Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да усетя овулацията си 14 дни преди менструацията?
Възможно ли е да усетя евентуално оплождане?
Възможно ли е да имам симптоми на ПМС почти 14 дни преди менструацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да усетя овулацията си 14 дни преди менструацията?
-
Възможно ли е да усетя евентуално оплождане?
-
Възможно ли е да имам симптоми на ПМС почти 14 дни преди менструацията?
-
Кога обикновено се появяват симптомите на бременност според личен опит?
-
Кога може да се направи тест за бременност две седмици след последната менструация?

Честно казано не искам да се навивам, но се съмнявм да е от рибата и се надявам да е втората причина. Въпроса ми е дали световъртежите сед сън или излежаване са често срещани признаци - или си внуашава??
Желая ти успех и след някоя друга седмица да се похвалеш
.Ако си по принцип с ниско кръвно и хемоглобин тези признаци на бремемнност се усещат веднага.Желая ти и на теб успех
.Всичко започна с болки в корема ниско доло и в ляво...след около час МЦ тръгна с нехарактерни за мен признаци...розовеещо и слузесто....след три четири часа къфеникаво...на вечерта при малка нужда изтече червено и кашесто..след което що годе се нормализира но небеше обилен...Пиша всичко това защото ако това го приемем за нормален цикъл...неби следвало да има нещо и теста да е отчел правилно...но ,намен ми се гади не е силно но си е факт дори и сега ми е гадно,независимо ,че хапнах почти насила...чувствам се уморена ,спи ми се ...спя по 4-5 часа слетобед и ако някой не ме събуди може да си одкарам и повече.А това не е характерно за мен аз по- принцип съм динамична натура...винаги в движение.Имам 16 г дъщеря единственото което си спомням от признаците на бременноста си с нея е ,че не ми се е гадило но пък ми се спеше също много...Та въпросът ми е ...дали има вероятност да карам така наречената " Цветна бременност"