Отговори
# 75
Вие на бебешките дрешки омекотител слагате ли?И на каква температура ги перете?

# 76
  • у нас
аз слагам  Peace купих си сано максима прах сензитив и белия омекотител Heart Eyes у нас от сега мирише на бебе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
пера на 40 градуса и ще гладя повечко, че високите Т за пране ми се виждат излишни при положение че после ще ги вее вятъра на простора, с прахуляк и т.н. Rolling Eyes
момичета мен едно краче ме тормози Heart Eyes като ме е подпряло... и като го върти Laughing само я почуквам да го помести Mr. Green и то душицата го свива baby_neutral

# 77
Благодаря за отговора  Hug

# 78
Цоп и аз в новата тема Hug
Даниелка,мерси за труда който полагаш за нас.  bouquetнадявам се болките да са понамаляли,ако можеш да си намериш листа от дебела мара,много помагат и за зъби и за уши.Слагаш на тигана да се загрее листото и стискаш от сокчето върху зъба Peace

АНТОНИЯ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,желая ти здраве,щастие и на есен малък сладък вързоп в ръцете.  bouquet

Много хубави истории прочетох.
Ние сме заедно над 6 години,Мая я правихме в продължение на 4 и стана тогава когато се бяхме отказали,преди нея имах 3 спонтани аборта и бяхме посъбрали малко пари с които решихме да си купим нов мотор и да пообикаляме БГ,а когато свърши лятото да продължим с опитите.Да ама не,милото падна жестоко с мотора,лежа в болница и в деня на операцията аз си направих тест(нещо ме глождеше от вътре)видях двете чертички и си казах ,че този път всичко ще е наред,и така си беше,Мая вече е на 1,5 месеца и ни пълни дните така както нищо друго не може да ги запълни Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПосле кърмих дълго и продължително,нямах цикъл и просто не се пазехме(ми то без цикъл как се забременява newsm78),но така както не се забременявало,така съм в септемврийки2010 Joy.Ние попринцип си искахме второ дете,но да речем когато Мая стане на 2 години да започнем с правенето,но добре ни е дошло и сега.Искаме и трето,но за него не чертая планове,да не вземе да се пръкне и то веднага,че ще ми трябва направление за психиатрията с три породени hahaha
Извинете за дългия пост,който стигне до края е герой ooooh!

Хубав ден на всички ви желая  bouquet

Руби,Деси,Димяни, радвам се с вас на всяка хубава новина която ни съобщавате Hug

# 79
аз пера с тео бебе, много хубаво мирише и не слагам омекотител/ не знам защо/.
обаче такъв зор видях с едни камизолки, от тия за болницата. хем са прибрани само след пране с прах, без гладене - така бяха пожълтяли  ooooh! че ги киснах в сапун дуру, че ги варих със сода, 2 пъти ги изпрах на пералнята - сега съхнат на слънце и почти се белнаха.
а иначе по принцип ги пера на 40-50градуса, и гладех и мисля да гладя до 5-6 месец, но никога не смесвам детските дрешки с нашите, все още ги пера отделно и ще ги пера отделно поне още 10 години, така че не виждам смисъл от престараване с дезинфекцията.

# 80
Тук съм , просто съм депресе и не ми се пише.

Четох ви и по темата за бебето ще кажа,че и при нас уж беше чакано,т.е. спряхме да се пазим миналото лято и то стана декември, и въпреки всичко,като видях двете чертички така се уплаших и такъв рев му дръпнах,като чели съм на 15 и съм направила нещо супер нередно. първо се обадих на майка ми- наревах се едно хубаво, после се обадих и на баща му и на него му теглих една и до вечерта бях като буря  newsm78 ( да ми се учди човек, но вече на другия ден ,явно се усетих всъщност за какво точно иде реч успокоих се и се зарадвах най-накрая. но до ден днешен немога и сама да си обясня каква беше тази реакция от моя страна - нещо мозъка ми не го прие веднага ,като добра новина ( а пак казвам, от 6 месеца пиех фолиева киселина и не се пазехме), абе откачена работа.

За мъжа ми какво да кажа - луд човек, чудя се как ме търпи. Толкова е добър ,спокоен, отговорен, да му се неначуди човек какво хареса в мен ( все пак съм с 5 години по-голяма,нищо че никой не ми вярва), но много ме обича,както и аз него и сме добре. Помага ми в къщи ,но и много цапа  Mr. Green , особено като готви - а той е готвач по принцип, с висше геология - никаква връзка,но това го влече да работи,,а аз нямам претенции- да работи каквото си иска. запозна ни обща приятелка, преди две години - пихме кафе тримата заедно 4-5- пъти, после ме взе от един мноого мокър концерт на Def Leppard и отидохме в клуб Ликьор - до сутринта , от там ме закара за едни приятели ,с които тръгнах за Каварна и след като се върмах от там ,заживяхме заедно  Twisted Evil . та до ден днешен - да видим до кога, дай боже цял живот. Аз съм против брака,но той малко настоява , та да видим до къде ще стигнем.

...на 15 ти октомври,на моя рожден ден...
И аз имам рожден ден на 15.10  Peace

antonia, Честит Рожден Ден. да си жива и здрава,много щастлива,обичана,пожелавам ти едно лесно раждане и много бързо възстановяване   bouquet

# 81
gala9 ами то и моята реакция беше подобна,хем ми беше ясно че като не се пазиш  рано или късно ще стане Laughing.Аз бях в дълбока депресия,все едно идва края на света и всичко е загубено,не знам как е при теб но аз съм много емоционална и всичко го приемам много навътре,често си вадя прибързано и грешни изводи и наистина сама себе си не мога да понасям Rolling Eyes

# 82
Danna за стомаха ми предписаха деган

# 83
  • София
isito5, аз бях със страшно порвъщане преди 2 седмици. Та личната ми изписа и на мен деган. Но АГ-то каза че е по-добре да пия смекта и да си взема активен въглен, за да изчисти токсините - дегана действал централно (квото и да значи това, не питах, че почти не знае къде се намирам). Не че успях да пия каквото и да било хапче първите 2 дена - опитвах и веднага го повръщах.

(ми то без цикъл как се забременява newsm78)
Кърменето пази, ама не при всеки Wink Много е индивидуално.

Отидох на преглед след лохиите и АГ-то тогава ми каза - имаш готов за пукане фоликул, ако не искате толкова скоро бебе - пазете се. А аз си кърмех, нямах цикъл и лееекинко се опулих - признавам си че не бях задълбавала да чета доколко кърменето предпазва.
Дойде ми на 5-ти месец от раждането, а тогава си кърмех активно, че захраних след 6 месеца. И оттогава МЦ си се възстанови регулярно  и ме почна пак всеки месец, а се надявах поне това да си го спестя докато кърмя.

Иначе ние с моя се разнасяме от гимназията. Учи в Русе, след това беше и казарма, ама само 6 месеца, и дойде при мен в София.
Аз врънках да се женим, той се дърпаше. После като почна работа, един негов колега си имаше много готино детенце и моя много си играеше с него. И реши - като направим бебето и ще се женим. И тамън ме нави за дете, аз нещо се мотах с дипломната, и хазаите дойдоха и казаха - ще продаваме апартамента, кога може да го освободите. Веднага се изпираха мислите за дете точно в този момент - много гадно ми стана.
Та отложихме докато успеем за вземем кредит за жилище и .. Лора стана на 2-ри опит, и тоя мъник - също от 2-ри опит.

# 84
Assi, моето бебче също върви мъничко, аз съм по-напред от теб, а е 2,200 кг. От предния преглед беше качило 100 грама  Sad Лекарката даже на прегледа ме попита дали пуша през бременността. А аз НЕ пуша от Януари месец, но въпреки това Sad . Затова сега съм решила - яко ядене. Почнах по 1 витамин на ден от тези - Матерна и по 4 пъти на ден ям, въпреки че не ми се яде в тази жега. Решила съм,че ще направя всичко възможно бебчо да качи още, въпреки че при мен нали откриха една киста на плацентата и може би тя му пречи да се изхранва добре  newsm61 . Та,аз от вчера все си рева, мине се не мине и пак ревна. И през нощта като се събудя и си представя нещо лошо и не издържам  newsm45 Не мога просто, като си помисля, че може нещо да стане...И като знам,че може би тая гад му спира храничката и newsm45 . Дано милото ми порасне още и дано не му причини нещо проклетата киста. Решила съм в неделя отиваме на море с мъжа ми и едни приятели. На 10 - ти съм на преглед и на тонове и просто искам до тогава времето да мине някак си по-бързо и без много притеснение. Дано с моренцето да се поразсея.

# 85
NKl, аз съм 4 дена пред теб, бебето ми е 2400. Изобщо не ми е споменал моя лекар да е малко, според него е точно колкото трябва да бъде, дори едричко. Вие 3 килограмови бебчета ли искате в края на 8 месец  newsm78

# 86
  • София
NKl, аз си мисля, че бебето ти не е малко - не забравяй и елемента на грешката, бебоците вече са големички и е трудно да ги измерят правилно. Не се натъжавай Peace

# 87
NKl,  Hug Не се притеснявай !Всичко ще е наред.На мен лекаря не ми е казал ,че е малко ,аз така си мисля  #Crazy За една седмица е с 200гр отгоре .Аз малко си вкарвам излишни притеснения  newsm78

# 88
  • София
Ето ме:
И днес мъничките са наддали и са 980/1080 кг. хапват по 17 мл на 3 часа и ги преимат добре,а в събота ще ги видя... 

# 89
Ето ме:
И днес мъничките са наддали и са 980/1080 кг. хапват по 17 мл на 3 часа и ги преимат добре,а в събота ще ги видя... 
newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт