Бременна ли съм?

• 21 090
  • 168
  •   1
Отговори
# 15
  • España (Плевен)
И аз смятам, че се самонавиваш. Като цяло все още е изключено да има реално бременност. Защото доколкото разбирам още не са минали две седмици от последната ти менструация? Или аз нещо не съм разбрала?
Да ви питам - през тези две седмици може ли теста да покаже бременност? Или да изчакам датата на М.

Не. Изчакай датата. Попринцип трябва да минат около 3 седмици...
Имаше някъде едни картинки, с обяснения всеки един ден какво се случва, докато се стигне до бременност... Ще потърся.
благодаря  Hug Hug дано да ги намериш..  Peace

# 16
Нещо такова беше

Явно съм сбъркала с 3-те седмици. И все пак изчакай датата  Peace

# 17
Привет от мен Simple Smile

Намесвам се в тази тема , защото ми се видя най-удачна. И ние се опитваме от няколко месеца да си направим бебче, но явсно все нещо ни се изплъзва. Мисля че все още не сме токова сериозни, защото скоро е сватбата ни и си искахме всичко да се развива постепенно, но както и да е. Прочетох темата за това кой как се е почувсътвал , когато е забременял, но аз все пак искам да си попитам. Знам че при всеки е различно и вече не искам да се самонавивам  излишно, защото после ми е кофти, но днес сутринта стана нещо странно. Преди някоко месеца се случи така че се натрових от комбинацията риба и мляко( в един ден) вселдствие на което за няколко дни вестибуларният ми апарат отказа и при всяко мое най-малко мръдване ми се въртяха очите и ми се гадеше ...абе беше ужас. Та от тогава си казах че колкото и да е полезно няма да припаря до риба вече или поне не в близките няколоко години. Странното е че днес сутринта доко се опитвах да си нагуша мъжа при едно по-рязко мое движение с притворени очи се почувствах по същия начин , както след натравянето.  След което почти цял ден при някое мое навеждане или каквото и да е било движение със затворени очи ми се завива свят. Корема ми е на топка и ми е гадничко. КАто се замислихме с мъжа ми има два варианта - или този отровния токсин от рибата да се спотайва все още в тялото ми вече 4 месеца, или нещо малко в коремчето ми прави проблемче Stuck Out Tongue Честно казано не искам да се навивам, но се съмнявм да е от рибата и се надявам да е втората причина. Въпроса ми е дали световъртежите сед сън или излежаване са често срещани признаци - или си внуашава?? newsm78

# 18
  • София
14,07 последна М , на 28 е съвсем нормално да е овулация.
Peace освен това понякога и по време на ову може да има гадене. Аз съм с М от 17.07.2010 и бога ми не съм бременна още,даже дебна овуто -тия дни ловуваме Mr. Green а на 28 ден ако са болките,то вероятно овуто е било на 29/30
Някъде 10,11 дни СЛЕД овулация при зор кръвен тест може да покаже има ли оплождане...ако МЦ е от 14.07 значи някъде към 7-8-9 август само кръвен тест....ех,миналия месец какви бременни симптоми имах-чудо..гадене,киселини,адски болезнени гърди,сънливост и какво ли не....ама на,ядец, цъфнах си като пич

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 20:03 от magnet_for_happiness

# 19
  • на дъното
Нежно цвете за мен това си е чиста овулация което си усетила,а апетита е чист сигнал за ПМС так,че да се надявам,чв точно в тези дни сте  luvbedЖелая ти успех и след някоя друга седмица да се похвалеш Hug
franseto е 4 месеца и да не разбереш,че нещо "малко"прави проблемче Grinning.Ако си  по принцип с ниско кръвно и хемоглобин тези признаци на бремемнност се усещат веднага.Желая ти и на теб успех Hug

# 20
Здравейте на всички,аз също съм объркана и искам да попитам...защото явно ми е по -лесно това отколкото да прескоча до аптеката и да си купя тест... отново.Казвам отново защото този месец с моя приятел си правихме бебе,цикъла ми закъсня с четири дни/обикновенно ми е редовен 24-25 дни, времетраене 6 дни/навсичкото и одгоре нямах обичайните признаци който ме спохождат наравно с МЦ...подут корем ,главоболие,напрегнати гърди.Ден преди да ми дойде си направих тест ...отрицателен  Sad .Всичко започна  с болки в корема ниско доло и в ляво...след около час МЦ тръгна с нехарактерни за мен признаци...розовеещо и слузесто....след три четири часа къфеникаво...на вечерта при малка нужда изтече червено и кашесто..след което що годе се нормализира но небеше обилен...Пиша всичко това защото ако това го приемем за нормален цикъл...неби следвало да има нещо и теста да е отчел правилно...но ,намен ми се гади не е силно но си е факт дори и сега ми е гадно,независимо ,че хапнах  почти насила...чувствам се уморена ,спи ми се ...спя по 4-5 часа слетобед и ако някой не ме събуди може да си одкарам и повече.А това не е характерно за мен аз по- принцип съм динамична натура...винаги в движение.Имам 16 г дъщеря единственото което си спомням от признаците на бременноста си с нея е ,че не ми се е гадило но пък ми се спеше също много...Та въпросът ми е ...дали има вероятност да карам така наречената " Цветна бременност"

# 21
здравейте,този месец ми закаснява 3 дни,а по принцип ми е то4но като 4асовник преди да си направя тест искам да ви попитам.Вазможно ли е да сам бременна но симптомите да да си като за МЦ + това 4е поне до 2-3 следобяд ми е страшно отпаднало.Благодаря предварително Simple Smile

# 22
здравейте,този месец ми закаснява 3 дни,а по принцип ми е то4но като 4асовник преди да си направя тест искам да ви попитам.Вазможно ли е да сам бременна но симптомите да да си като за МЦ + това 4е поне до 2-3 следобяд ми е страшно отпаднало.Благодаря предварително Simple Smile
Да възможно е. После кажи какво е показал теста  Laughing

# 23
дано си права и има EFP

# 24
  • Германия
Хей, Нежно цвете, историята познава всякакви случаи на разминаване на дати, научни обосновки, и пр. статистики. Чудесно е, че някой ги е систематизирал, но ако се разровиш в различните теми ще видиш изключения, колкото не можеш да си представиш. Може и ти да си от тях! Ако имаш силата да приемеш философски евентуалния неуспех и разочарованието, ако не се е получило от раз и цикълът се появи, продължавай да си мечтаеш, че си бременна. В това няма нищо лошо - чувстваш се разнежен и емоционален, с повишено либидо. Още повече, че новата връзка в която си, предразполага именно към такива усещания. Мечтай си нежно, само не допускай страха, че като си на 30 + и вече драмата е налице. Колкото до усещанията, ще споделя с теб, че и двата пъти в които съм била бременна, без въобще да подозирам и без да се вглеждам в симптоми, усетих имплантацията като силна колитна болка и подуване на корема, което продължи близо три дни. Много по-късно направих връзка между фактите.

# 25
  • София
усетих имплантацията като силна колитна болка и подуване на корема, ...
хей, и при мен първия път стана нещо подобно...имахме гости даже си спомням и така ме заболя корема и се поду за минутки,една цялостна болка усещах и неможех да го глътна,така ме болеше..газове...помислих,че нещо стомаха .....че нещо ще ми се доходи по голяма нужда...мъчих се в 00-та без резултат,после полегнах ..

# 26
Здравейте дами,
Благодаря на всички вас, че сте съпричастни с нещата, които ми се случват или не ми се случват. Искрено се радвам, че се опитвате да разсеете съмненията ми, с което да приема по-леко евентуалния неуспех при първия опит за бременност.
Истината е че аз не съм приела моята желана бременност като фикс идея. Каквото е решил Господ, това ще се случи и никой не може да промени това. Нито аз, нито който да било друг. Просто имах нужда да споделя с някой това, което усещам и чувствам. И защото не ми се беше случвало досега.
В петък след работа заминахме с приятеля ми на море - за уикенда. Беше невероятно романтично и нежно...сякаш часовете са мигове, когато съм с него.
От месец живеем заедно и правим всичко заедно - дори готвим и чистим заедно. Той е прекрасен мъж и аз наистина искам да го направя най-щастливия мъж на земята. Искам да му родя здраво и хубаво бебче...оппаа отвлякох се, друго исках да споделя.
Та в петък след работа отидохме на море - настанихме се и седнахме в един ресторант точно на брега на морето. Хапнахме, пийнахме...след което ми стана ужасно лошо. Чувството е на гадене, точно както при силен грип. Помислих си, че ме е хванал някакъв грип и всеки момент ще се разболея. След известно време обаче ми мина и разбрах, че всъщност нищо ми няма. На другия ден по обяд почувствах същото неразположение. Толкова им беше лошо, че не можах да обядвам дори. След около час отново ми мина. И това беше, повече не ми е ставало лошо. Само дето в неделя цял ден ме болеше ужасно главата. Събудих се с главоболие, а мен много рядко ме боли глава. Корема ми е подут, сякаш всеки момент ще ми дойде...но пък гърдите спряха да ме болят, или по-точно не ме болят така ужасно.
Както и да е, да не се натрапвам повече. Просто след десетина дни ще ви кажа, силен ли е действително инстинкта ми или всичко това е просто случайност.
Ще се радвам да ми пишете отново и въобще да поддържаме връзка!

# 27
привет на всички,от 3 дни ми закъснява, а ми е доста редовен сутринтта си направих тест и се показа бледа втора чертичка,дали съм бременна,Благодаря ви!

# 28
Направи кръвен тест.

# 29
да се похваля теста е положителен мнооооогооо сам 6тастлива Laughing

Общи условия

Активация на акаунт