Имам нужда от мъжко мнение.

• 9 416
  • 173
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ангелче, извинявай тогава, взимам си мнението назад, наистина съм го пропуснала този важен детайл, че не сте били заедно преди (ако ми разрешиш, ще се оправдая с бременния ми мозък  Laughing).
Моят мъж ме взе с голямо дете от първия ми брак, та не виждам защо не Simple Smile Кога ще се виждате и ще говорите?

# 31
  • някъде ...
    Да БЪРДИ мъжът ти , обаче той не ми е бил мъж , а човек , който познавах от месец някъде , почти не го познавах .Има разлика .А не му казвах защото мислех , че знае , че е разбрал , леля му ми е колежка и той й звънеше , за да я разпитва за мен .
Ми .. не знам да ти кажа.

Според мен, ситуацията се дели на 2 :

Ако се запознаеш с него СЛЕД като си с дете - това е друга бира.
Аз лично бих приел такава връзка, но ако те познавам, обичаме се, но ти забременяваш от друг - това за мен си е бруталитет...

Пламъчето ти е дала най-разумен съвет - ако от мен зависи, и 5% няма да взема от мненията във форума, защото тук са един определен чешит хора ( и още един друг чешит ).
Повтарям - отговора на въпроса го знае само твоя човек.
НЕ слушай само думите.

# 32
    Бяхме заедно за месец , след което той си замина , беше несигурна работа , непозната .Трябваше да се върне отново чак след година .Изобщо не вярвах , че няма да ме забрави . Започна като флирт и авантюра , а излезе сериозно , но пак казвам , той се доказа с времето .Аз за сметка на това явно не , но пък толкова бях лъгана от мъже , как можех да повярвам ей така.
    А разговора е след дни .

# 33
можем само да ти стискаме палци да ти се наредят нещата. сега повече от всякога ти трябва сигурност, което пък предполага да се сложите всички карти на масата и да си "излеете" всичко, за да няма после недоразбрали  Peace
успех и да кажеш какво става с теб  Hug

# 34
  • някъде ...
   Бяхме заедно за месец , след което той си замина , беше несигурна работа , непозната .Трябваше да се върне отново чак след година .Изобщо не вярвах , че няма да ме забрави . Започна като флирт и авантюра , а излезе сериозно , но пак казвам , той се доказа с времето .Аз за сметка на това явно не , но пък толкова бях лъгана от мъже , как можех да повярвам ей така.
    А разговора е след дни .
Уффффф ....
Сега вече съм в чуденка за твоя казус.
Имаш право.
На първо четене - шансовете са на твоя страна, но ...

Мъжете сме други птици( и пак зависи - повтарям - не съм представителна извадка, ама никак - въпреки това, ще се опитам да ти обясня моето виждане, ако случайно човекът се окаже с моето мислене .. ).
Отначало сме деца.
После - пак сме деца.
И после порастваме - и пак деца.

В детския ни свят, всичко е така, както го пише в готините приказки.
Принца, принцесата, рицаря с щита и т.н.
О Б А Ч Е ...
Идва една "принцеса" и ни взима меча и ни сече главата, но понеже не е много свикнала с нашия меч, и го прави бавно, съответно дълго и мъчително.

И както е казал поета : "Силно да любя и мразя", и ние така - детската вяра я превръщаме в негативизъм, а обичта - в омраза.

Та ... в случая, ако още не си е намерил принцесата дето да му отсече главата - ти ще се явиш това.

НО : с времето, открих, че далече не всички мъже го приемат толкова лично, както част от писалите в темата, та : СМЕЛО .
НЕ му мисли и действай - ако те приеме, го обичай, ако не - споко - едно дете, е едно слънце - никога няма да си сама когато го имаш.
+ че  - за всеки влак си има пътници -0 сега може и да го преживееш тежко, но ... понякога е всяко зло за добро.
 Hug

# 35
   Аз за това казвам , че мъжете и жените сме от разични планети . Дано се подредят нещата .

# 36
Много го ударихте на житейска философия. А ние мъжете сме си животни. Глейдате по Дискавъри кво праат мъжките лъвове с лъвчетата дето не са техни ако застанат начело на некой прайд...Генетика...осъзната, неосъзната,подсъзнателна...ама е там. newsm78 #Crazy

# 37
  • някъде ...
Много го ударихте на житейска философия. А ние мъжете сме си животни. Глейдате по Дискавъри кво праат мъжките лъвове с лъвчетата дето не са техни ако застанат начело на некой прайд...Генетика...осъзната, неосъзната,подсъзнателна...ама е там. newsm78 #Crazy
Бе Дев, не можа ли по-нежно бе  Shocked  Mr. Green

И аз така тръгнах, ама като видях т'ва котенце от ника ...

Ангелче - споко - много малко лъвове останаха измежду мъжете - смело.
Ако не - стадото голямо  Whistling Whistling Whistling

# 38
Аз лично, ще си помисля доста, преди да стана заложник на биологичния баща, когато той реши да се възползва от законните си права. Още повече, ако аз живея в чужбина, а той във България. Имам усещането, че изнудването няма да се размине.

# 39
  • някъде ...
Аз лично, ще си помисля доста, преди да стана заложник на биологичния баща, когато той реши да се възползва от законните си права. Още повече, ако аз живея в чужбина, а той във България. Имам усещането, че изнудването няма да се размине.
Аз пък имам усещане, че твоето усещане не е само усещане  Rolling Eyes

# 40
Аз пък имам усещане, че твоето усещане не е само усещане  Rolling Eyes
голям каламбур  Laughing, ама си е за притеснение... само, че това трябва да и е втората грижа в момента. както казах, нека се увери, че има сигурност тогава да мисли за другите неща, които са неизбежни

# 41
 Ама кой е казал , че ще се отнема нещо на биолог.баща .Детето си е дете , то баща си има . И едно хубаво мога да кажа за него - той е последния човек , който ще седне да се занимава с това да ме изнудва във вр. с др. мъж. Просто не е такъв..
       Има много кусури , но не и този .
  Аз няма да натрисам детето си на някой , да го гледа , в най - краен случай то си има и майка .Става въпрос за нашите отношения , нашите чуства - дали има толкова широко скроен човек да приеме и разбере защо се е случило .
     Силна съм, сигурно ще преживея и загубата , но ми е мъчно защото всеки ден любов не се среща ей така .

# 42
  • някъде ...
Ама кой е казал , че ще се отнема нещо на биолог.баща .Детето си е дете , то баща си има . И едно хубаво мога да кажа за него - той е последния човек , който ще седне да се занимава с това да ме изнудва във вр. с др. мъж. Просто не е такъв..
       Има много кусури , но не и този .
  Аз няма да натрисам детето си на някой , да го гледа , в най - краен случай то си има и майка .Става въпрос за нашите отношения , нашите чуства - дали има толкова широко скроен човек да приеме и разбере защо се е случило .
     Силна съм, сигурно ще преживея и загубата , но ми е мъчно защото всеки ден любов не се среща ей така .

Напротив.

Всеки ден се среща.
Хванала си се като удавник - дори да останеш сама с детенце, ще откриеш, че в това има и положителни страни...

И ... това от мен го знай - по-добре сама, отколкото с .. някой подръка.

ПП: С теб сме, к'вото и да става  Hug
Да ни пишеш Simple Smile

# 43
  • Бургас
Намираш се в трудна ситуация и може би не можеш да гледаш на нещата съвсем трезво и разумно. Не е последният жив и готин мъж на земята, има и други, споко. Ако не сега, по - късно. И сама да останеш, имаш си детенце, не е толкова страшно, ще се справиш. Мисли за себе си и детето на този етап най - вече, остави мъжете на по - заден план, временно.

# 44
Не ме е страх да остана сама т.е. без мъж по принцип . Никога не ми е трябвало такова нещо на всяка цена . Не се чуствам зле ако нямам мъж в живота си . Става въпрос за този конкретен човек на който много държа .
    Но каквото е писано това ще стане , нали.
   То като се замисля не е много лесно - как един мъж да повярва на такова нещо и да не го сметне за някакъв капан.

Общи условия

Активация на акаунт