Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 700
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Аз мисля,че вече датите са променени.А това кой кога ще си проверява си е негова работа

# 346
# 347
Парички във вторник на 31 Laughing
На 30,бюджета не стига,но на 31 гарантирам някои ще имат,други не! Hug

# 348
как ни гарантираш че на 31 ще има пари newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 349
как ни гарантираш че на 31 ще има пари newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Амииииии,от 6 месеца насам ги превеждат последния ден от месаца,че да не кажа и началото на другия Mr. Green
В предпоследния ден,бюджета за детските и интеграционните не достига,а точно в последния хоп-събрани средствата Laughing

# 350
http://www.facebook.com/photo.php?pid=6983590&fbid=489804048 … 598553&ref=ts

Това беше по темата за редовното изпащане на детските и интеграционните.....

# 351
понеже сега се включвам тук в темата и незнам колко е вярно но все пак да изкоментирам, и да попитам същевременно...Аз съм с две деца, голямото на 4 години, и бебе на 4 месеца...т.е. от 4 месеца си чакам с нетърпение детските...до преди това не ми се е налагало да ги чакам така както сега...Та познати който имат деца родени при  встъпването на власт на новото правителство ми казаха че те винаги са си получавали детските на 30 число...лично аз помня че до преди 3 години детските бяха превеждани не по късно от 20-22 число...Ако е така означава че докато правителството на борисов, с малко "б", е на влас, пари ще получаваме в последния ден на месеца...Правилно ли съм разбрала?? Sad Sad Sad

# 352
Стига с това правителство и този Бойко бе хора ooooh!.Преди сме ги взимали на 15 число или най кьсно до 22-ри .Сега просто датата се измести и е в края на месеца или началото .Горе долу за една седмица всички си ги взимат.

# 353
Стига с това правителство и този Бойко бе хора ooooh!.Преди сме ги взимали на 15 число или най кьсно до 22-ри .Сега просто датата се измести и е в края на месеца или началото .Горе долу за една седмица всички си ги взимат.
Аха, общо взето казвате това дето питам но с други думи  Mr. Green
Няма как да пропуснем правителството, т.к. промените настъпват при него....Ок...ясно , получаваме пари вече в края на месеца

# 354
  • София-Велинград
Дата сеизмести,така е но именно при "Бойко"-взимам детски трета година,и е така,преди ги взимахме от 15-то до 22-ро число на съотвентият месец.Не защитавам ,нито обвинявам някого в момента ,но факта си е факт.

# 355
  • на Земята
Абе нали разликата е пак цял месец?! Какво значение има дали преди е било на 15 или сега е 30?! Не свикнахте ли вече? Сумата все си е 35 лв.на дете!
Брейййй голям проблем за датата! По-добре за сумата спорете! Peace

# 356
Абе нали разликата е пак цял месец?! Какво значение има дали преди е било на 15 или сега е 30?! Не свикнахте ли вече? Сумата все си е 35 лв.на дете!
Брейййй голям проблем за датата! По-добре за сумата спорете! Peace

Тъкмо това щях да пиша и аз. След като ги вземем по-късно, после пак след месец ги превеждат, пък и не виждам какво ви оправят 35 лв, ни тока, ни водата, ни заема може да си платите с тях, че ги чакате толкова стриктно. Не вярвам да сте останали само на тях, че ги чакате с нетърпение.

# 357
Аз ги чакам с нетьрпение мойте пари са близо 280 лева не 35 ,но знам ,че ще дойдат на 30-ти и гледам да се справя.

# 358
Аз получавам детски за двете си деца и макар и малко 70лв. все си покривам нещо с тях. Нужни са ми и щеше да е хубаво да знам, че ще си ги получа до последния ден от месеца - но не е така. Понякога ги получавам, но друг път не.

# 359
  • София-Велинград
И моите са 70лв,от един месец така се стекоха обстоятелствата ,че са ми крайно належащи,и не бих искала да ги чакам като "манна небесна",но който знае какво е да гледаш ,сам две деца,може би ще ме разбере.Преди просто знаех,че от това до това число ще ги взема,и си правих разчет на бюджета.
Всеки път се заричам,че няма да споря,всеки знае себе си,и не за малко майки,тези 35лв,са добре дошли...

Общи условия

Активация на акаунт