"Системата минус 60" - Тема №12

• 34 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Hug
Жасмин честити покупки и със здраве да си ги носите Hug
Отчет за днес:
З:сандвич в тостер-пресата със сирене, домат и варено яйце, един сухар със сладко от ягоди, нескафе и малко след това сладолед
О:зелен боб яхния с кисело мляко и сухари
В:мляко с нескафе, зелен боб яхния с кисело мляко, 1 домат

# 31
Жасмин блазе ти и ха да ти са честити дрешките!Със здраве да си ги носиш,още да се вталиши ,още да намалиш размера! Peace Hug
Абе я си хапни някой резен диня или плод!

Мерси много! Имах нужда от нещо по-taka, че във вторник се събираме с колеги-състуденти, не сме се виждали 12 години.  Peace
Нямам сили да ям нищо, лошо ми е ми се вие свят - днес прекалих явно.  ooooh!

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 09:34 от Анонимен

# 32
Жани, ти съвсем си се доближила до целта, само 3 килограмчета! Браво!!! Това са почти 35 кг. свалени, направо невероятно постижение!!! Представям си колко перфектно се чувстваш сега!  Grinning Hug
Искам и аз като тебе!  Grinning

# 33
бре бре колко нови попълнения си има системката Hug Hug
З-сини сливки няколко,грозденце и един сандвич   
О-салатка с печена мръфка
В-салята Flutter

# 34
След три книжарници,в четвъртата открих книгата!!!Явно е "на мода" системата,всякакви Дюкани,Саут бийч и подобни си седят по щандовете,а Системката я нямааа!Но си я намерих,ще спя спокойно тази нощ!Понеже в 18 часа бях навън,не съм вечеряла,а се прибрах едва преди малко,изядох един таратор!Не смятам,че съм прегрешила,обикновено след такова яко обикаляне сядам и се нахвърлям стабилно!
Днес трима човека ми казаха,че нямам нужда от диети(включително и продавача в книжарницата newsm78!).Мисля,че щом АЗ не се чувствам добре в кожата си,не съм сгрешила с решението си.Права съм,нали?

# 35
Жасмин наистина се чувствам невероятно Party Ще се справиш и ти като мен. Все пак аз не съм започнала да ги боря преди месец, а през есента на 2008г. С търпение и постоянство целите се стигат. Наистина съм на 3кг. от поставената цел. Като аз първоначално се целех в 68кг. защото това е теглото на което бях преди 9г. когато забременях първия път. И от тогава на сам никога не съм стигала това тегло. Първата цел от 68кг. е стигната...Сега си гоня целта на линийката Peace А резултата на линийката е от системата и е от 11.05. насам., т.е. за малко повече от 2мес. и половина Peace
Щом сте намерили ситемата знам, че ще стигнете целите си Hug

# 36
Мерси за съчувствието за малкия, засега температурата не е много висока, ще видим довечера как ще е. Джил, дано Инето е вече добре! Hug

Жани, Жаси, честити минусчета и ха познайте Simple Smile - и аз имам днес -600 от четвъртък насам! Simple Smile Сутринта не успях да пиша, т.е. от понеделник имам точно -1 кг. и кантарът показа 67,700.
Каш, бързо да си отива МЦ. Hug
Джижи, браво за килограмчето! А чак да е забранена вечеря само кисело мляко, не е, но да се внимава.
Миме, екстра си, ще махнеш и последните 4! Hug
Steletu, водичка ще е, ето в такива моменти си казвам, че е по-добре да се тегли човек поне на 2-3 дни, че иначе е демотивиращо, но пък и обратното нахъсваш се повече и после тлъст минус! Което съм сигурна, че ще стане при теб! Hug
klemi, от теб зависи! Wink Тегли ли се преди гостите, може и да си имала всъщност минус! Ти започваш от висок старт и би трябвало по-бързичко да смъкнеш известни килограми в началото. Но от друга страна организмът ти помни и други диетувания и лишения и това мое да забави процеса.
desi_max, права си за ръжения хляб, то ако е смесен с пшенично само пак добре, но уви с какво ли не.. Виж рецептата за плосък ръжен хляб, много вече я правим редовно и харесваме. Дано книгата е липсвала поради тази причина. Иначе си права - важно е ти какво мислиш и как се усещаш. А за късната вечеря, аз все пак предпочитам да я пропусна.
Рал,  Hug
Жаси, браво за задоволителния шопинг! А за срещата, ще настояваш след няколко месеца да си направите пак и да ахнат! Wink

Днес мислех да пращам само каката с тати на плаж, но майка ми предложи да отида все пак, аз се дърпах, че гледам в такива моменти да се кърмим повече, но в крайна сметка накърмихме се хубаво и реших да отида за няколко часа. Бяхме при брат ми, който работи в един балнео спа хотел в Павел баня и за пореден път се размазах както винаги като отида там, направих си много от процедурите, тангентори, киснах в джакузита, парна баня, сауна.. Поплувах също сериозно и съм доволна, въобще минералната вода се отразява чудесно на кожата ми.

Все си поглеждах телефона Диви да звънне да се видим.. И така видяхме се тази вечер, много, много приятно ми беше в тяхната компания, приятелката й също е страхотна, но то няма как!  Heart Eyes А Дилянка не съм я виждала почти 2 месеца и определно има промяна, и в лице, навсякъде! Peace
Дано утре и Бебока се включи, че тази вечер беше късничко.

З. Баница, крем-карамел, сладолед
О. не беше напълно системен, че бяхме на ресторант и си чопнах от няколко неща
В. 2 домата

Лека нощ!

# 37
Добро утро!

Отдавна не съм писала в темата,защото нямах никакво време за Интернет.

Закуската ми днес беше "лесен сладкиш без яйца" (рецептата е от форума)чай,а за обяд и вечеря още не съм решила какво ще хапвам.

Хубав и системен ден на всички!  bouquet

# 38
Лава мерси за закуската,а от мен кафето!

Моята закуска приключи!А тя беше:
2 фиръж.пшен.хляб едната с крема, др.с калиакра+шпеков салам+вафла Боровец+кафе+портокал
О св.месо задушено със ориз+пълнена чушка с ориз и месо+салата
В зеленчуци и мляко
Желая ви приятен ден!Днес се теглих-всяка сутрин се тегля и за една седмица смъкнах 1.100 но Утре ще ви дам отчет със утрешното теглене.
Знам ли може да съм плюс някой грам.
Просто започнах да ям много,да не чувствам глад м/у храненията,но и работата ми е много тежка.И това си оказва влияние.

# 39
Добро утро и от мен и хубав неделен ден!   bouquet

Сиси, мерси много! Радвам се, че си изкарала толкова хубаво, добре е човек да се поглези мъничко - пък те задълженията няма да избягат!  Grinning

Аз от вчера при целия тоя глад и висене на крак съм само -300 грама, при условие, че само закусих, през деня изпих едно ледено кафе с мляко и вечерта към 20 ч. хапнах около 100 гр. печена пъстърва. А за предния, изцяло системен ден, свалих цели 600 гр. Което доказва, че орязването на храненията не води към по-добри резултати от системстването!

Обаче се чувствам много добре след вчерашния шопинг - както съветва Мириманова, взех та мерих няколко  размера по-малки дрехи - един невероятен сив панталон от лъскав лен, една туника към него, една рокля и страшно се амбицирах - казах си, че другото лято ще нося точно такива малки дрехи и ще го направя, доколкото зависи от мен!

Днес ще хапвам това:
З: бъркани яйца със сирене и домат; диня; кисело мляко
О: риба с ориз, шопска салата, десерт - ананас;
В: печена пилешка пържола

Джиджи, браво за резултата!!!

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 09:04 от Анонимен

# 40
  • ВАРНА
    Ето малко разяснение по въпроса - вечеря ли е киселото мляко + ябълка или не е вечеря  Grinning  Мнението е на една от "старшите" модераторки  Wink

Теперь по поводу "усилить": если у тебя остановка веса (подчеркиваю, именно остановка или даже прибавка!!!!), то начинаем искать причины. Одной из частых причин у новичков является уменьшение ужина, а именно кефир и 2 яблока, описанный выше и соответственно дана рекомендация усиливать ужины:т.е. если ты ешь на ужин вариант "молочка+фрукты", то надо есть не только фрукты и кефир (потому как кефир это питье, а не еда). а еще и творожка добавить или коттедж... правда скажу тебе из своей практики, что у меня лично, когда я жила в штатах, после коттеджа были остановки в весе, все таки соленый он слишком, хотя все индивидуально!
Короче говоря, если у тебя вес стоит, то меняй ужины экспериментируй, но в рамках системы конечно!!!Если вес уходит, то как говорится: "не парься!"

Сега за "засилването" на вечерите: ако имаш задържане на килограмите (подчертавам, точно задържане или даже покачване!!!), тогава започваме да търсим причините. Една от най-честите причини при новите в системата е прекалено слабата вечеря, като айрян и 2 ябълки. Такава вечеря трябва за се "засили" - ако си избрал за вечеря варианта "мляко + плодове", то трябва да се ядат не само плодове и айрян (защото айряна е напитка, а не храна), а да се добави и извара...
       Накратко, ако имаш задържане на килограмите, променяй вечерите, експериментирай, но в рамките на системата  естествено!!! Ако килограмите намаляват, тогава, както се казва: "не се вманиачвай"  Grinning

Извода, който си направих е, че за новите в системата е задължително спазване на правилата и обилните, насищащи вечери, за да има резултати.
       А "старите кучета", които вече са свикнали да живеят, хранейки се системно и имат добри резултати, може да си позволят известни прегрешения  Grinning Peace

# 41
Мляко с нес, само да допълня, че пише да се добави или извара, или коттедж.  Peace

А коттедж е всъщност Cottage cheese, вид прясно сирене - има го по големите супермаркети - Метро, Пикадили, Фантастико, Карфур, сигурно и в ХИТ, в Билата не знам, ще потърся.

Ето тук инфо за него: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/01/05/сирене-котидж-cottage-cheese/
(превъртете надолу, не е в началото на страницата - cottage-cheese)

Ето как изглежда: http://www.exquisa-international.de/Productworld_Cottage_Cheese.php

Не знаех, че може да се яде - със сигурност ще си взема да пробвам, щом може за вечеря. Не съм го пробвала досега, но съм го виждала.

Благодаря ти много за информацията, много е ценно да откриваме нови допълнения към системата!

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 09:08 от Анонимен

# 42
Здравейте, Stop
да ви се похваля днес сутринта кантара ми показа - 600 гр., а ето какво беше менюто ми вчера
З: 3 парчета козунак, една вафла Хипер, една праскова и две кафета 3 в 1;
О: една пил. пържола, един кренвирш с кашкавал и малко салата от домати и краставици;
В: 1 и 1/2 ябълка + 1 и 1/2 портокал + 1/2 кис. мляко - плодова салата просто преядох едвам я изядох и после не изпитвах глад.
Дано този път нямам грешки:)
Най зле се чувствам от пиенето на вода. Аз мразя да пия вода. Корема ми е подут и разбъркан особено след обеда до вечерята и затова два дни ми се отразява добре плодовата салата, нищо друго не мога да приема.

# 43
Здравейте и от мен,

Аз си се меря всеки ден, за да следя нещата и не ми действа демотивиращо. В момента килцата ми се люшкат яко. Вчера видях най-ниското си тегло до момента, а пък днес съм пак нагоре. Май баничката за закуска не е добро решение. Laughing Аз като вечерям кисело мляко и плод, определено изяждам доста солидно количество и не съм гладна след това. Явно всичко зависи от човека и как се ограничава.

з. Баница, шоколад

# 44
Записвам се и аз в новата тема  Simple Smile
Нямах достъп до нет няколко дни,едвам ви изчетох  Laughing

Аз гледам да съм си системна с леки прегрешения.
Днес мъжът ми е рожденик и ще имаме доста гости,затова ще ми е по-късна вечерята,но ще гледам да е доколкото се може в рамките на Системата разбира се  Wink

Общи условия

Активация на акаунт