Имам нужда от мъжко мнение.

• 9 413
  • 173
  •   1
Отговори
# 15
Мила, не се навивай, личи, че мненията на господина са крайни, сигурно си има причини да е с такова отношение, но то не е общовалидно (поне като гледам моя мъж  Wink ).
Според мен, не може и няма как да ти дадат верния отговор на този въпрос, защото както един мъж би приел жена при тези обстоятелства, така друг не би. Много лично е, и както ти писах зависи от чувствата му и неговата преценка.
Спирам до тук, да не окупирам много форум мястото на татковците, 'щото вече ме обвиниха по-горе  Peace

# 16
   Извинявай , просто търсих и друга гледна точка - мъжете сте повече реалисти и ми се струваше добра идея някой да ме свали на земята ако трябва в преценката .Не искам да се натрисам на никой в това положение , нито да моля да ме приеме,но  нали с дете или без - моето сърце , чуства са си все същите само че вече узрели ,осъзнати.
     Аз бих приела и простила абсоютно и без да се замисля любовта си с дете , естествено ако е истинска , тогава си струва.
   Ипак казвам- имаше обективни  причини това да не се случи по-рано .

OK, ще я караме по- спокойно. Снощи бях малко на градус / да речем/ и се държах по-прямо.
Ти не отговаряш на много въпроси.
1. Що не си бременна, от тоя , дето уж толкова обичаш.
2. Кое наложи да ходиш при друг, че да осъзнеш, че го обичаш
3. Не се ли самозалъгваш?

Понеже си жена и то бременна, ще заходя по- лекичко.
Попадал съм в такава ситуация, но вече имахме детенце! Виж, сложно ти е положението. Можех да приема любовта си, но цял живот щях да изпитвам болка.
Добре "има грешка - има прошка". Аз примерно бях навит, жена ми да живее наблизо и да се виждаме всеки ден и т.н., па кото стане
Извода какъв е - трябва време!
Най- лесно е събирането, а после? Знаеш ли какво ви очаква после?
Пак ти казвам - едно е да се запознаеш с жена с деца, а съвсем друго е , жена с която си бил, да ти цъфне бременна от друг - ми да си седи там.
Дай да обърнем полюсите. ПРЕДСТАВИ СИ И ОБРАТНАТА СИТУАЦИЯ. 
ДА, бих те приел с детето ти! Но пък ти как ще излекуваш раната?!
Хипотетично те обичам - грижа се за жена си и детето И .
Виж, имам приятел, който се събра с жена, с дете от предишна връзка, тя роди и от него.  Грижи се човека и за двете.
Но в лични разговори ми е казвал, че ако трябва да избира, ще си избере неговото.  Виждах и колко е самотно детето, макар всичко материално да му е налице.
Има една песен, наименувана "любовта покорява/завладява всичко" - дано успееш.
Но, дали си напълно сигурна?
Не съм жена и никога няма да разбера жените! Избрах да си гледам детето и да не допускам чужда / за него/ жена , да участва в живота му!  Може да е грешка, а може би  не!
п.п: написах всичко това, за да видиш варианти!
п.п.п: Ако жена ми е наблизо, ще и помагам, според силите си.
Сега носиш живот в себе си! Няма по- велико нещо! Успокой се! А кото има да става - ще стане

# 17
Нещо яко ви е завладяла тегавината...То в тия "казуси" няма верен отговор. Няма рецепта, няма панацея. Всичко е според зависи.

Обаче пича sevus ме кефи колко ултра краен е! Така трябва. А тва за курвите, плача и схемите...Имаш едно големо от мен! bowuu

# 18
Мила, не се навивай, личи, че мненията на господина са крайни, сигурно си има причини да е с такова отношение, но то не е общовалидно (поне като гледам моя мъж  Wink ).
Според мен, не може и няма как да ти дадат верния отговор на този въпрос, защото както един мъж би приел жена при тези обстоятелства, така друг не би. Много лично е, и както ти писах зависи от чувствата му и неговата преценка.
Спирам до тук, да не окупирам много форум мястото на татковците, 'щото вече ме обвиниха по-горе  Peace
Васенце, бях такъв, за да види и лошите варианти! Извинявай за обвиненията, но те ще и помогнат. Много смешки могат да се кажат. За мен бременната жена е свещенна/казах го/. После иде  реч , за мъничето Simple Smile   Това е най-великото нещо - Раждането! И заради сина си, винаги ще обичам майка му-това е нещо велико

ама да допълня - заради това и наказвам-жената кат роди и е кърмачка- пак си е свещена! Ама после не е- та тогава и се казва, кото требе!
Но да не  разводняваме темата!
Аз лично, с болка на сърцето, не бих я приел - знам че си противореча.
Бих искал, но трябва време

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 14:20 от sevus

# 19
Нещо яко ви е завладяла тегавината...То в тия "казуси" няма верен отговор. Няма рецепта, няма панацея. Всичко е според зависи.

Обаче пича sevus ме кефи колко ултра краен е! Така трябва. А тва за курвите, плача и схемите...Имаш едно големо от мен! bowuu
не съм ултра-краен, просто живота ми го е сервирал!
Просто идва момент, дето трЕбе кажеш, ДОТУК
може да е друго при тях - но за мен е смешка
да си роди детето - детето си е дете!
просто не мога си представя моята, забременяла от друг, да дойде да ми реве - не че не ми е ревала. Ми спасявай се бе моме - га яди кИфтетата не рева
току-так си взех и детето и току-така, наритах задници, но държа на майката/хехехехехе моя кат е и знае , да не би да е зле-напротив/

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 14:33 от sevus

# 20

В тема, дето е за всичко разведени родители,-те властват!
Има тема "татковци" - те таковци ли са?!
Се да се наврат, дето не им е работа!
Писнало ми е в тоя живот, жените да са "онеправдани" и да не можеш имаш "лично пространство" от тях
че и в гаража поглеждат.
 кат има ответен удар - мъжте сме лоши!
Аз  съм ковал покрива на гаражца, аз съм контролирал леенето на бетон в мазата - има мъжки територии!

# 21

в клуб на "татковци "  са

превзели сте всички клубове

аре вън
шо няма тени ли? щото не са ни нужни- вън жените

# 22
    Значи - не бях и не останах с въпросния човек , който наистина много , много обичам дори и да ме отхвърли , това няма значение , защото тогава т.е .миналото лято почти не го познавах , по- малък от мен , живее в др. държава и щяхме да се видим чак след година , просто не го познавах , не бях способна на такава авантюра .
     С времето обаче той се доказа , няма да навлизам в подробности какво и как .Наистина се доказа .Не съм му се върнала бременна да му рева да ме приема с чуждо дете , даже напротив - когато разбрах , че съм бременна прекъснах всякакви вр. с него , до колкото е вр. разговори от разстояние , той ме гони 4мес., направи и невъзможното , през това време дадох шанс на бащата , но....много ме нарани , няма значение просто приех нещата .
     Така в самотата на бременността си възстанових старата вр.,получих цялата обич и нежност от която имах нужда от разстояние . Аз го молих да ме остави .
    Сега е време да застанем очи в очи и да му кажа . Сега вече осъзнато знам какво искам , почти не храня надежди де.Не се натрисам на никой ;аман заман вземи ме .Дано е станало малко по- ясно.
    Той не знае , че съм бременна (или така мисля защото имаме общи познати, когато съм намеквала, че тряба да му кажа нещо - той ми е отговарял да замълча и че ще говорим очи в очи )Предстои да се видим до дни .

# 23
    Не смятам и да лишавам бащата на детето ми от бащинството му , ако поиска да участва повече от хвърляне на някой лев и появяване от време на време - няма проблеми .Но между нас нещата свършиха без значение дали няма и сама да остана . Искам и се мъчих да прощавам , но вече просто за мен е края .

# 24
И  накрая - защо съм забременяла от този човек , като го знам какъв е - ами мал шанс на края на 12год. вр , аз го бях напуснала 20 дена след като видях теста (намиране на опаковка от използван презерватив , под възглавницата ми в нашето легло преля чашата )Върнах се защото нямах избор , опитах се да започнем наново , но...

# 25
  • някъде ...
Яяяяяя.
Да видим Драгона к'во мисли.
 newsm78 newsm78 newsm78
Мисли като севус.
Колкото и брутално да звучи - живота си е такъв.
Брутален.
Жените - още повече ( но задължително прикрито ).

Сори че тр да ти го повтарям и аз, но ако пича е нормален мъж, с нормално мъжко мислене ... дори на първо четене да няма проблем, после може да се окажеш в небрано лозе.

Въпреки това - отговора е един - и може да ти бъде даден единствено от твоя човек.
Дали думите ще съвпадат с чувствата, когато ти отговаря - това оставям на твоята интуиция.

Лично аз не бих го гледал тоя филм.
( не че съм представителна извадка - в ДиС боб редят да ни разкарат с Немо ).

# 26
   Знам ,че няма никакъв шанс , знам , че не съм права да очаквам каквото и да било , но едно кътче в душата ми крие някаква надежда .Просто много ми се искаше да стане чудо !
   Жените и мъжете сме от различни планети и трудно се разбираме .

# 27
padnaliatangel, в много заплетен филм си  Confused
рискувала си всичко, за връзка, в която сама не си вярвала. трябва да ти е било ясно, че детето няма да разпали любов между вас с таткото. не те коря, прощавай, ако ти звуча така Hug
аз бих ти предложила вместо да искаш съвет тук, да говориш с човека, с когото сте се преоткрили и да разбереш какво му е на него на душата. иначе всичко е празна работа. кой каквото ще да ти разправя във форума, но в ситуацията сте 2ма+1. не се влияй от чужди мнения и настроения Naughty, а вземи решение за живота си спокойно и непредубедено /ако може/.

# 28
  • София
Абе не сме от толкова различни планети, да ти кажа. Замислих се ако се случи обратното - мъжа ми забягва с друга, връща се с дете и иска да го приема - еми не знам дали бих. Тоест, май знам, че не бих. Нали всеки път като го погледна това дете, единственото, което ще ми е в главата е как баща му го е направил, докато аз съм линяла по него.
Но кой знае, животът е странно чудо и не знаеш какво кога ще ти сервира, току-виж твоя човек те изненадал.
Макар че 4 месеца да те гони и ти да не му кажеш ... аз това трудно бих го преглътнала.

# 29
    Да БЪРДИ мъжът ти , обаче той не ми е бил мъж , а човек , който познавах от месец някъде , почти не го познавах .Има разлика .А не му казвах защото мислех , че знае , че е разбрал , леля му ми е колежка и той й звънеше , за да я разпитва за мен .

Общи условия

Активация на акаунт