Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява интервалното хранене и какви са основните принципи на Фаст-5?
Какви са препоръките за прилагане на Фастинг 5, особено за хора, които не са свикнали с продължителен гладуване?
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява интервалното хранене и какви са основните принципи на Фаст-5?
-
Какви са препоръките за прилагане на Фастинг 5, особено за хора, които не са свикнали с продължителен гладуване?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
Очакваните резултати от диетата Fast-5 варират, но обикновено се очаква загуба на тегло в рамките на 1 до 2 паунда седмично. Резултатите са индивидуални, но диетата може да се разглежда и като начин на живот, който подпомага метаболизма и има благотворно въздействие върху кожата, тонуса и други съпътстващи загубата на тегло ефекти.
-
Какво представлява режимът 24:6 при интервално гладуване?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на 2-часов интервал на хранене?

В този смисъл - не ми пука за кантара, ако ще да задържа
А що се отнася до метаболитния баланс, вярно е че е индивидуално и специфично, но калкулаторите дават една груба оценка, която дори и да не е точно индивидуално, дават представа към какви граници трябва да се придържаш. Не говорим за това колко индивидуално човек изразходва дневно, а за това колко му е необходимо да работи тялото (т.е. без да се взима предвид всякаква допълнителна активност). Тези калории трябва да се намаляват, за да има отслабване. А пък активната физическа дейност само може да помогне да се поускори заслабването. И не е нужно да се изчислява всичко точно до калориийка, ами горе-долу да се придържаме в тези рамки...
, сладкиш и други подобни тестени храни. И биричка пих 
. И някак си искам да си направя изследване относно това колко ще сваля като продължавам да се тъпча с тестени вкусотийки.
Изпратих си гостите вчера, ама днес трябваше да си оправя и къщата, та сега, в почивката сядам да ви видя.
...
Да сте здрави и щастливи в него дълги години!
Радвам се, че е добре вече...толкова е, кастрацията минава за три дни, а живота на кучето се удължава с години
. Аз по-скоро съм на мнението на Ори в това отношение - древния човек, на чиито метаболизъм се "радваме" и днес е прекарвал часове наред в търсене на храна (лов предимно), с която храна после е преяждал, не само защото е бил наистина много гладен, а и защото не е имал как да я съхранява
. Така че, според мен, дори и този древен метаболизъм би следвало да работи на високи обороти ако се редуват фази на глад и преяждане.