"Системата минус 60" - Тема №12

• 34 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
   Не виждам това всичкото от какво значение е за темата, ако знаех, че ще се хванеш за тая американска извара, щях да я преведа или да я изтрия от руския оригинал.  ooooh!

Айде стига с тия извари и бла-бла. Кой каквото иска това да яде. Пак стана както със сиренето и картофите Peace
Аз събрах багажа и утре сутринта живот и здраве  travel на   sport027 grinning039
Системна седмица ви пожелавам Hug
Сиси съжалявам, че не се видяхме днес тричките в Дивко Cry
Мляко с нес, в тоя момент спирам със споровете в тия теми за системата. Явно тук дискусия без дразнене не може да се развива, така че няма смисъл. Confused
И да имам мнение занапред (вярно или погрешно), ще го пазя за себе си. Peace
Никой не е казвал да запазваш мнението за себе си, все пак си полезна за темата Peace

# 61
Здравейте, момичета! Аз от утре почвам диетата. Сега съм 63 кг,целта ми е 50 кг. За колко време според вас ще успея да я постигна?

# 62
Здравете,

Днес не успях да съм системна. Първо пропуснах обяда, после хапнах доматена салата и кисело мляко за вечеря, но добавих и една праскова и една слива. Не е голямо прегрешение, но утре пак няма да имам хубав резултат. Както и да е... Crazy

Джиджи, хич не се и отчайвам, Hug Вече съм свалила повече кила, отколкото някога съм очаквала. В никакъв случай не може да се каже, че изглеждам перфектно, но "доста прилично" добре описва ситуацията. Останалите кила са за мой кеф и удоволствие.
Жанета, благодаря, че питаш. Днес е по-добре, цял ден без повишена температура. Само още пипа ушетата, но се надявам утре докторката като я прегледа да види подобрение.
Мама на Марти, честит ти рожденник.
vesela_baby, това само времето може да покаже. По-добре се настрой, че те чака едно много приятно и полезно упражнение по влизане в нов размер дрехи, пък когато стане.

# 63
  • ВАРНА
Здравейте, момичета! Аз от утре почвам диетата. Сега съм 63 кг,целта ми е 50 кг. За колко време според вас ще успея да я постигна?

Здравей.  Simple Smile
    Системата не е диета, а начин на хранене  Peace  Системата е и удоволствие - ядеш каквото обичаш и отслабваш  Grinning  Основното е да се чувстваме добре, отслабването е допълнителна екстра.  Ако не си се подлагала на тежки диети, ако спортуваш редовно и спазваш стриктно системата, спокойно можеш да сваляш по килограм на седмица.  А дори и да се забави свалянето, ще намаляват обиколките...  Във всички случаи ще изглеждаш и ще се чувстваш по-добре  thumbsup

# 64
Здравейте и от мен!За малко да пропусна да се разпиша днес .Тази вечер ,нали съм нетърпелива и се метнах на кантара-минус 1,200 кг.,което е супер-вечерно теглене,МЦ и т.н.За себе си мога да кажа,че съм свикнала със Системата,не изпитвам глад след 18 ч.,храня се с  3 пъти на ден.Аз също мисля,че не бива човек да се вманиачава-особено за вечеря-вариантите са  описани,както и това да се вслушваме  в нуждите на организма си.Не мисля,че ако не изпитвам глад ,а правя по-обилни вечери  ще се чувствам добре/лично мое мнение и не искам да споря с никой  Naughty/.Засега съм 9,600кг надолу и щом свалям не се безпокоя.За днес:
з.парче баница,пр.мляко с нес,сладолед
о.картофи на фурна,прясна салата
в.задушено месо
Сега ви желая приятна вечер,а на сутринта-много минуси!  Hug

# 65
Охоо, изписали темичката, почнали нова!
Привет-мривет!

отчет:
минус 2,600кг за 10 дни. понеже започнах  съботен ден
Успешна и слабееща седмица   bouquet

# 66
Добро утро!
Аз имам -1,100 за тази седмица, затвърждавам 67,700 въпреки отчасти несистемните обяди през уикенда. Точно 3 кг. за този месец, доволна съм, вярно, че съм имала и двоен на този резултат, но предвид етапа, в който се намирам мисля, че е екстра.
Някои знае ли парола за таблицата, че Бебока нали я няма?

Бебо, хубаво да си изкарате!!
vesela_baby, добре дошла и успех! За колко време ще свалиш 13 кг. не можем да каже никой, зависи от теб как ще системстваш, зависи от това тези излишни килограми от какъв период ги носиш и по каква причина са качени.. Сподели повече.
Мляко с нес, много хубаво си го казала - Системата не е диета, а начин на хранене! Peace Системата е и удоволствие - ядеш каквото обичаш и отслабваш!
minilini, чудесно се движиш, хайде днес още по-хубав да е минусът! Hug Hug
VK, браво и на теб, много добър резултат!

Хубава системна и минусова седмица на всички! Hug

# 67
А добро утро и от мен.
Като начало закуската
и
кафето

а другото после, че бързам сега.
Хубав ден на всички.   bouquet

# 68
Здравейтеее!

Рене - благодаря за закуската!

Ето от  мен кафенце:

Аз днес отчитам МИНУС 2,8кг или 113,1!!!!! Щастлива не, ами на седмото небе съм и още се чудя как паднаха тези кг, но така по-добре от застоите ми по 3-4 седмици!

Адаш - Весело! И да Фнимаваш там Simple Smile))

Успешен и минусов ден, Системки! Целувам ви всичките до една!

# 69
Ето ме и мен.Днес кантарът ме зарадва със 70 кг.
Сега искам да поясня,че моите кг са 9 дни,а не за седмица.И така за 9 дни съм смъкнала 1.500.
На 25.08 я започнах тогава имах кантар,но батерията беше изтощена и докато си намеря нова за това е за 9 дни.
Все пак съм доволна от това ядене и смъкване на кг.
по рано ме беше страх да закусвам,защото ще ми се трупат кг,но сега осъзнах колко е важна закуската.
Е да при мен ги виждам възрастните как ядат,ама като погледна и на обяда какво ядат,а за вечеря да не говорим.За това там резултата е друг.
Наистина ако седнеш на някого да обясняваш системата никой няма да те разбере и по добре си измисли нещо ги излъжи.Поясни я на човек,който иска да те разбере и да я приложи.
Сега ще ходя да си взема по едро кафе смляно и да започна процедурата с кафето.Мумиото ще трябва да го търса или в  Попово,което ме съмнява или Русе.
Закуската ми днес беше:
1ф.ръжен.пшен. хляб със шпек салам краст. и домати
2фил.бял хляб пържени със яйце +кафе
О Ориз със зеленчуци +салата
ВЗеленчуци и мляко
Вчера правих домати консерва и в градината си имам розов гигант.Единият тежеше точно 0.900 грама теглих го в магазина.
А сега ви пожелавам спорна седмица!

# 70
Здравейте,
не съм писала от 10-тина дни, но ви чета.
Сиси, Стелету, ВК, минилини- честити минуси
Бебок- приятно изкарване на морето, и успешно системстване там Hug

Уууф, много трудно се преборвам с един килограм- няколко дни кантара ми показва 62.2,  62.4,  а на другия ден 63.5, после пак 62.2....ама като се сетя преди това имах такъв цикъл с 63 и 64 Shocked
Първите 3 килограма ги свалих лесно, ама явно сега ще е по-трудно.
Днес отчитам минус 600гр.
Бързам да отбележа, че не съм 100% системна и затова нямам право да се оплаквам Naughty
Тази седмица готвих зелен боб с тиквички за вечеря.мноого беше вкусно.Определено ще го включвам в менюто.

# 71
Бебок, приятно изкарване на морето!
За изтеклата седмица съм -2,2 кг. Имах някои малки прегрешения (пропускане на хранения), но като цяло бях доста системна.
Менюто ми днес:
З: сандвич ръжен хляб със шунка, пъпеш 1 голям резен, малко сирене, 1/3 кофичка кисело мляко
О: салата и печено пиле, ананас за десерт
В: кюфтета на скара

# 72
Здравейте Hug
minilini, VK, Сиси, Стелету, Джижи, Мариса, Жасминчестити минусчета момичета-страхотни сте всички, много ви се радвам Hug
Аз отчитам за изминалата седмица -1кг., което е направо невероятно имайки предвид, че достигнах кг. нестигани от 9г. насам. Много се кефя. И аз като Стелето ще кажа това:

Щастлива не, ами на седмото небе съм и още се чудя как паднаха тези кг.
newsm44
Бебок весело изкарване Hug
Рене, Стелету благодаря за закуската и кафето Hug

Момичета понеже Бебок я няма за няколко дни ви предлагам да и пращаме отчета на ЛС за да и е по-лесно после да нанесе данните в табличката Peace

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 09:30 от janeta*

# 73
janeta* - Браво!!!! Това наистина е голямо постижение! Евала! А като се има предвид от какви кг си тръгнала, просто ти свалям шапка! Браво!   bouquet

Диви - хайде на отчет, мацко!  Hug

# 74
janeta* и аз горе-долу от там тръгнах, но не смея да си сложа цел като твоята макар, че много я искам.За това съм си поставила цел 67. Струва ми се недостежима за мен самата. Поздравления!   bouquet За колко време ги постигна тези резултати?
поздравления за всички с минуси.
Жасмин честито ти "парцалки". Май сме болни от една болест двете. Само, че аз ловувам  из чуждестранните сайтове  Crazy Не смея сега да купувам много, че ще взема да се демотивирам, като си имам удобни друшки, макар и с номер над 38/40 по Fr. Тъжно ми е, но пък има защо. Като развързах свинята в мен, сега ще се суркам с 3 поли и 3 рокли, та да ми дойде акъла в главата.
Не е лошо да се спори, в спора се ражда истината. За изварата мога да кажа само едно - за мен тя е най-полезния млечен родукт. Не пропускам да я сложа на каквото и да е. Баница павя с извара, на фасул и леща я слагам на сина в купичката, че той пък млечно да не близне и така е под прикритие. На фрикасе също слагам прилично количество извара. Лично за себе си съм установила, че качвам или задържам от прясно мляко, па макар то да е 0,1% масленост. Ескуизата 0,2%/ако не греша/ не е нищо по-различно от нашенската си извара/пак лично мнение/.

Общи условия

Активация на акаунт