Отговори
# 645

Добро утро,

Браво на мъничето на мама Руби!

Butlins, точно и аз това гледах тази сутрин в няколко сайта, защото вчера се видях с една приятелка и тя ми каза,че си е взела и постоянно си го ползва, било много удобно и ме посъветва да си взема, но аз се чудя още, защото така или иначе боклука се изхвърля поне по веднъж на ден. Ще изчакам, ако някои ме попита от какво още имаме нужда, тогава ще кажа да ми вземат или ако получа някой ваучер за детски магазин, иначе не бих дала пари за такова нещо. Сега още се опитвам да преживея факта с цените на хубавите помпи за кърма...
Ей, да ви кажа, днес ще ходя да търся стикери за стената над леглото на бебчо. Видях в сайта на Декор Център,че продават и днес ще се пробвам с колата да го открия този магазин на Околовръсното (дано го намеря). Бях в Джъмбо за лепенки, там имаше много красиви за момиченца - едни пеперуди - страхотни бяха, но за момчета - нищо не ми хареса. Така че довечера ще споделя впечатления,ако някои се интересува от лепенки.

# 646
  • София
NKl, аз се интересувам от лепенките - за съжаление, ще мога да си ги купя след като родя, че сега не ми дават никъде да мърдам, но то вече и не остана при мен много време...ще чакам с нетърпение да споделиш

# 647
Привет и от нас Hug

с всеки изминал ден лежането при мен става все повече, снощи си позволих 15 -ина мин. да постоя в детската стая и още съм с болки. Crazy Беше ми мерак да гледам докато мъжа ми сглабя креватчето, ама не си е работа веднага ме почват болките, много се бута това детенце надолу #Crazy

Да ви питам днес ще си вземем матрачето, вие на какво протекторче сте се спряли, защото аз нещо не мога да им хвана логиката.  newsm78 От една страна избрах хубав матрак ( Магнифлекс Бамбоо) с идеята да е естествен, дишащ и т.н.т. и ми се струва безсмислено, ако трябва да го завия целия с гумиран протектор ефекта от матрака се губи. От друга страна нали бебетата са с памперс, едва ли ще пропусне толкова, че да намокри матрака newsm78 също ако повърне пак може да се намокри. Незнам май ще се спря на такъв, който е като пелена, а не покрива цялото легло. Според мен най-нужен е протектор, като започнем да се отучваме от памперса, тогава нощните наводнения са неизбежни. Хайде мами с опит помагайте Crazy

Butlins, и аз мисля да си взема кошче за пелени, но няма да бързам, оставила съм го за подарък, че от сега вече всички ме питат какво да взимат и ако си накупя всичко после ще се чудя какво да им измислям. Между другото на Ейнджъл Кеар ми изглеждат хубави, но май са им по-скъпи консумативите.
RYBI гушни малката душица и от мен и браво за кг. истински борец Hug

Прекрасен ден от мен Heart Eyes

# 648
Аз влизам само да се оплача  Close
Вече не издържам на тия жегиииииииииии  smile3511 newsm61 newsm45 Вентилатора ми работи нон-стоп и в стаята е 33 градуса  Cry
Зимата е супер, но лятото все по-трудно се живее тук.И като се има предвид че по цял ден не излизам направо съм в сауна.Май ще се наложи за другото лято да сменяме квартирата.Смалко дете в такъв парник... ooooh!
Оплаках се сега отивам за поредния душ.

# 649
  • София
akspet, аз си купих от същия матрак, но взехме и протекторчета - те влизат в полза наистина рядко, в началото използвах моя, че детето повръщаше, но като се замисля май наистина беше безмислено да ги купувам сега - баткото се отучи от памперса за 1 седмица и не се е напикавал

# 650
vany666, я се успокой! В момента просто си по-чувствителна на жегата, потърпи, че не остана.

Явно сутринта е била посветена на болките. Мен от вчера ме понаболява, пих си но-шпа, легнах си, ама явно ме е боляло и през нощта, защото се събудих от гаден сън. Сънувах, че отивам до тоалетната и виждам как от мен започват да изтичат едни слузи, едни кървища (извинявам се за образността, просто още ми е в акъла) и ме боли. Разплаках се, повтаряйки си не, не, не... не му е времето. Обличам се набързо и му викам на мъж ми - трябва спешно да отида до болницата, а той с небрежен тон ми обяснява че щял да ходи да прави нещо друго първо и че като искам да си взимам такси и да отивам... И тогава се събудих... честно, първото, което направих беше да нагнета един магнезий и две но-шпа, след което започнах да се ослушвам дали ме боли на равни интервали и започнах да си правя сметката да мина през болницата за всеки случай, че и докторката ми днес все още би трябвало да е на работа преди отпуската...
Хахава работа! Сега ми е разминало, ама смятам да си лежа на трътката...
Иначе днес успешно си подадох болничните, остава и другия ми работодател да го свърши това и има някакъв шанс до 2 седмици да си получа паричките, че нещо сме на инфрачервени резерви... В НОИ имаше опашка от 10-тина човека, и аз си се нареждам чинно накрая, барабар с огромния си тумбак. Всички ме изгледаха, никой не се помести от мястото си. В някакъв момент от някъде излезе един служител, дойде при мен и ми вика - я, ела тука... и ме вкарва пред всички, да съм минела на първо гише. Благодарих аз, минах за 2 минути, а след мен гишетата дружно излязоха в почивка. Като го разказах на мъж ми той заяви, че съм дискриминаторка Simple Smile
Спирам да пиша, че се увлякох.

# 651
  • София
Щица, аз с първата си бременност си чаках като тебе на опашките, но ела ме виж сега - не питам, не чакам никой, направо си минавам отпред - ако чакам хората да се сетят, мога да родя там Joy

# 652
Привееет !!!  Hug   bouquet

akspet, за мен лично проктектор си трябва. При кръщелницата ми се е случвало памперса да изпусне и после става много сложно с прането и сушенето на матрака. Но аз ще вземе от тези като пелени, те са достатъчни. Аз също като бебе съм била с протектор на матрака, даже майка ми онзи ден го изрови и ми го показа. И според нея си е отголяма полза.  Crazy

А за тези кошчета за пелени мисля, че не са много удобни. Докато се съберат толкова памперси, че да ги изхвърлиш ще се умирише всичко. Аз лично ще ги слагам в пликче и ще ги хвърляме мъжа ми като си идва от работа.

# 653
  • София
Jani4ka, аз процедирах с памперсите така - в пликче и ги изхвърляхме често(2-3 пъти на ден)

# 654
Да питам мамитата от София, ще ходите ли на прожекцията за кърменето утре от 17:00 часа, в Евросинема, до св. Неделя? Аз, за сега, нямам причина да не отида, ако има други желаещи, ще се радвам да го гледаме заедно.

# 655
  • София
Rybi, супер новина - дано скоро си приберете мъника в къщи  Hug

akspet, и според мен трябва да предвидиш възможност за предпазване на матрака.
Лора почти не е повръщала като бебе и чаршафчето принципно би било достатъчно.
Обаче ни се е случвало заради накриво поставена пампа, щото хлапето много се е въртяло и щото тати блее (той я къпе вечер откакто се е родила, аз само по изключение) - хубаво мокро петно по нощите и преобличане.
Аз съм наслагала такива протектори и по нашите легла - и ние сме с латексови матраци и не ми се мисли как ще се чисти при някой случаен пропуск. Не съм забелязала матраците да са почнали да мухлясват.

# 656
Jani4ka, аз процедирах с памперсите така - в пликче и ги изхвърляхме често(2-3 пъти на ден)

И аз мисля, че това е най-добрия вариант!  Peace

# 657
Върнах се Hug
Нахраних юнака 60мл,днес е 2370 Peace
В един бокс са с бебките на Димяни,едни до други-да се подкрепят Heart Eyes
Много съм щастлива направо ми идва да newsm44
В 4 часа пак ще ходя,махнали са му кислорода от з дни ,дишка си само момчето и така Hug
Бъдете живи и здрави  bouquet

# 658
  • София
Супер новинки  RYBI  newsm10 smile3501, стиснати палчета и за малчовците на Димяни..... голямо бебешко парти са си спретнали там..... Joy Mr. Green Hug

# 659
  • у нас
Супер Рубиииии Hug Hug Hug браво на вас! Стискаме палци скоро да ви изпишат Hug
Димани и за вас много  Hug Hug Hug да растете, да гледате от баткото и да папкате Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт