Отговори
# 615
Гале стига се вкарва във филми Hug
Joy Joy Joy
Абе и ти си права ,ама и по цял ден да си си сам в къщи не си е работа  smile3521 ,то какви ли не мисли ми минаха през главата от скука.
А за болките, аз много пъти съм казвала,че мен ме е страх дали ще позная контракциите - защото всичко ,което съм чела, и са ми казвали е било,че са на определен интервал от време и са определен интервал от време.а тази болка е някак си ,как да кажа, все едно ме дърпа нещо там, опъва ме, или все едно ме боли яйчника, незнам как да го обясна. казвала съм на доки за тях, но тя не е реагирала и ще видя,аз на 10.08 пак съм на запис ,та ще я питам. а за болките в кръста е точно все едно ме боли бъбрек, но няколко вечери оставям климатика в другата стая включен през ноща и си помислих,че може и да съм настинала или да ми се  е схванало.

е, най-много да повлека крак  hahaha

За документите - дадоха ми ги, но при мен са две  хвърчащи листчета - едното е от компютър - направлението и е пуснато с дата 14.07 - доста рано  newsm78 ,  а другото е на ръка и пише само основните неща - нито изследвания, нито нищо.

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 17:26 от gala.

# 616
NKl, аз съм ползвала механичната на Авент и съм много доволна, май и други от нас са я ползвали  Simple Smile

И на мен ми е интересно кой ли ще повлече крак през Август  Hug

# 617
и аз от два дни не мога да вляза в албума

# 618
и аз от два дни не мога да вляза в албума
Аз също!  Peace Някои може по погрешка да е сменил паролката или... newsm78

# 619
Ако се натиска директно линк оттук, не става. Но ако от началната страница на snimka.bg пробвате, се влиза без проблем  Peace И аз не знам защо в така.

# 620
аз бях написала,че не мога да вляза в албума,но после си го изтрих,защото направих точно ,като Danna и стана. опитайте да видим дали ще стане при вас

# 621
 Peace

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 18:22 от fata_morgana

# 622
Ако се натиска директно линк оттук, не става. Но ако от началната страница на snimka.bg пробвате, се влиза без проблем  Peace И аз не знам защо в така.
Така стана,зна4и нещо трябва да се оправи на 1 стр  newsm78 ,утре ще го мисля!
Лека вечер  Mr. Green  Heart Eyes  Hug

# 623
При мен се отварят всичките 8 албумчета вътре без проблем.

# 624
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Аз тъкмо се завръщам от шопинг Laughing ...А уж само щяхме да разгледаме hahaha Heart Eyes
Уредих си и 20% отстъпка от Вис Виталис, та количката ще ми излезне към 360 лева Heart Eyes Отделено и другите работи ще взимам по евтинко Simple Smile

Сега малко инфо за мамите в Пловдив и околията - в търговията на Брезовско, там, където отвориха новия ТЦ, на първия етаж вдясно има едно магазинче за спално бельо - за 15 лева (с отстъпката, иначе са 19) има страхотни обиколници. И спални комплектчета има, цената варира - от 10 до 20 лева, в зависимост от материята и това дали е с олекотено или само чаршафчета.
На втория етаж, горе-долу пак на същото място има още един такъв магазин, там ми ушиха комплект чаршафчета за 10 лева #Crazy
А, в този ТЦ на първия етаж са отворили и фирмен магазин на Чиполино.
Качвам снимки в профилчето (и аз като Гала си направих албумче Wink )

# 625
Привет момичета! Много време не съм писала, но честичко си мислих за вас  Hug Дано при всички всичко е наред, нямам време да чета. Аз пак полежавам повечко, но то не остана много, така че сега съм по спокойна вече...Пожелавам на всички много здраве и едни хубави бебчета на финала  Hug

# 626
Здравейте, мами,
Уж вече съм по майчинство, а днес пак се разкатах от работа от вкъщи, после по други задачи, направо зверски се уморих.
Та само с няколко думи да не кажете, че съм невъзпитана - днес имах 1-2 въпроса и много благодаря за отговорите.
Данна да те питам само къде успя да накупиш толкова много неща в Плевен - кажи за информация, че като отида да раждам да взема да се поразходя, може и от там да си напазарувам - сто на сто е по-евтино от София Simple Smile
Едва успявам да ви чета, много сте бързи. Ама честно да ви кажа луда станах и с въпросите, които задавате за неща, които аз даже не съм си и помисляла. Вече си мисля, че няма да мога да го гледам това дете, пак се шашнах - то не бяха мазила, то не бяха млека.....леле Simple Smile
Отивам да хапна и да почивам.
Лека вечер на всички. Hug

# 627
  • София
Добре де като влезна в албума от 1-ва страница и ми отваря само един албум, а къде са останалите.......... #Cussing out #2gunfire newsm78

# 628
Gergan_ka, млеката и повечето дреболии ги купих от магазинчето, което е точно зад Централ, всички го знаят, лесно ще го намериш, там има доста неща. Другото ми място за пазар беше голямата търговия в началото на Дойран - ако идваш от центъра ти се пада вдясно малко преди кръговото. Оттам мисля да си взема и една кошара на Бертони синя, хареса ми на вид. Встрани от него като тръгнеш към Старата главна има много търговии за бельо, оттам си взех бельото за след раждане. А хавлийки и още няколко нещица - от магазин "Аз, бебето", който е до ресторант Национал. Другаде няма да ходя вече, само помпата трябва да взема отнякъде, че днес я забравих, и ваничка да харесаме после.

Хубави дрешки за бебета и по-големи деца има и в магазина точно до хотел Ростов, аз оттам си взех страхотни бодита и дрешки.  Peace

# 629
Добре де като влезна в албума от 1-ва страница и ми отваря само един албум, а къде са останалите.......... #Cussing out #2gunfire newsm78

и при мен се отваря само един. Какви са тези 8 албума ? Този където се отваря е с тумбачетата. Преди 1 седмица ми се отваряше и още  един- с покупките , но сега го няма .

Общи условия

Активация на акаунт