"Системата минус 60" - Тема №12

• 35 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • ВАРНА
             Да споделя какви опити правя със себе си. Вечерях си вчера съвсем системно, днес се събудих много рано, крива, без някаква конкретна причина и реших цял ден да не ям. При ставането сутринта кантара показваше 58.4, а сега - след изпити две чаши мляко с нес, естествено Simple Smile  и няколко чаши вода, съм 57.5. Това го пиша за успокоение на всички онези, които се притръшкват, като видят на кантара 200гр повече от предния ден. Всичко, което разхождаме нагоре - надолу, особено ако стриктно спазваме системата, е само течности. А заслужава ли си да се изпада в депресии за една чаша вода?  ooooh!

Купих си книгата на Иван Петърнишки "Техника за Емоционална Свобода". Там пише нещо доста интересно за тези, които въпреки ограниченията, не отслабват. Несъзнателното саботиране на собствените ни усилия е наречено "психологически обрат". Едва ли ще се справя да го преразкажа, само ще ви напиша примера, който е даден в книгата:
       "... Човек,  който съзнателно вярва, че иска да отслабне, има подсъзнателен блокаж като "Ако отслабна сега, ще трябва да си сменям дрехиите и това ще ми струва много пари, а не мога да си го позволя!, или: "Ако мина на диета, за да отслабна, ще трябва да се лиша от доста удоволствия в живота!".Такива хора са подсъзнателно психически настроени против загубата на тегло. Те имат ПО."
            Книгата е интересна, а може и да действа  метода, кой знае... То и за системата има много скептици, ама на - ние слабеем  Grinning Peace

# 646
  • Враца
мляко с нес, много е интересно това, което си писала за ТЕС. може да ни е от полза Peace

нощни очи, ще е супер полезно да пишеш за системата по време н абременност Hug

жанета, мерси за поощрението. от твоята уста е страхотен комплимент  bouquet
момичета, има ли някоя, на която й закъснява цикъла заради свалятнето на килца? аз не съм свалила толкова много- за 55 дни 5,5 кг, но ми закъсня с около седмица, та ми настръхна косата да не съм пак бременна.... не че съм против, ама точно в тоя момент детето реве страшно много нощем и ме обезверява адски много  Tired
та има ли и други така?

# 647
  • Пазарджик
Здравейте момичета.Изчетох достав темичката и съм мн въодушевена да започна режима.Исках само да ви попитам хляба който ядете има ли занчение какъв е тряба ли да е по специален или може и да бял.Също така немога да се ориентирам кое е правилно да ям за вечеря.

# 648
  • ул. "Мечтание"
            Книгата е интересна, а може и да действа  метода, кой знае... То и за системата има много скептици, ама на - ние слабеем  Grinning Peace

Аз съм споделяла за този метот тук в темата. Работи наистина!  Peace

Исках само да ви попитам хляба който ядете има ли занчение какъв е тряба ли да е по специален или може и да бял.

Най-добре да е ръжен или някакъв друг "диетичен" пълнозърнест хляб или сухари.

# 649
pipilota_85 добре дошла и успех. Закуската може да е с всякакъв хляб и всичко което ти се яде и не можеш да ядеш през останалата част. За обяд и вечеря-ръжени сухари или ръжен хляб. Погледни в увода позволените и забранени неща за обяд и вечеря. Успех Hug
Трънче при мен цикъла напоследък дори стана точен като часовник Peace Не се притеснявай-понякога така се получава. При мен така става по-скоро есенно-зимния период(около ноември, декември) ми се обърква малко МЦ-то. Пък и гледам детенцето ти е още доста малко и вероятно МЦ-то ти още се нагажда да влезе в релси.
А резултата ти е наистина страхотен. Вземи пиши по-често Peace
Бебок ти нали си вече тук и предполагам ти ще правиш новата тема. Та да се добави в увода това, което беше пуснала Мляко с нес от руския-че месо и брашнени изделия за обяд са забранени Peace

# 650
  • ВАРНА

Аз съм споделяла за този метот тук в темата. Работи наистина!  Peace

Това съм го изтървала  Blush  Ще разкажеш ли малко повече  Praynig

Здравейте момичета.Изчетох достав темичката и съм мн въодушевена да започна режима.Исках само да ви попитам хляба който ядете има ли занчение какъв е тряба ли да е по специален или може и да бял.Също така немога да се ориентирам кое е правилно да ям за вечеря.

Жани вече ти е казала, че на закуска ядем всичко!!!  Party  Аз например си вземам необходимата доза тестяно, по-възможност бяло,  сутрин и през деня не ям криспи. Само понякога, ако вечерям по седми вариант... ама рядко.
          Ще видиш, че е много приятно в нашата тема. И гладуването е забранено  Grinning Peace

# 651
  • ул. "Мечтание"
Кажи какво те интересува? Ако искаш пиши на лични да не разводняваме темат със странични неща. Peace

# 652
  • Пазарджик
мерси момичета за бързия отдовор.Точно това че гладуването е забранено ми харесва с вашата тема.Надявам се и аз да постигна резултати като вас  Praynig

# 653
  • ВАРНА
мерси момичета за бързия отдовор.Точно това че гладуването е забранено ми харесва с вашата тема.Надявам се и аз да постигна резултати като вас  Praynig

Какво е това "надявам се", разбира се, че ще постигнеш резултати  Peace
         Разкажи, как си сваляла досега килограми, защото ако си била на диета, това може да забави резултатите от системата.

# 654
Отчет за днес:
З:торта с рула на Лео(вчера следобяд я правих и едва изчаках да я закуся Crazy) и нескафе
О:домати, сирене, сухари, айрян
В:домати, чушка със малко сирене и айрян

# 655
  • Бургас
Здравейте, системки!
Както обещах, ще се отчитам, когато мога.
За днес:
з: пица и вафла, кафе със сметана;
о: варени картофи с около 50г сирене и 20г кашкавал;
в: половин кисело мляко с ябълка(отдавна не бях яла това, а много обичам).
Днес сутринта се теглих и вече съм в крак с линийката. Дано започна да свалям, че отдавна не съм мърдала надолу.  Praynig
Лека вечер!  newsm46

# 656
Нади радвам се да те видя. Дано пак тръгне кантара надолу Hug
Кажи как си? Пиши по-често мила Hug

# 657
Идвам да ви нагледам, но днес пак карах през просото - никакво време нямах за ядене, на обяд хапнах 2-3 хапки яйца със шунка, на вечеря бяхме навън и в едно заведение изпих една кола и изядох 1/2 порция пилешко филе на скара. Ще се местим в близкия месец и сега трамбовам да търся жилище под наем и ми пуши главата.  Crazy  Поне има резултат - за 10 дни съм свалила почти 3 кила.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 22:27 от Анонимен

# 658
  • Пазарджик
ами аз бях на дюкан и отслабнах мн но  след това имах малко проблеми нямаше как да продължа и тогава качих мн кг двойно на свалените и сега е мн трудно.А и не мога да пазя диети защото имам мн ниска кръвна захар и ниско кръвно Shocked и затова като започна да гладувам и припадам по улиците ooooh! така че  вие сте ми единствената надежда newsm10

# 659
  • ВАРНА
ами аз бях на дюкан и отслабнах мн но  след това имах малко проблеми нямаше как да продължа и тогава качих мн кг двойно на свалените и сега е мн трудно.А и не мога да пазя диети защото имам мн ниска кръвна захар и ниско кръвно Shocked и затова като започна да гладувам и припадам по улиците ooooh! така че  вие сте ми единствената надежда newsm10

На правилното място си  Hug  Измисляй си менюто за следващия ден, като се съобразяваш с разрешените комбинации за обед и вариантите за вечеря, и ако искаш, докато свикнеш със системата, ги пиши предварително, за да видим, дали няма грешки. Хайде, почвай да мислиш за утре  Wink  Аз например вече съм готова със закуската - две парчета пица  Twisted Evil Въпреки че знам, че ще изям само едното, ама днес нали не съм яла - което въобще не е системно!!!- та пуста лакомия...

Общи условия

Активация на акаунт