намерим най-хубавите в Пловдив. 
/haresva mi atmosverata na priqtelstvo i podkrepa.Tova e.Ot utre zapo4vam i az. 
. Между-другото, ако не се лъжа, самият сайт Бг-мама има Кредор ...имаме момичета, които пишат от Америка и от къде ли не и успяват на кирилица, но не знам как точно става
) и сега просто не си дава запасите...ще трябват "ритници" разни - спорт, протеиновите дни, предложени от Диди също са добра идея, редуване на много ядене с дни с по-малко ядене и т.н.
....2 банички, чепка грозде, гъбена супа, тиквички на фурна, няколко парчета салам, половин пакетче кашу, пъпеш, две праскови, чаша пепси и чаша швепс
...толкова не съм яла поне от 10 дни насам! Тежко ми е, но съм спокойна - може пък точно нещо подобно да ми е нужно.
...а как ме мързиииии 

идваше ми да се