Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума по отношение на забременяването и бременността?
Какви са взаимоотношенията между членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума по отношение на забременяването и бременността?
-
Какви са взаимоотношенията между членовете на форума?
-
Какви са историите за желанието и очакването на бебета във форума?
-
Какви са мненията на мъжете във форума?
купих си сано максима прах сензитив и белия омекотител
у нас от сега мирише на бебе
надявам се болките да са понамаляли,ако можеш да си намериш листа от дебела мара,много помагат и за зъби и за уши.Слагаш на тигана да се загрее листото и стискаш от сокчето върху зъба
),но така както не се забременявало,така съм в септемврийки2010
.Ние попринцип си искахме второ дете,но да речем когато Мая стане на 2 години да започнем с правенето,но добре ни е дошло и сега.Искаме и трето,но за него не чертая планове,да не вземе да се пръкне и то веднага,че ще ми трябва направление за психиатрията с три породени 

Много е индивидуално.
Лекарката даже на прегледа ме попита дали пуша през бременността. А аз НЕ пуша от Януари месец, но въпреки това
. Та,аз от вчера все си рева, мине се не мине и пак ревна. И през нощта като се събудя и си представя нещо лошо и не издържам
Не мога просто, като си помисля, че може нещо да стане...И като знам,че може би тая гад му спира храничката и
За една седмица е с 200гр отгоре .Аз малко си вкарвам излишни притеснения