"Системата минус 60" - Тема №12

• 34 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!Какво се е влюбил тоя кантар в цифрата 61,300?????????То не,че съм особено системна,че искам някакво чудо да се случи...Просто спазвам правилото да не вечерям по-късно от 18 часа.Отпуска съм,трудно ми е да ям в определени часове.Ето,сега ще закуся(че току-що се пробуждам),после точно в 12 няма да ям...Какво се оправдавам,непостоянно човече съм и това си е  #Cussing out!

# 706
  • ВАРНА
Добро утро!Какво се е влюбил тоя кантар в цифрата 61,300?????????То не,че съм особено системна,че искам някакво чудо да се случи...Просто спазвам правилото да не вечерям по-късно от 18 часа.Отпуска съм,трудно ми е да ям в определени часове.Ето,сега ще закуся(че току-що се пробуждам),после точно в 12 няма да ям...Какво се оправдавам,непостоянно човече съм и това си е  #Cussing out!

Аз четох, четох.... и не разбрах, какво чак толкова страшно е станало, че и да се ядосваш  Peace Доколкото разбрах, почиваш активно, наспала си се добре днес... Къде си виждала фиксиран час за обяд? Сега хапни разни вкуснотийки, после обядвай към 13, 14ч. Ако обяда не е ужасно обилен, към 18ч ще си нормално гладна.  Peace
      Вече съм писала, че и аз имах проблем около 60-те кг. Чаках, чаках да видя 5-ца, накрая спрях да обръщам внимание и... видях 59  Flutter

# 707
  Деси и аз кат тебе от 60.80 до 61.2, сега съм и в МЦ и се радвам че поне не съм нагоре. За първи път в живота ми по време на МЦ не съм с две кила нагоре. Мляко с нес е права, когато тогава..ще стане Laughing

# 708
  • ВАРНА
       Явно жените винаги искаме нещо повече и по възможност по-бързо...  Hug
       И аз съм имала моменти, в които ми се струва,че бавно стават нещата, че вече ми е писнало да чакам по-ниската цифра на кантара.... Тогава се замислям, аз за един месец ли напълнях, че сега да искам за толкова да отслабна? Как изглеждах и как се чувствах преди няколко месеца, когато бях няколко килограма по-пълна? Сега не ми ли е по-добре? Един път мислех да намеря единствените дънки, в които се побирах и да ги обуя, за да визуализирам положителните си резултати.... ама ме домързя да ги търся, че не помня къде ги набутах, като нещо, което никога повече няма да ми потрябва  Flutter  Чувствам се по-добре в тялото си, но като една истинска жена, веднага мога да намеря още няколко детайла, които биха могли и по-добре да изглеждат...  Wink  Grinning  Но като цяло резултата е достатъчно положителен, аз ям всичко, което обичам и слабея  Mr. Green.... а и още пече слънце навън  Grinning какво по-хубаво от това  Hug

# 709
  • София
Стеле, забравих за рождения ден  ooooh!
Системска среща на езерото Ариана във вторник около обяд !!!

# 710
Здравейте,момичета!Блогородно ви завиждам за срещата,но ми идвате твърде далечко...Пишете после как е минала.Ние от 01.09.отиваме за 4-5дни на Карандила,но ще ви следя и оттам.За днес:
з.ръжени сухари,луканка,4бр.бисквити Еверест,кафе
о.малко зелен боб,диня
в.колебая се между кисело мляко с диня или печено пиле.
Ами това е от мен.Ще видим в понеделник какъв е резултата.Много се надявах този месец да сляза при 6-те,но такъв резултат не съм имала отпреди да забременея.Сигурно ще е по-бавно,но все пак-грамче по грамче ,ще стане кг.-че  LaughingЛека вечер от мен!

# 711
Мимето - аз съм ЗА!!! Около обяд е интервала от 10 до 12 или средноаритметично 11?  hahaha Joy  Или как?
Стелету, Жаси - на линия ли сте?
Минилини - що да ти е дале4е бре душо?  newsm78 #Crazy
Някой друг системен софиянец няма ли да се весне?

# 712
Mляко с нес, Hug Hug Hug!

# 713
 Деси и аз кат тебе от 60.80 до 61.2, сега съм и в МЦ и се радвам че поне не съм нагоре. За първи път в живота ми по време на МЦ не съм с две кила нагоре. Мляко с нес е права, когато тогава..ще стане Laughing

Ох, да ви имам кахърите.  Hug Laughing
Или дето вика една моя приятелка от Троянския край - "Да въ изям".  Laughing
Бе алоу, мацки - аз ако видя шестица, банкет ще вдигна - вие се ядосвате...

Диви, за вторник не знам, няма ли да ни отнесат пороите?   Mr. Green

Аз вчера нямах интеренет и направо луднах. Не мога да се спра да пиша сега.  Crazy Laughing

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 00:22 от Анонимен

# 714
Жасминка,след като все съм била 57-58 килца,как няма да му се мръщя на туй пусто 62?И разни злобарки-"Олеее,колко много си напълнялааа Shocked!!!"" #Cussing outЕ,колко точно искам да попитам?5-6 кг или 30???
За днес само закуската(то почти обяд,де)мога да ви кажа:пържени филийки
По-нататък е изненада и за мен!

# 715
Здравейте!

Аз съм за срещата във вторник, устройва ме перфектно!!!

# 716
  Здравейте сладурки! Днес голяма тишина тук. Аз изчистих, прозорци михме с мъжо и така. До сега почивах, но станах да направя зелен фасул за довечера.

Жаси,ще стане знаеш!Пожелавам ти банкета да е скоро Hug

Ох.. то се е видяло че спам ми е поста ми поне менюто да си кажа. Тия дни от хубави емоции забравям да го споделям:
 з- мини банички на Белла
 о- картофи с чесново кисело мляко
 в- зелен фасул евентуално с кис.мляко..още незнам, може и по-лека да е вечерята

Приятен следобед! Hug

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 15:43 от Кашарел

# 717
Здравейте Hug
Вчера не успях да се включа да ви пиша....
Както ви писах сме на гости. Вчера всичко системно-само че с вечерята закъснях. Но пък беше системна Peace
Отчет за вчера
З:филийки с шпек салам, кафе
О:боб на фурна, салата от домати и краставици
В:риба
За днес:
З:палачинки с домашен шипков мармалад, кафе
О:кебапчета на скара, салата от домати и красатвици
Вкебапчета

Вчера преди да тръгнем на път сутринта канатра ме зарадва защото успях да си стъпя на линийката. Дано тук не си разбъзикам системата много. За сега два дни всичко върви добре.
Хайде оставям ви да храня детето и утре да напълните темата с много минуси Hug

# 718
  • Бургас
Здравейте и от мен!  Hug
Отчет за днес:
з: 2 филийки "Вита" с шпеков салам, една мини вафличка, кафе със сметана;
о: 2 филийки "Вита", домати, сирене, малко петрохан;
в: половин ябълка, домати, кафе със 1 ч.л. сметана.
Лека вечер и дано утре има много минуси за отчитане!  Peace

# 719
  • ВАРНА
Здравейте и от мен!  Hug
Отчет за днес:
з: 2 филийки "Вита" с шпеков салам, една мини вафличка, кафе със сметана;
о: 2 филийки "Вита", домати, сирене, малко петрохан;
в: половин ябълка, домати, кафе със 1 ч.л. сметана.
Лека вечер и дано утре има много минуси за отчитане!  Peace

Само за новите - сметана вечер не може  Wink  Вечерята трябва да е без мазнини. То не че половин ябълка и домат е вечеря.... поне не и по системата  Peace
           Нади, сега да не се засегнеш  Wink  Аз бих предложила на всички, които почти не вечерят, да не си пишат менютата, ако не са системни. Когато започвах да се храня по системата, точно такива гладувания ме бяха отказали да влизам в темата. Четях в руския форум, а там никой не смее да спомене даже, че е вечерял само с две ябълки...  Модераторките биха го разкъсали Twisted Evil  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт