Имам нужда от мъжко мнение.

• 9 438
  • 173
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Браво бе  Mr. Green

Ние тука се потим да помагаме, вие сеир си гледате  Mr. Green

ПП: Към всички очакващи развитие : ако авторката не се появи повече - значи всичко е ОК  Hug Hug Hug
( което пожелавам ).

Ако не - споко - ще се разбере ...

И ся ко? Чакаме новини Simple Smile
Па тя момата и момъка сигур вече са се обяснили, няколко пъти Simple Smile
А ако не се появи - може и хич да не е ОК работата! Все пак всеки нормален човек има нужда да поразмисли.
Едно е жената да има вече дете и ти да си знаеш отначало, а съвсем друго е да ти се изтупка с тумбак Simple Smile Съвсем логично е човека да се пошашне бре .
Я си представи, че ти отиваш да видиш мома, дето имаш сантиманти към нея и тя ти дойде с един тумбак и рече :" Сакам да те праавя татко" .
Отговорно решение си е и трябва хубавичко да се обмисли.
Ама нищо - ний ша си чакаме Simple Smile

# 122
  • някъде ...

И ся ко? Чакаме новини Simple Smile
Па тя момата и момъка сигур вече са се обяснили, няколко пъти Simple Smile
А ако не се появи - може и хич да не е ОК работата! Все пак всеки нормален човек има нужда да поразмисли.
Едно е жената да има вече дете и ти да си знаеш отначало, а съвсем друго е да ти се изтупка с тумбак Simple Smile Съвсем логично е човека да се пошашне бре .
Я си представи, че ти отиваш да видиш мома, дето имаш сантиманти към нея и тя ти дойде с един тумбак и рече :" Сакам да те праавя татко" .
Отговорно решение си е и трябва хубавичко да се обмисли.
Ама нищо - ний ша си чакаме Simple Smile

Ясна работата - взели са се  Whistling Mr. Green

# 123
  • Бургас
А дано Praynig Тя вчера май се мерна жената из форума, обаче нищо не каза...дано това е добър знак.

# 124
  • някъде ...
А дано Praynig Тя вчера май се мерна жената из форума, обаче нищо не каза...дано това е добър знак.

Добър е - 100%
Хората сме така, ако е радост си я консумираме цялата сами ( или подхвърляме трошички на околните ), ако обаче е мъка - с радост раздаваме ....

# 125
  • Бургас
Peace Ще взема да се съглася за поетите от Бс, че и ти сред тях Joy
Да не би да е тръгнала да ражда? newsm78 Ама и аз питам сякаш някой ще знае ако е така ooooh!

# 126
изпуснала съм 4 страници... и разбрах само че мацката още не е говорила с младежа. И все се чудя друго аз- как жените могат да гледат чужди деца, да ги приемат , да им дават любов по равно с родните си, а мъжете не могат?!?

# 127
  • някъде ...
Peace Ще взема да се съглася за поетите от Бс, че и ти сред тях Joy
Да не би да е тръгнала да ражда? newsm78 Ама и аз питам сякаш някой ще знае ако е така ooooh!
ееее, само по душа  Mr. Green   bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug

Ако е така, нека целия форум да ревнем с пълни гърла и да и пожелаем едно здраво и хубаво бебе.
И задължително ревливо ( да му се развият дробчетата  Mr. Green )
( в синьо, щото имам усещане за момченце  Joy и щото ми е любим цвят и щото вчера бихме  Mr. Green)
Дет' сА вика : С теб сме ангелче, независимо дали даваш на света нов живот, или се радваш на споделена лов  Mr. Green

# 128
драгоне, ако познаеш и пола ще си поет-есктрасенс  Hug

ама аз нещо съм пропуснала, време ли е да се появява новия човек вече  newsm78
и аз поглеждам за новини, дано се бавят за добро

# 129
  • Бургас
Ами не знам точно дали е време, ама си гадая защо я няма и какво става Thinking Дано е ок всичко !
Иначе и аз залагам за момче Laughing

# 130
изпуснала съм 4 страници... и разбрах само че мацката още не е говорила с младежа. И все се чудя друго аз- как жените могат да гледат чужди деца, да ги приемат , да им дават любов по равно с родните си, а мъжете не могат?!?

Всичко можем ние мъжете. Стига да имаме точната мотивация... Rolling Eyes Praynig Peace

# 131
  • някъде ...
драгоне, ако познаеш и пола ще си поет-есктрасенс  Hug

За пола не държа да познавам - искам и си пожелавам да позная за : живо здраво и мноого ревливо ( и щастливо в последствие - без значение от бащата ).
Пламъче -  Hug

# 132
  • София
Ох, айде, деее. Няма ли новини вече   Tired Аз тука се поболях от любопитство как са се развили нещата  Crazy

# 133
  • някъде ...
Ох, айде, деее. Няма ли новини вече   Tired Аз тука се поболях от любопитство как са се развили нещата  Crazy
Поздравявам ви с това парче :

http://www.vbox7.com/play:5134a75d

Hug Hug Hug

(Адри, в този ник има тъга, каквато не ти отива - дано да е случайно съвпадението - иначе мн ме кефи )
 Hug Hug Hug

# 134
На тоя клип като видя Стефани Сиймор с булченската рокля ми иде да се разплача като малко дете...

Ако некоя ме излъже да ме ожени пак само с такава рокля ще е.... Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт