"Системата минус 60" - Тема №12

• 34 512
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Месечен биоритъм:

максимално разпадане на мазнините - 7-12 ден на цикъла

максимално натрупване на мазнини, като запас - 22-26 ден на цикъла

точка на преход : 14-15 ден на цикъла

Някой може ли да ми разясни за какво става дума тука? newsm78

# 76
Месечен биоритъм:

максимално разпадане на мазнините - 7-12 ден на цикъла

максимално натрупване на мазнини, като запас - 22-26 ден на цикъла

точка на преход : 14-15 ден на цикъла

Някой може ли да ми разясни за какво става дума тука? newsm78

интересно,Благодаря!!!

З-няма само кафенце и това е -без мъмрения Моля!!! Laughing

О-салата и месце на скарата

В-ще го мисля един от всичките варянти на  първа страничка

АИде хубав Ви ден!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 77
Стелето много благодаря мила и съм сигурна че не след дълго и твоята линийка ще е там Hug
VK благодаря ти, мила Hug Ами кг. ги свалям от есента на 2008г. Вече са около 1г. и 9мес. Свалени са голяма част от тях с различни неща. Но 10кг. от тях са свалени с 90 дневната през последните месеци на 2008г., после побутвах с разни неща по малко през миналата година, и от 11.05 насам резултата от системата е на линийката ми(като през декември имам едни 2кг. със системата свалени.....после спря свалянето и направих почивка повече от 3 месеца от всякакви диети). Ами това е на кратко. И аз се целех в 68кг. защото дори и не смеех да повярвам че ще ги стигна. Но ето че ги стигнах и си гоня поставената цел на линийката. Успех и вярвай, че ще се справиш Hug

# 78
janeta* аз бях 65 с Дюкан, но го зарязах, когато видях мечтания резултат. Аз го оставих и той- мен. Разлюбихме се с две думи. Но в интерес на истината на 65 изглеждах като болна. С изхфръкнали кокали на деколтето. Освен това трудно бих ги поддържала. 67 си поддържам без много усилия, стига да не се изтърва със сладко и алкохол. Да не помислите, че съм пияница, ей  Naughty
Притеснява ме само това, че за 3 месеца човек неможе да се промени. Да промени навиците и вкусовете си. Не и ако е здрав /дай Боже всеки му/. не става 34 год да съм се хранила като малко прасенце в кочинка и за 3 месеца - хоп готово. Трябва да намеря златната среда. След като стигна желаното тегло да съумея да го задържа и да го съхраня. това ми е проблема. Не е работа да се лангъркам 70-1-2-3 и...67 цял живот. Вредно е за организма. За това попитах как се продължава режима след това. ще го измисля. но това да се храня цял живот в 18 часа без семейството ми, ми се струва невъзможно. А там е истината.

# 79
Ооооохоооо,колко много минуси!Браво момичета,само така/няма да ви изреждам,да не пропусна някоя/Аз да поясня само,че тази сутрин  имам точно минус 1,400кг./Теглих се по всички правила!/И аз като Жани и Стели съм много ,много щастлива.За днес:
з.парче баница
о.печено пиле,домат,лъжичка чеснов сос
Сеуга ще изпия едно чисто нес с някоалко бучки лед,че ми е много горещо.
в.кисело мляко или таратор
Довечера ще намина да ви дочета -чакам още минуси.
Какво става с Диви?Да не е припаднала от щастие до кантара? Hug

# 80
VK наистина това скачане ногоре-надолу е вредно и мъчително. Трябва човек да намери точния начин и да се научи да се храни добре и да знае какво и как му влияе. Именно за това ми харесва системата защото е много добър хрнителен режим незатормозяващ с нищо. И същевременно се учиш и знаеш кое и как ти се отразява като го хапнеш. Относно храненето в 18ч.-значи след отслабването до желаното тегло става и промяна на часовете за хранене. Мисля, че Мириманова пишеше че може вечерята да се изтегли и в 20ч. Не мисля че това е проблем. Наистина понякога ми се иска да вечерям с другите. Но пък с ранната вечеря ми е много леко на корема и се чувствам по-добре. Нека отслабнем до желаното тегло и да добием добри навици на хранене и после ще ни е по-лесно да запазим постигнатия резултат Peace
minilin честито минусче Hug А Дивимо не се е мяркала от доста време в темата. Надявам се скоро да се разпише Peace

Отчет за днес:
З:сухари с шпек салам, нескафе, сладолед
О:гювече в микровълновата(лук, чушка, домат, сирене, подправки и отгоре чукнах 2 яйца Crazy), 1/2 л. айрян, 2 сухара
16ч. нескафе
В: 2 лястовичи гнезда

# 81
Да се похваля и аз с минус от 1,800 кг  Party

Слава Богу,не ми се е отразил много снощния запой  Embarassed

Ето и днешното ми меню:
закуска-3 малки парчета домашен кекс,кафе,филийка с масло и луканка
обяд-2 кебапчета и малка пържолка,1 домат на салатка,малко ананас
вечеря-тиквички на грил-тигана с малко соев сос и кис.мляко

# 82
Жасмин честито ти "парцалки". Май сме болни от една болест двете. Само, че аз ловувам  из чуждестранните сайтове  Crazy Не смея сега да купувам много, че ще взема да се демотивирам, като си имам удобни друшки, макар и с номер над 38/40 по Fr. Тъжно ми е, но пък има защо. Като развързах свинята в мен, сега ще се суркам с 3 поли и 3 рокли, та да ми дойде акъла в главата.

А, не, свърши тая при мен! "Ще си купя дрехи като отслабна" е най-най-най-най-грешния подход към себе си, който една жена може да си приложи! Изпробвах го на себе си 1-2 години инаистина се чувствам гадно от това - по едно време нямах една свястна дреха да се покажа пред хората, само с 2-3 парцала се мъкнех след детето по градинките. Косата вечно на опашка, че нямам време за фризьор. От там - по-ниско самочувствие, повече храна, още по-дебела. Е не, благодаря - стига вече! Винаги ще има по-малки номера дрехи - какво, да чакам да стана 50 кила, за да си купя нещо ли?  ooooh!
Отидох и днес в този Мол на Цариградско и си купих страхотни тюркоазени обувки на виск ток с мъниста, едни обици от Бершка в същия цвят и 2 тюркоазени блузки от Калиопе - цялото това удоволствие по намаленията ми струваше по-малко от 55 лв. (при реални цени над 150). Е как да не се кефя, да не се пременя, да не се почувствам добре и да имам стимул да изглеждам ОЩЕ ПО-ДОБРЕ?  Grinning
Всяка жена на режим/диета трябва да си купува нови дрехи, бижута и обувки и да ходи на фризьор - няма никакъв по-добър стимул от това, да се почувстваш добре, да видиш, че те заглеждат мъже и жени, направо супер-терапия за самочувствието. Голяма работа като си с някакви килограми отгоре - старите грозни дрехи едва ли ги скриват, дори по-лошо - подчертават ги... Peace  Peace  И друго, със стари, омачкани и протрити дрехи, без прическа е много по-вероятно да те тресне и да не те пусне депресията и да се хвърлиш да я лекуваш със съдържимото в хладилника плюс още 150 шоколадови и сладки неща, отколкото пълничка, но поддържана и добре облечена.
Голяма работа като ти уголемеят дрехите - ами ще ги хвърлиш.  Peace ПО-добре да хвърлиш пари в дрехи, отколкото в торти, нали?  Laughing
Мириманова е адски права, като съветва - Отнасяй се със себе си така, както искаш да се отнасят другите към теб. Немарлива ли си към себе си - и те ще те третират немарливо, грижиш ли се за себе си - и те ще се грижат... Няма мъж, който да се чувства добре до една запусната тетка, вместо до една нагласена жена със самочувствие. Е, поне аз не искам да съм тетка. Вече не.  Mr. Green Laughing И няма да чакам да отслабва, за да почна да се грижа за външния си вид.  Peace

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 17:51 от Анонимен

# 83
Още нямам време да допрочета книгата,времето е хубаво и сме все навън.Имам доста въпроси,но ще питам,след като я свърша,сигурно отговорите са вътре.Има ли втора книга,издадена в Бг,или е само тази?
62 килограма съм,но се чувствам лееека и ефирна...Нищо,че не съм системна на 100%!

# 84
Жасмин - Евала, заставам на 100% зад думите ти! Чувствала съм се и в двете крайности. Изпитала съм гадостта да съм със старите повехнали дрешки и никаквото самочувствие или с нещо ново на същите кг, но със тонове самочувствие отгоре. Аз също се замислям да опитам да отделя малко парички за 1-2 неща, но ще изчакам още месец, тъкмо за очните септември!

# 85
Здравейте, девойките!

На всички с минуси - ЧЕСТИТО!!!   bouquet   bouquet   bouquet
На всички задържащи или плюсови -   Hug Hug Hug Hug Кураж, идва нов тираж!!! Междудругото и аз съм на плюс = 2,4кг или 101,4! Това си ми е редовният плюс при несистемни моменти /какъвто беше и уикенда  Whistling/. Та при мен реални кг ще се покажат в сряда, така че хич не ми пука, свиркам си  Whistling  
За новопристигналите - не правете, като мен!!!
Доклад - Казанлък е страхотен град!!! А Сиси се е разхубавила ощеее повече, чак мЪ е яД, че е женена с деца, инак вече щях да я поискам   bouquet  Hug Аз напълно съзнателно пих среднощен коктейл в събота на центъра на града на розите, нооооо, хлъццц, вие мен уважавяте ли мЪ???? Многоооо се напих!!! 3 часа го близах, смучех, продухвах му сламките и т.н. докато свърши!!!  ooooh! А ме държа чак до неделя следобед!!! ?Ужас някакъв!!! Повече няма да пия/нито по-малко, хихихихи,  hahaha/. Бяхме и в Спа-хотела в Павел баня по препоръка на Сиси - разкошшш!!! Смятаме да го повторим - но поне за 5 дни!! И тъй като бяхме там в следобедно-вечерно време, пропуснах вечерята, което не ми беше проблем веднага след процедурите, но като излязохме на магистралата, като засвири тая ми ти Виенска филхармония в тумбачето - цигу-мигу, цигу-мигу, като заизвивах едни високи тонове, не Райна Кабаиванска, самия Фаринели надминах!! Нямаще как и спряхме на р-н Истанбул за късна вечеря в 22,30 - те пък имаха само Чобан-салата и пиде!! Цялото месо и други работи свършили!! Ееее, яхох салата и хляб и ми плющяха ушите, е и от малко се наядох, та си взехме за вкъщи, ама ..... Sick Ходим си с кочинката .....
Както й да е, признах си, посипах си главата с пепел, сега да минем на другия въпрос:

ОБЯВЯМ СРЕЩА ЗА СРЯДА 4.08.2010г. на ез. АРИАНА ОТ 10.30 СУТРИНТА!!! ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ И ЖЕЛАЩИ СА ПОКАНЕНИ!!! АЗ ЩЕ БЪДЕ ТАМ СЪС СИГУРНОСТ, ДАВАМ НА ДРУГИТЕ ВРЕМЕ ДО 12.00 - АКО НЯМА НИКОЙ ДО ТОГАВА СИСТЕМНО ЩЕ СИ СЕ ВРЪЩАМ ПЕША!!!

Хайде цунки-гунки засега и отивам да си меря температура, че последните 2 седмици хич ме няма!!!

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 18:04 от divimo -66,8

# 86
Абсолютно - кажи кое носи повече настроение - смотана тениска, дънки и чехли някакви стари, или ей тези обувки с тая туника и бял панталон, които си купих сега от намаленията направо за без пари? Ако ще и да ги нося само това лято - струваха ми колкото 2 освинвания в някое кръчме...
http://i27.tinypic.com/2qxonzb.jpg
http://i25.tinypic.com/149s6lg.jpg
http://i32.tinypic.com/10omat2.jpg

Диви, аз съм на срещата със сигурност също!!!  Hug Hug Hug

# 87
Браво Жаси,точно така се прави ,от шопинг се слабее много .И аз яко кръстосвам магазините тук , има страхооооотни намаления Grinning

# 88
ЖАСС -  Hug Hug Hug И да си сложиш тез ми ти хубави нови убавини от снимките!! НАпълно Удобрявам тезата и предприетите действия и резултата от тях!!! Може и да ти ги открадна, хихихих!!!!
Стелету - Каза, че ще дойдеш!!! Така че те следя!!!
Mime-to -  newsm78 Praynig
Ами другите девойки - алооооо, системни софиянки има ли? Да идват!!!

Рьонеее -  Hug coolcool

Жане, Бубе, Мама на Марти, Сиси, Грети иии вси4ки останали от системната дружина -   Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 19:09 от divimo -66,8

# 89

А, не, свърши тая при мен! "Ще си купя дрехи като отслабна" е най-най-най-най-грешния подход към себе си, който една жена може да си приложи! Изпробвах го на себе си 1-2 години инаистина се чувствам гадно от това - по едно време нямах една свястна дреха да се покажа пред хората, само с 2-3 парцала се мъкнех след детето по градинките. Косата вечно на опашка, че нямам време за фризьор. От там - по-ниско самочувствие, повече храна, още по-дебела. Е не, благодаря - стига вече! Винаги ще има по-малки номера дрехи - какво, да чакам да стана 50 кила, за да си купя нещо ли?  ooooh!
Отидох и днес в този Мол на Цариградско и си купих страхотни тюркоазени обувки на виск ток с мъниста, едни обици от Бершка в същия цвят и 2 тюркоазени блузки от Калиопе - цялото това удоволствие по намаленията ми струваше по-малко от 55 лв. (при реални цени над 150). Е как да не се кефя, да не се пременя, да не се почувствам добре и да имам стимул да изглеждам ОЩЕ ПО-ДОБРЕ?  Grinning
Всяка жена на режим/диета трябва да си купува нови дрехи, бижута и обувки и да ходи на фризьор - няма никакъв по-добър стимул от това, да се почувстваш добре, да видиш, че те заглеждат мъже и жени, направо супер-терапия за самочувствието. Голяма работа като си с някакви килограми отгоре - старите грозни дрехи едва ли ги скриват, дори по-лошо - подчертават ги... Peace  Peace  И друго, със стари, омачкани и протрити дрехи, без прическа е много по-вероятно да те тресне и да не те пусне депресията и да се хвърлиш да я лекуваш със съдържимото в хладилника плюс още 150 шоколадови и сладки неща, отколкото пълничка, но поддържана и добре облечена.
Голяма работа като ти уголемеят дрехите - ами ще ги хвърлиш.  Peace ПО-добре да хвърлиш пари в дрехи, отколкото в торти, нали?  Laughing
Мириманова е адски права, като съветва - Отнасяй се със себе си така, както искаш да се отнасят другите към теб. Немарлива ли си към себе си - и те ще те третират немарливо, грижиш ли се за себе си - и те ще се грижат... Няма мъж, който да се чувства добре до една запусната тетка, вместо до една нагласена жена със самочувствие. Е, поне аз не искам да съм тетка. Вече не.  Mr. Green Laughing И няма да чакам да отслабва, за да почна да се грижа за външния си вид.  Peace
[/quote]
Жасмин, коооолко си права   bouquet Имам половин гардероб пълен с дрехи , чиито етикети още не са махнати, защото чакат периода "като отслабна".  Поне спрях с тази глупост да си купувам дрехи за като отслабна  Stop Сега съм точно като теб- вземам си дрехи, които да нося сега, пък  като отслабна ще си купя пак  Peace
з- мекици с маджун, 2 парченца пъпаш
о- кафяв ориз със зеленчуци
в- пилешка кълчица и 3 кчфтенца
Хубава вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт