SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 578
  • 672
  •   1
Отговори
# 585
... ПП: А на кой не му се разтреперват мартинките при вида на Дженсън питам аз Grinning
На мен, честно , особено напоследък... след едни снимки... Само ей т’ва все още успява ма-а-У-ко да ме разконцентрира, но все по-слабо...

pepita_89,
Добре дошла и от мен! Обичам такива нови попълнения  Wink.

bicho malo,
 Hug Hug Hug

# 586
... ПП: А на кой не му се разтреперват мартинките при вида на Дженсън питам аз Grinning
На мен, честно , особено напоследък... след едни снимки... Само ей т’ва все още успява ма-а-У-ко да ме разконцентрира, но все по-слабо...

Импала, тука много ме заинтригува  Rolling Eyes Кои снимки те отказаха от нашия единствен и неповторим Тренер... Аз честно казано смятам, че каквото и да видя, няма да ме трогне. Докато асоцирам тренера с Дийн Уинчестър ще му се радвам ако ще да да го видя гърбав и космат Grinning Grinning

# 587
  • # супернатурална #
Добър ден!
Минавам само да пусна една снимка, която няма как да откаже някой от тези двамата Laughing

# 588
Здравейте Simple Smile
От известно време чета мненията ви тук и все не се решавах да се регистрирам, но след като видях, че има известен наплив на нови попълнения, реших да се възползвам Grinning Като изключим форумите за сериала, май тук сте най-активните и с най-актуални новини на тази тема и именно затова ще се радвам да се включвам от време на време в дискусиите ви Laughing
Започнах да гледам Supernatural някъде началото на тази година, но бързо успях да се запаля. Пък и добре ми дойдоха четири сезона и половина, изгледани почти на един дъх Laughing
Все още не съм много наясно с легендите във връзка с Тренера и Градинаря, но ако правилно се ориентирам, може да ме считате за твърда градинарка Laughing

Гледам, че сте понапълнили със снимки на J2 от последната конвенция (не, че са излишни още, де Stuck Out Tongue Winking Eye), затова само ще отбележа, че и аз намирам Мат Коен за голям чаровник, особено с тази прическа, много му отива.

А между другото, само на мен ли така ми се струва, или на снимките от първи епизод като че ли Луцифер все още е в тялото на Сам? newsm78 Някак си излъчването му и начинът, по който се е ухилих повече ми напомнят на него, отколкото на Сам Laughing

# 589
Джарединя, добре дошла Laughing Grinning
Ако съдя по ника ти, съвсем правилно си се ориентирала, че мястото ти е в градината Laughing

А между другото, само на мен ли така ми се струва, или на снимките от първи епизод като че ли Луцифер все още е в тялото на Сам? newsm78 Някак си излъчването му и начинът, по който се е ухилих повече ми напомнят на него, отколкото на Сам Laughing

Джаред лично и в прав текст каза в едно интервю, че Сам се връща като Сам и никакви Луциферовци няма в него Peace

# 590
  • срещу двата комина :)))
Здравейте Simple Smile
От известно време чета мненията ви тук и все не се решавах да се регистрирам, но след като видях, че има известен наплив на нови попълнения, реших да се възползвам Grinning Като изключим форумите за сериала, май тук сте най-активните и с най-актуални новини на тази тема и именно затова ще се радвам да се включвам от време на време в дискусиите ви Laughing
Започнах да гледам Supernatural някъде началото на тази година, но бързо успях да се запаля. Пък и добре ми дойдоха четири сезона и половина, изгледани почти на един дъх Laughing
Все още не съм много наясно с легендите във връзка с Тренера и Градинаря, но ако правилно се ориентирам, може да ме считате за твърда градинарка Laughing

Гледам, че сте понапълнили със снимки на J2 от последната конвенция (не, че са излишни още, де Stuck Out Tongue Winking Eye), затова само ще отбележа, че и аз намирам Мат Коен за голям чаровник, особено с тази прическа, много му отива.

Добре дошла  Hug много е добре това че си от другия отбор,стой там по-дълго  Joy че след едно определено време почват да се размиват границите hahaha

# 591
@Fairy, знам, и точно заради това ми стана странно как изглежда Джаред на снимките Rolling Eyes И ти правилно се досещаш, че никът ме издава, името Джаредина си го отмъкнах точно от градинаря, когато се кръсти така в едно клипче, ако се сещаш... Не можах да му устоя и от тогава си го ползвам Grinning
mu_ry, нямаш грижи Wink Laughing
п.п. Благодаря за топлото посрещане Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 16:35 от jaredina

# 592

Добре дошла  Hug много е добре това че си от другия отбор,стой там по-дълго  Joy че след едно определено време почват да се размиват границите hahaha

Те границите се размиват само в обратната посока, историята не познава досега размила се градинарка Laughing

# 593
  • # супернатурална #
Джаредина, добре дошла, ника ти кефи!
Поздравявам те за добрия вкус за мъже Laughing

Всъщост аз...така..лекинко се размивам(да не кажа разтапям), но пък на мен титлата ми го позволява Crossing Arms Laughing

# 594
Галинче, ти седиш ли седиш в предверието на градината, то там всичко е позволено Laughing

# 595
Добре дошла и от мен jaredina Flutter Flutter Flutter Добре си се ориентирала към Градинаря - ние си (се) оправяме (с) Тренера перфектно  Innocent Innocent Innocent

Добре дошла  Hug много е добре това че си от другия отбор,стой там по-дълго  Joy че след едно определено време почват да се размиват границите hahaha

Те границите се размиват само в обратната посока, историята не познава досега размила се градинарка Laughing

А нима историята познава размила се твърда мараканка Grinning Което си е твърдо си е твърдо, което си е по средата е друго Grinning

# 596
А нима историята познава размила се твърда мараканка Grinning Което си е твърдо си е твърдо, което си е по средата е друго Grinning

Laughing Питай Стичето, тя щи те разкаже Laughing

# 597
О, не предполагах, че мнението ми ще заинтригува някого, иначе щях да погледна темата по-рано. Извинявай ако съм те накарала да чакаш, Winch_Wench. Ако все още ти е интересно, приготви се да четеш, четеш...
Ще обясня подробно, за да няма недоразумения. Особеното при мен е, че правя голяма разлика между Дженсън и Ди-й-йн. Дженсън е един изключително талантлив актьор, в състояние да покаже толкова много различни емоции само с лека промяна в мимиката. Наясно съм че в началото, при изграждането на образа на Ди-й-йн е дал и много от собствените си характеристики. Въпреки това, въпреки уважението ми към него заради перфектната му работа в любимия ми сериал, някак не си ‘припадам’ по него, както повечето SPN-почитателки. Именно това имах предвид в предишния си пост – не, не ми се ‘разтреперват мартинките при вида на Дженсън’. Снимките, които имах предвид, са, естествено, скорошните футболни. Те просто няма как да ме впечатлят – виждам тяло като тяло, без ‘добавена емоционална стойност’. Но нека сме честни пред себе си – по-стегнат би изглеждал много по-добре. Аз самата съм против вманиячаването по грижата за тялото с цел постигане на някакви субективни и ‘кухи’ медийно наложени модели за красота, особено при жените. Чувствам се добре в кожата си, въпреки няколкото килограма отгоре – аз се харесвам такава, което е по-важното, харесват ме и околните, което е по-малко важното, но все пак е важно... Ако така смята и Дженсън, нямам нищо против, но, повтарям, по-стегнат би изглеждал много по-добре, а и за самия него, за здравето му би било по-добре. Той има проблем с поддържането на теглото и често са явни колебанията в него. Хубавото е, че лесно ‘сваля’ килограми, но определено не е особено постоянен в тренировките. Тук не мога да пропусна да похваля малкото ми Саскуоче, което в това отношение е перфектно. ‘Работи’ много и резултатите са за-ше-ме-ти-тел-ни (справка фотосесиите по потник ) ... Та-а... за какво говорех?! А да! Е то всъщност това беше. И сега, ако въобще някой е прочел дотук, изненада – дори и изглеждащ като Дженсън [!?!], няма да ‘върна’ или да ‘простя’ на моя ‘wise-crackin’, leather-wearin’, gun-totin’, salt-slingin’, Chevy-drivin’ [мъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ър...] badass demon hunter’ Ди-й-йн [това също се чете като ‘мъ-ъ-ър’...] Уинчестър. Тук вече има мно-о-ого от горепосочената ‘добавена емоционална стойност’ и с удоволствие си плащам данъка върху нея... вече три години и половина...

# 598
  • Разпиляна във въображението
jaredina, добре дошла. Авата и подписа ти са страхотни. Поздравления.

Fairy, къде се изгуби бе душа?

# 599

Fairy, къде се изгуби бе душа?

Балансирам, Мириелче, между всичките задължения, дето имам, страхотна лудница е ooooh!
Но това лято през ден се сещам за течния шоколад, и хиленето, и приказките...много ми липсват, да знаеш Hug

Импала, аз те изчетох докрай, че даже и от началото Laughing И искам да кажа, че напълно разбирам разделението ти в отношението към Дженсън и Дийн.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт