"Системата минус 60" - Тема №12

• 34 304
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Диви,делят ни има-няма 400км .Но ще чакам да пишете.Отчет за днес:
з.кроасан със сирене,4 бр.бисквити Еверест,кафес пр.мляко
о.печено пиле,прясна салата,айрян,диня
в.задушено месо
Утре ще ми е много натоварено и едва ли ще остане време да се тегля сутринта,затова отчета от мен ще е във вторник.Пожелавам ви сега приятна вечер ,а утре-много  и огромни минуси   Hug

# 721
Момичета, аз за срещата във вторник няма да успея, за съжаление.  Confused
Тая седмица ми е ужас просто - предстои ни местене и имам работа и на ушите.
Аз пък от нерви страшно огладнявам късно вечер, хем добре си похавам в 18 ч. Днес примерно ядох мешана салата от 1 голям домат и 1 краставица (поръсих и 5 грама сирене, колкото да си залъжа окото) и изядох едно кисело мляко 4,5%. А сега съм озверяла от глад вече...
Вчера пак така глад, ама неистов и прегреших с 2 сухара по късни доби.  Mr. Green ooooh!
Казвайте какво съветват рускините в подобни случаи, да не ходя аз да ги питам. Laughing
Ааа, хрумна ми нещо - ще си направя ментов чай, че само него понасям да го пия без захар.
Ама пък иначе стабилно се закрепих в долната категория (пу-пу) и съм си набелязала за цел след месец-два да сляза в още по-долна, живот и здраве. От този момент нататък имам да махам точно 20 кг., но те са ми като глобална цел. След минимум половин година, а може и цяла да ми отнеме. Зависи колко стабилно се хвана да тренирам. Като ги махна, ще се наградя с екскурзия до Барселона. Започвам от сега да си пестя пари - вместо за ядене - бум под дюшека и после ила, буенос диас, ке тал.  Laughing

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 00:42 от Анонимен

# 722

Добро утро, скъпи системки!

Аз ли съм първата на отчет?

Е, не ви пожелавам моя! Същата картинка! 114,1 - 114,4!  Вече наистина не знам! Ама ще чакам - а дано до Нова Година тръгне глупавия кантар!  #Cussing out

Бебиш, ако искаш промени го в табличката, дано пък като отбележа плюс, да се стресне и да тръгне надолу!  Praynig

НА всички ви пожелавам една успешна и минусова седмица!  Hug

П.П

Днес моята любов, съпруга ми, има Рожден Ден! Почерпете се за негово здраве! Благодаря!

# 723
Добро утро.

Адаш добре, че видях, че си писала, да не пускам и аз закуска. Ще ти отбележа плюсче в табличката, дано наистина се стресне гея. Честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и дано да няма повече проблеми Hug  bouquet
Аз нямам какво да отчитам. Вчера взех решение от днес да комбинирам с 90-дневната и лунната, че да се размърда малко гея, че и на мен ми писна.
План за днес
З: 7 сини сливи, кафе
О: 2 малки пържолки, 1 кюфте на грил-тиган (вчера го пробвах, много съм доволна), шопска салата
В: кюфтета
Лек и системен ден ви желая Hug

П.П.Адаш пусни си скайпа да си лафим в лапацалника Wink

# 724
  • Враца
жасмин, страхотна мечта имаш!
браво, завиждам ти, дано след половин година да идеш  Peace

стеле, ще тръгне. всеки ден застой те доближава с 1 ден до момента, дръж се! Hug

аз днес 63.100- още 400 гр паднаха.
имам още 8 килца, и аз си давам около половин година. Peace

# 725
Моят отчет е ужасееен!
63 кг #Cussing out
Моля ви,кажете ми,че е счупен кантарааа!
Странно,но се чувствам лекичка,корема не е толкова провиснал,но явно леките прегрешения две вечери си казват думата.Очаквах го през отпуската,де...Това отпускане!
з.2 филийки бял хляб(забравих да си купя ръжен)със шпек салам и кашкавал на МВ
о.отиваме на гости в Шумен на баба и дядо,дали ще е системен newsm78
в. Rolling Eyesне знам още
Ега ти и менюто!!!

# 726
И аз днес празнувам, почерпете се! Hug

Steletu, честит празник на мъжа ти, да е жив и здрав! Хубав човек трябва да е! Wink

Вече сме си в София, така че сигурно ще се включа утре на срещата, искаше ми се без децата, но май няма да се получи.. ще го мисля, то и времето какво ще е..

Отчет - 66,800, т.е. само -100 гр. от миналия понеделник и плюс от цифрата 66,200, която видях след това, но не съм се разтревожила, нормално е да играе така кантара, а и имах леки несистемности пак. А довечера за пръв път ще съм несистемна след 18, мога и да не съм, но така реших.

Ще ви чета по-подробно като имам време, че сега не съм..
Хубава седмица пожелавам! Hug

# 727
Сиси, Честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet

Стелето, да е жив и здрав мъжа ти   bouquet

Жасминче, ще видиш колко неусетно ще паднат килата Hug
Днес след дълго очакване цъфнах, тежко ми е, подута съм не съм се и мерила  Tired

Лек ден на всички Hug

# 728
Сиси, Стеле, честит празник!!!  Hug  bouquet
Пожелавам ви всичко най-хубаво!!!

----

Аз след вълчите гладове снощи съм минус 400 грама днес. Ама устисках, само един метов чай без захар изпих.  Laughing
Но нормално е да огладнявам - вечерям в 18, а си лягам винаги след полунощ, а това са 6-7 часа след вечеря.
Явно глад му е майката, но се свиква.  Stop Laughing

# 729
Steletu - Честит му рожден ден на мъжа ти!!! Да сте заедно - влюбени и щастливи още 100 години!!

Сиси♥♥ - Честит рожден ден, мила!! Много щастие, любов и ......./попълни лично,  Laughing/

За отчета - -1,5кг или 97,3кг  bowuu

Алоооо, ще има ли среща утре и по кое време, Миме-тоооо?!!!!

Жасиии - можем да си спретнем съботно-неделна мини-среща,а?

# 730
Стелиту честит рожден ден на съпруга ти!  bouquet Да ти е жив и здрав и с обич да ви дарява дълги години!
СисиЧестит рожден ден и на теб!Това е от мен за теб! Heart Eyes

# 731
  Стеле, да ти е жив и здрав рожденника! Много да те обича и още дълги години да сте заедно  bouquet

Сиси
, честит празник миличка! Желая ти здраве, късмет, любов и безброй сбъднати мечти  bouquet

Аз съм добре, промяна няма. Днес отново се подух и корем ме боля, винаги е така последният ден от МЦто. Пфууу..

Да се отчета:
з. тостер с шунка и кашкавал, 1 киткат
о. зелен фасул с малко кис.мляко, 1 ръжен сухар, 1 домат
в. още незнам

Диви, браво за минуса Hug

# 732
Момичета, аз утре за 11 ч. ще успея. Отложи ми се един важен ангажимент, така че денят ми е свободен!  Peace

# 733
Здравейте Hug
Стелету, Сиси честити ви празници и на всички ви много здраве, щастие и всичко което си пожелаете  bouquet
Честити минусчета на всички с такива Hug
Аз нямам как днес да отчитам защото тук нямам кантар. Така, че отчет другата седмица Peace
Системна съм.
Отчет за днес:
З:домашна баница с кръглите кори, кафе
О:боб на фурна, салата от домати и краставици
В:мисля да е вариант млечни и зеленчуци
Бебок пак започваш да експериментираш-защо така?
Кашарел ще мине подуването и тъкмо ще ползваш времето сега на намаляващата луна Peace

# 734
Жасии -  Hug Hug Hug МногУ сЪ радвЪм значи!!! В 11,00 ще съм на езерото - хопа-ла!!!

Каш -  Hug Hug Hug Миси, миси, да ти се връща!!!

АААА, таквозззз,кой шЪ я пуска новата темЪ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт