Дано бързо свикне милото.Като съдя по себе си, май да! Митко като се разреве, направо ми се къса сърцето! А и той едни такива големи и напоителни сълзи вади... Ама какво да се прави.
Коко, обяснявам, че излизам за малко по работа и той ще си играе с баба и си тръгвам. Естествено, рев има, но преди се измъквах незабелязано, което доведе до нощни кошмари и абсолютно прилепяне за мен. Сега вече май разбира и не е толкова лепнат, ама и аз сравнително рядко излизам (в момента работя в къщи). Всяко излизане задължително се предхожда от рев и молби. Ще видим как ще е от септеври - аз на работа, той на ясла...
СЗА, Ел, поздравления и от мен. Ел, аз също съм пропуснала съобщението във Фейсбук, ама нали бяхме на море, а и не съм сигурна дали съм те включила в списъка си там.
Зеленко, дано да няма повече такива "зъбати" изпълнения! Митко се оправи от ларингита за няколко дни, но доста го мислех. Дано да сте здрави за срещата. Дайте подробности, моля, че май съм пропуснала - място, час. Стига Митко да е здрав, ще дойдем на всяка цена.
'Кафе с мед' , и вие да оздравявате бързо!
Елг, аз на морето един следобед се бях пльоснала в басейна на Митко, ама той е 1.5 м в диаметър, а в коритото със сигурност няма да се побера.
Хем тя тръгна на 3,5г. чак. Ама си спомням как и ние се криехме по храстите да ги чакаме да излезнат навън и да видим дали ще реват.Много ни се караха лелките, че се е случвало някое дете да мерне майка си и тогава вече става наистина страшно
Ще видим.
.
) А на Гери направо им се възхищавам на ентусиазма!!!
Пълни сте със спонтанни идеи и енергия да ги осъществите! Много ви се радвам, Гери, продължавайте все така
Истерии, дъги, посягане да бие, щипе и т.н. И то защото не успяла да си обуе сама сандала, примерно, не че някой я е карал. В неделята бяхме на плаж, тя не спа цял ден и припадна в 18.30, та до другата сутрин. От това ли, от общо четирите кътника ли, от яслата ли, но е ад още отпреди да отидем до яслата. Там влезе без да заплаче, после проплака, докато се оправяхме. Вчера само 1 час - не била плакала, ориентирала се добре. Днес я оставих за 2,5 часа. Сама поиска да влезе, но вътре се разпищя. Отидох да я взема - гушнала едната лелка и не иска при мен
Че то това дете не е яло на обяд от месеци. Та така - весело е с ясленче. Аз, да си призная, не можах да се разрева - то не остана кога. Докато го мислех преди това си отревах. 
Гери, радвам се, че си доволна от прегледа и сте се забавлявали така спонтанно - евалла!

Та няма на кой да приличам...