Бременна ли съм?

• 20 933
  • 168
  •   1
Отговори
# 90
Дойде ми днес.

# 91
ох благодаря ти много Rossella и iB
мъжа ми днес е по София и ше ми вземе този тест Presto, който ми препоръча espinoza. Да се надяваме, че ще си заслужава Simple Smile
Иначе преди 2 седмици бяхме на изследвания за гражданското и когато отидохме да си вздемем резултатите от кръвните проби, лекаря още от врата ме попита: "А ти как си?!" - аз отвърнах че съм добре, а трябва ли да се приеснявам за нещо?Той ми отвърна с исмувка , че всичко  е наред и ако е имало нещо нямало да ни дадът добри резултати. В смисъл за теа изследвания за които сме си били, ама аз се замислих дали някак не е видял там в кръвта ми, че съм бременна, ама не смях да уточня. И без това тоя лекар е такава завеяна глава, че....влязохме точно за 2 мин да ни подпише документите и си тръгнахме, че и той бързал за някъде. Ама аз после цял ден само това ми беше в главата... Голям съм идиот, нали  smile3538

# 92
franseto, доки ако знаеше, защо да не ти каже?  newsm78

Трябва да издържиш още малко и ще научиш новината като силно се надявам да е добра!!! Май само ние с теб двете все още се опълчваме на лелката, въпреки че ни е време за М.  Хайде още малко да й покажем така:  smile3533 и тестчето да ни се усмихне с две вертикални бръчици.  newsm68

Нежно цвете, отсега стискам палци за следващия месец.  fingerscrossed  love001

# 93
В смисъл за теа изследвания за които сме си били, ама аз се замислих дали някак не е видял там в кръвта ми, че съм бременна, ама не смях да уточня.
Франсе, разбирам колко ти се иска да си бременна, но това, че докторът е видял нещо нейде из кръвта ти да се рее, от което да е "разбрал", че си бременна, просто си го избий от главата и не се тормози броени дни преди сватбата ти.

За сватба се правят кръвни изследвания, които, до колкото ми е известно, не включват изследване на човешки хорионгонадотропин (ЧХГ) - кръвния тест за бременност. Ако изрично не е ползван реагент за отчитане на въпросния ЧХГ, няма как в резултатите от изследванията ти да се види, че си бременна, дори и да си!

Май само ние с теб двете все още се опълчваме на лелката, въпреки че ни е време за М.  Хайде още малко да й покажем така:  smile3533 и тестчето да ни се усмихне с две вертикални бръчици.
Rosella, в тази тема може да сте само вие, но в отчетната за този подфорум сме над сто  Mr. Green

# 94
Франсе за сватбата се изследва кръв за Сифилис и СПИН. По мои спомени, когато ми взимаха кръв, изрично ме питаха, дали съм бременна. Така че послушай съвета на Кафенце и не се тормози.

# 95
Кафенце имах предвид, че в една и съща дата чакахме М и още не сме го дочакали. Аз си взех тампоните днес за всеки случай, че иначе рискувам всички да разберат за гостуването на лелката.  tooth

# 96
Мила Rossella, за съжаление преди 1 час ми дойде... Weary
вярно, че са само розови капчици , но до утре ше си е нормална ментриация... явно този месец просто ми е закъсняло с 1 ден... Както и да е... яд ме, защото за пореден път се навих страшно много, а и тук стават супрер много глупости около сватбата с които се ядосвам допълнително... предполагам и заради това може да ми е закъсняло с 1 ден... както и да е ... другата седмица след сватбата ще отидя при гинеколога ми за профилактичния ми преглед и ще поискам съвет.. пък да се надяваме че на медения ни месец ще се случи чудото Simple Smile
Стискам ти палци, при теб да се е получило още сега и да ви догонваме после с 1 месец Wink
Успех и на дугите дами, пък другия месец по същото време пак ще се надъхваме Wink

# 97
Franse, весело изкарване на сватбата! Направете я с любимия ти незабравим за вас ден, забавлявайте се, а бебе ще има - сигурна съм Wink

# 98
Franse, горе главата, момиче!  newsm18  Предстоят ти толкова хубави мигове. Скоро идва сватба, после меден месец - тепърва ще имате още много възможности при това в далеч по-спокойни обстоятелства.  Hug

Аз още се държа, но при мен М често закъснява, така че не съм чак толкова обнадеждена. Притеснява ме завишената температура от 37.1 - 37.3 градуса, която се проявява следобед и вечер. Нямам вече гадене и усещане за киселини, никакво замайване само леко напрежение в гърдите и тъпа болка в левия яйчник.  Тази вечер за пръв път ми се доспа в 9 ч, даже сега едва се сдържам, разчекнах си устата от прозявки. Тъй като съм нощна птица, това няма как да не ми направи впечатление... Ех да идва петък и да се свършат всички съмнения. Вече се снабдих с тест Presto - не знаех, че са 2 броя в кутията. Единият ще направя в петък преди да тръгна към морето, а другия няколко дни по-късно. Приемам пожелания за успех и стискане на палци.  newsm47  smile3503

# 99
 Rossella стискам ти палци PraynigПри мен и при двете бременности страшно много ми се спеше и бързо се уморявах Peace
Сега имам съмнение за бременност newsm78  със същите симптоми съм  newsm78

# 100
Благодаря ви Rossella и Бамбукита
Rossella Стилскам ти палци и на краката, съвсем скоро да се похвалиш с двете  чертички!!! Praynig Hug

# 101
Мечтание, хайде дано се похвалим заедно !!!  newsm17  jumpuu

Франсе, благодаря за палчета. И аз ти желая успех следващия път.  Hug  love001

# 102
Момичета, привет от мен! Хайде и аз да се отчета. На петък 13-ти сутринта си направих тест, който беше отрицателен. Тъй като липсваха всякакви признаци за М, реших да направя втори тест в понеделник след морето, но така и не се стигна до него. Хитрата лелка ме навести на път към плажа, както си бях по бански, броени минути след като я проверих в съблекалнята и ми се изсмя ето така:  smile3532.   Joy

Еххх, щеше да е твърде лесно от първия път, но не мога да скрия, че имах големи надежди. Ще почна от този месец с тестовете за овулация, за да видя какво е положението при мен, че никак не съм в час с езика на моето тяло.  Hug

Връщам се в групата на НЕчакащите с торбичка надежда и за следващия месец. Лека нова седмица желая на всички и много успехи!   love001

# 103
Момичета, само като чета с колко надежда чакате бебчета и ми се иска всяка от вас да зачене възможно най-скоро. Ще споделя при мен как се получи - някоя може да намери моите признаци при себе си.
И двата пъти стана от първия път. Никога не съм ползвала овулационни тестове и календари. И двата пъти заченах точно 14 дни след първия ден на менструацията ми. Знам го, защото и двата пъти правихме само веднъж секс с мъжа ми в този период - първият път, защото той беше в командировка дълга два месеца и се видяхме само веднъж, а втория, защото имахме едно малко дяволче вече, което точно в този период будуваше денонощно и ни скапваше от умора и безсъние Simple Smile
Първият път първите признаци дойдоха около седмица преди менструацията ми и се проявиха в ужасно силно желание да поспя. Получих замайване на няколко пъти и леки болки в корема. Обърнах им внимание, защото никога до преди не съм усещала нищо преди да ми дойде менструацията. Но не вярвах, че съм бременна и не съм мислила въобще, че има такъв шанс. Вторият път пак по същото време ми прилоша от миризмата на едни курабийки, на които по принцип обожавам мириса и пак ми се спеше ужасно много - сутрин синът ми се буди, а аз не мога да си отворя очите! Нито ми се е ходило много до тоалента, нито съм усещала болки в гърдите...
Първият път си направих тест 4 дена след предполагаемата дата и понеже не вярвах да стане нещо, не видях двете черти (въпреки че направих наведнъж 3 различни теста Simple Smile ). Не ми беше удобно да ги хвърля вкъщи, затова си ги пъхнах в чантата, за да ги изхвърля навън Simple Smile Забравих ги там и чак вечерта като се връщахме от едно парти се сетих, че са ми още в чантата. Изкарах да ги хвърля и случайно видях, че има мноооогооо, ама мноооого бледа черта. Мъжът ми не повярва и го отдадохме на това, че са минали вече 12 часа и кой знае каква реакция е станала. Обаче на другия ден направих още - пак същото. Не издържах и отидох на лекар, а докторката потвърди бременност Simple Smile
Втория път не очаквах въобще да съм бременна, не сме го планували, не сме го обсъждали - имахме много грижи покрай едногодишния ни син... Даже не забелязах как ми закъсня 5 дена. Не съм правила тест, а отидох директно на лекар, защото предположих, че имам здравословен проблем - някоя киста или нещо такова. Докторът като ме прегледа и ми вика: "Да имаш киста!" Много се притесних и тъкмо да го питам дали е опасна (виждайки, че той даже с настроение го казва, а не ми звучи никак добре на мен) и той добави: "Но твоята е от тези кисти, които започват да плачат след 9 месеца"  #Crazy Joy
Хем бях в шок, хем се зарадвах, че не само, че не е нищо лошо, а е и нещо хубаво ... много странни чувства изпитах!!!
И при двете бременности обаче точно в началото на 9тата седмица започна патологично повръщане. Толкова силно, че не можех нищо да ям и повръщах по 15-20 пъти на ден. Всичко това продължи и двата пъти около месец и половина, като се наложи лежане в болницата и единствено от системи се хранех. Ясно е, че свалих много килограми - по 8 и двата пъти. Интересното е, че имаме момченце, а сега чакаме момиченце, а бременностите - напълно еднакви!!!
Това с повръщането го казвам за тези, които искат да забременеят точно, преди някакво голямо събитие като сватба или пътешествие. Не се знае как ще се развие бремеността ви, затова изживейте прекрасните мигове, които сте планували от доста време, а след това има време за бебеправене!
Още веднъж желая успех на всички, които така силно искат да станат мами. Имате право - това е най-великото и неповторимо чувство на света и го пожелавам на всяка една от вас поне два - три пъти да го изпита!!!! Hug

# 104
  • Пловдив
Франсе за сватбата се изследва кръв за Сифилис и СПИН.

Не, изследва се само Васерман. Днес си пуснах кръвна проба, вече не тестват СПИН.

Общи условия

Активация на акаунт