"Системата минус 60" - Тема №12

• 35 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • ул. "Мечтание"
Не е нужно, така ефекта е  newsm81

Аз съм намислила да напиша нещо ползно тия дни за системата, ама да видим кога ще ми дойде музата.

# 631

Добро утро,момичета!По едно кафенце за най-ранобудните!Снощи ми дойде МЦ и дали от предстоящата смяна на сезоните,или от променения ми начин на живот,забелязвам маалки промени  Rolling Eyes.
Днес си тръгваме,дори и на плаж единодушно не ни се ходи!
само закускатаси мога да ви кажа;
з.палачинка със сладко от малини,сирене,кафе

# 632
Добро утро.
Деси благодаря за кафето.
Бубе честита ти рожденничка, пожелавам и едно щастливо детство, много да ви радва и още по 30 по 3 Laughing
И сега да ви кажа, че да се посмеете
   Моля ви,да обясните защо нашият албум със снимки се е отзовал във вашия подпис? Какво общо имате с него и защо сте си позволила да го побликувате без наше позволение?
    Как така албум,които се отваря с парола е направен публичен?
И
             "bebok_86", извинявай,че те безпокоя,нооо ...ми е интересно как в твоя подпис се е появил албум от първа страница на КГБ  Laughing /Клуб на готините баби/ Фен ли си ни или си дъщеря,снаха на някой от бабите?
Та махнах линка с албула, то и без това иска потребител и парола за логване.
План за днес
З: домашни соленки, чаша айрян, 3 малки еклерчета и след малко сладолед с шоколадов топинг
О: Мисля руло Стефани да правя + салата от домати
В: руло Стефани

П.П. И за да не не представяме само закуската на деси, ето

# 633
Аз за днес имам за сега идея за з - пак 2 филийки Вита със сиренце и едно варено яйце и добавка 1 бисквитка с мед О - не знам все още, а за вечеря - може би таратор и домат например

# 634
Добро утро! На мен няма кой да ми направи палачинки, затова започвам деня с мусака, кисело мляко и праскови.  Crazy
От вчера, при толкова нарушения за вечеря, съм минус 200 грама.  Grinning
Но пък страшно много ходих - целия следобяд напред-назад из София, а и си пропуснах обяда.
Днес се надявам малко по-системно да го давам.

# 635
Здравейте!
От днес съм на режима. Но не успях снощи да купя от магазина пастет и имам промяна в замисленото от вчера меню.
з-баничка
о-фасул със салата от домати и краставици
в-салата от домати и краставици и кисело мляко /Кашарел ме посъветва да заменя кюфтето с млечни/.
Как ви звучи менюто ми за днес?
Хубав и успешен ден на всички желая!

# 636
Здравейте!

Минавам само да кажа, че пак имам плюс, но този път знам от какво е! От безумно солени маслини! Утре сигурно няма да го има!

b0bby63 - Благодаря ти много!  Hug. Трябва да сме търпеливи, макар че понякога става изнервящо и демотивиращо, но по-лесен начин от Системата минус 60 няма!!!!

Хайде от мен целувки и хубав деееннн!!!!

# 637
  • ул. "Мечтание"
Добрютрю!   bouquet

Днес ми е системен ден, та рекох и аз да се отчета (забравила съм как се прави  hahaha).

Бутер-банички с кашкавал.
Ориз със зеленчуци и зеленчукова крем-супа със сирене.
Телешки кюфтета на скара.

Това е плана за сега, да видим. Ако не ме примързи даправя кюфтетата ще е добре!

Да ви се оплача. Болна съм! Боли ме гърлото ужасно.  Sad Е, днес е по-добре от снощи, ама пак е гадно. При това имам разтройство. Идилия!

# 638
Здравейте милички  Hug
Напоследък нямам много възможност да чета и пиша, но това съвсем не означава, че съм ви забравила  Hug
Вчера моята дъщеря стана на 3 годинки- прекарахме страхотен празник  Simple Smile Бебоче, благодаря за пожеланията  Hug
Колкото до системата, системствам доколкото мога- поне основното. Килограмите не падат, но и не качвам- доволна съм, като се поразхлади времето и ежедневието ми влезе в нормалният си ритъм предполагам, че и минуси ще почнат да валят  Wink
Лек и системен ден на всички   bouquet

# 639
  • Враца
момичета,
влизам да ви се похваля, че вече съм 5,5 кг надолу!

много щастлива съм от този факт Flutter

моля да ме вкарате в табличката с новото ми тегло / бебок, нали ти я поддържаше табличката newsm78/

и моля да ми пратите парола за албумчета да ви видя, много ми е мерак Grinning  в снимка бг  е, нали?

мерси предварително!

сега отивам да готвя  chef

п.п. бубе, честита ти рожденичка!

# 640
.. аз пък след вчерашното оплакване, днес изненадващо и неочаквано, след повече от 20 дни, най-после видях минус и вече съм 66,200 или -700 от понеделник и -400 от последната най-ниска цифра, т.е. стопих и плюса изведнъж, че и с бонус минус. Започнаха да се размърдват пак нещата и съм много, много щастлива!!! Така, че не се отчайвате, бъдете търпеливи! Това е най-прекрасният режим на света! Hug

Тук е моментът да приветствам всички нови момичета, добре дошли и успех, на правилното място сте! Peace

Бубе, да е жива и здрава порасналата ви принцеса! Все повече поводи за гордост и радост да ви носи!!! Хубави хора са девите! Wink Heart Eyes

Нощни очи, интересно ще ми е да прочета писанията ти! Гуш по коремчето! Hug И бързо да се оправяш, те тези летни вируси са еднодневки.

След малко пак ще опитам да се включа..

# 641
Добър ден,системки!Нощни очи,бързо да оздравяваш!Бубе,честита ти рожденничка-да е жива,здрава и мноого щастлива,и  да ви радва!
При мен снощи ме споходи МЦ /най-сетне!/,та днес не ми е толкова напрегнато в корема.Надявам се дискомфорта през последните дни да отшуми.За днес:
з.печено пиле,печена пиперка,ръжени сухари,сирене,домат,праскова,кафе
о.пиперки,пълнени със сирене и яйце,заляти с доматен сос,ръжен сухар
в.кисело мляко или сливи

Вчера имаше промяна в плануваното за вечеря-вместо кисело мляко ,изядох около 10-15 сливи и изобщо не ми беше гладно след това.Затова тази вечер може да повторя вечерята-и без това ми се намират из хладилника още от сливите.Ами това е от мен-лек ден на всички!

# 642
  • ул. "Мечтание"
Сисе, радвам се, че са се раздвижили нещата при теб!  Hug
Иначе мисля да напиша как съм си модифицирала системата сега, докато съм бременна. Вчера мисля беше, Кашарел ме разпитваше как действам за да предаде на нейна бременна приятелка, та реших, че може да е полезно и за други ако систематизирам някои неща.

# 643
Ауууууууу - чак на втора страница беше темата ooooh!
Аз тъкмо обядвах - 2 парчета руло Стефани и салата от 2 домата с 10-тина маслини. За вечеря мисля салата от домати и диня, че ми се прияде, а и мъжо в понеделник взе една 10 килограмова и още не съм я опитала:crazy:
Хайде и едно кафенце да ви сервирам Wink

# 644
Здравейте Hug
Нощни очи много се радвам да те видя пишеща и системна в редиците ни. Бързо да минава това неразположение и от мен гушки на пораслото коремче Hug
Жаси честито минусче днес Hug
Сиси бях се затъжила за теб мила-страхотно...паднал е плюса и дори чисто ново минусче. Бравооооооо Hug
Стелету къде бе мила намери тез отровно солени маслини....та плюс ти докараха Sad
Бубето ти си знаеш-вчера ти казах-да ви е живаи здрава и още 100 пъти поне да празнува вчерашния ден Hug Чакам те да се завърнеш системна съвсем скоро Heart Eyes
Трън в очите рядко пишеш но сега се появяваш със страхотен резултат-браво мила Hug
minilini снощната ти вечеря е зле Naughty Дори вчера Мляко с нес пуска инфо за този вид вечери. Намисли си нещо по хранително....а не само сливи или мляко Peace
Бебоче благодаря за кафенцето-супер е Crazy
А Дивко вече не пише...само чете на балкона Cry Видях те преди малко...слез напиши 2 реда деееее Praynig
Кашарел как си днес мила?

Аз съм още на плюс....имам 700гр. над линийката. Но няма значение-ще паднат Peace За днес още не съм измислила вечерята и за това отчета по-късно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт