"Системата минус 60" - Тема №12

• 35 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  bouquet newsm51 smile3525
Девойки, благодаря на всички за милите думи и подкрепа -  Hug Hug Hug Много ви обичам, без вас щях да съм се отказала още в началото!!! Надявам се скоро да вляза в релси!
И да ви се оплача отново - такъв стрес преживях днес!!! Прибрах се у дома за обяд и видях че костенурката ми я няма в аквариума и  като се почна едно търсене!!! Тук Седи, там Седи - никъде я няма!!! Тя по принцип е голяма алпинистка и се катери по мебелите, бяга от аквариума с набиране - абе, нинджа!! Обаче днес ми изкара акъла!! Слязох в кухнята да видя дали не се е покрила там и я виждам до капана за плъхове, седи и не мърда!!! Хванала си крачето в капана!!! Ужас!!! Що рев изревах!!! Баща ми отвори капана, аз я взимам, търча при доФтора - докато ми каже, че й няма нищо, че крачето не е счупено и няма рани, 300 пъти ми се обърна сърцето!!!
Много си я обичам Седката, подарък ми е от сестра ми и вече 15 години си я гледам, абе с една дума - Страх и ужас на Редута!!! До сега си седях в къщи да я гледам дали се движи, как се движи .....Пуууууу!!!

Цункам всички и до после!!

P.S. - да не е съвсем спам - днес имам -100гр от вчера  hahaha Joy smile3532

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 15:05 от divimo -66,8

# 691
Диви Hug
Представям си как си се притеснила за костенурчето....... след като от 15г. я гледаш Hug
И стига мрънка, хей Naughty Как не може да видиш разлика-при толкова много свалени килца? Че къде ти е "престилката" от първите снимки? Няма я, нали? Значи без повече такива черни мисли. Наистина резултата ти е: Минус торба цимент. Аз така си меря моите. Като събера теглото на децата си и се получават почти кг., които съм махнала от мен от есента на 2008г. насам. А като реша да ги вдигна и двамата ooooh! .....разбирам какво отгоре съм носила #Crazy
Така че горе главата и само напред мила Hug

Редакция: Хей, системки я слизайте от балкона и пишете Naughty

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 15:55 от janeta*

# 692
Здравейте и от мен.
Днес цял ден търча по задачи и нямам време да пиша.
Отчет за днес
З: пъпеш, 3 блокчета черен шоколад, 1 мини вафла
О: 2 сандвича от ръжен хляб на тостера с кашкавал и луканков салам( не съвсем системно, но и аз нямах време за друго), чаша айрян, резен диня
Преди малко : 4 фурми
В: таратор

# 693
Здравейте и от мен!

За протокола - нищо ново. Гейчо си е на същото положение.

Диви - мисля, че много отдавна трябваше да пишеш, за да получиш подкрепата на всички тук!!! При това кантара върви надолу! И си 25 кг минус!!! Не мисля, че имаш повод да униваш, останалите битовизми, знам как е!

А аз какво да ви кажа! Тотално отчаяние ме е налегнало! 6 месеца на системата - минус 16 кг. Вече няма и средно по 3 килограма на месец! Не искам и нямам никакво намерение да се отказвам от Системата минус 60, защото не само ВЯРВАМ, НО СЪМ НАПЪЛНО УБЕДЕНА, че това е моят бъдещ начин на живот! просто ми е много демотивиращо това, че вече МЕСЕЦ не мърдам.... Ох, оплаках ви се! И аз като Диви, ама то всеки с проблемите си!

Днес се видях с Миме-то!  Hug Ето тя трябва да си пусне нови снимки като Диви за стимул. Станала е гадже та дрънка! Пу пу!!!

Хайде целувки от мен и лека вечер!

# 694
Steletu -  Hug Hug Hug Завидях за срещата с Миме-то  Blush Хайде кажи за кой ден другата седмица да свирим сбор, има шанс и Грети да кацне!!!

Девойки - забравихме руските съсистемки днес, ето ви линкчето за тазседмичния отчет: http://forum.mirimanova.ru/index.php?showtopic=1893&st=0&start=0

# 695
Кашарел на коя стр.беше линка със застоя в предната ли тема? Напиши ми моляте,че имам спешна работаа и сега немога да се лутам.Ще съм ти благодарна,аз по рано започнах да го чета,но заминах на море и дотам беше.
Тази сутрин бях 71.400 плюс 0.900 ще го прижевея! Mr. Green
Стелиту ти 16 кг направо ти завиждам! PeaceАз 5 ако смъкна ще направя банкет у дома! Mr. Green
До тук съм яко системна мислех 1 седмица да не се тегля ама как ще разбера от кои храни пълнея newsm78
За това решавам следното :до другия петък ще се тегля всяка сутрин по едно и също време,ще си пиша менютата и ще видя от кое пълнея,а след това ще престана да се тегля на седмицата веднъж-напр.в началото на седмицата.
И така ви оставям,че имам нещо да свърша,чао милички до по-късно!

# 696
  Привет ви!

Джижи, ето ти линка само че имат нова тема, потърси си старата тя е много страници : http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&sl= … DefDc8dZyq3tZNwSQ

Много съм уморена, та бърз отчет:
з. мини тостер, 1 киткат
о. огретен и шопска салата
в. наденица , 2 реда черен шоколад и малко солети
 Кръвното незнам как ми е, но щях да припадна..много ми е зле. Утре като се наспя се надявам да съм по-добре, тоя МЦ ми разказа играта. Детето с температура, мъжо с главоцеп и въобще у нас е весело.

Редакция...
температура почти няма вече..аз съм супер. Умрях от смях, получих ЛС което много ме изкефи! Joy

Дивииииии, много се радвам за костенурката че е завършило всичко добре Heart Eyes

Приятна вечер  bouquet

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 20:47 от Кашарел

# 697
Стелету и за теб зе отнася същото като за Диви-стягай се момиче Naughty Може ли при такива резултати да униваш? Shocked
Джижи успешно завръщане Hug
Кашарел много хубаво, че всички сте ОК Hug

А аз не успях да си наготвя зеления боб Sad
И хапнах полево домати, малко сирене и айрян. Нещо последните 3 дни ям все това.....и спешно трябва да променя вечерята си. Утре отивам при свекърите за 10-тина дни и ми стискайте палци да успявам да съм системна. Предполагам че основния проблем ще е че там късно се вечеря Confused Ще имам интернет там и ще ви докладвам Peace

# 698
Момичета да ви попитам нещо!Тъй като сутрин ставам в 5.20 пия кафе и 6.10 съм на спирката.Може ли да си хапна напр.мюсли  малко с кисело мляко,защото закуската ми е чак 9.или 9.15.Нали пише ,че трябва да се хапне най късно до 1 час от ставане от сън, а моите часове са повече.
Какво ще ме посъветвате!
Каш мерси за линка!

# 699
  • ВАРНА
Момичета да ви попитам нещо!Тъй като сутрин ставам в 5.20 пия кафе и 6.10 съм на спирката.Може ли да си хапна напр.мюсли  малко с кисело мляко,защото закуската ми е чак 9.или 9.15.Нали пише ,че трябва да се хапне най късно до 1 час от ставане от сън, а моите часове са повече.
Какво ще ме посъветвате!
Каш мерси за линка!

Дори и една бисквитка с кафето е достатъчна, да се активизира процеса на обмяна, ако толкова рано нямаш желание за по-сериозна закуска.

# 700
  Мляко с нес, къде се загуби пак? Как я караш Hug

# 701
  • ВАРНА
        Използвам последните хубави дни  Hug Наши приятели са на почивка в Албена, а то ей къде е - та вчера плаж, после в Ботаническата градина в Балчик, после несистемна вечеря на брега на морето....  Няма и следичка от гладуването оня ден  Grinning  Аз всъщност го направих, за да видя какъв ще е резултата. Като не си опитал нещо, как после да го  обсъждаш  Crazy  Сега вече съм сигурна, че с кратки гладувания само се обезводняваш и после много бързо качваш всичко свалено, ако се храниш нормално. Днес сутринта пак съм си 57.9, колкото бях ден преди гладуването. Интересно ми беше, има ли смисъл да се тормози човек... е, вече знам  Grinning

# 702
  • София
да споделя и аз моето меню за днес з- миленка с кафе , о- зеленчукова супа с 1 ръжена филийка , в- плодове с 1/2 кисело мляко .За вечерята не съм мн сигорна дали е правилна.
А като още не съм свикналад а ям до 18 ако прегладнея по късно какво да направя  newsm78
Я па ти си ме хапнала с кафе  #Crazy Laughing
Днес срещата със Стелету беше превъзходна. Кога викате ще е следващата ? Понеже си траете,
 В ПОНЕДЕЛНИК НА АРИАНА СИСТЕМСКА СРЕЩА ? Ама предлагам да не е на онова скъпарското заведение, че тия сметки там са  ooooh! Вчера бях на езерото с малката и седнахме на био пицарията Тумбатан, еми 2 лева парче пица  Mr. Green , та желаещи за  обедна пица с айранче  и разходка по хладния парк?

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 00:45 от Mime-to

# 703
Добро утро, скъпи системки!

Ех, Миме-то, защо в понеделник? Аз няма да мога! Милото има рожден ден! Има ли вариант да е друг ден, всеки друг ден от седмицата? Благодаря предварително!

Аз днес пак съм с малко надолу, но ще разбера в понеделник точно колко! И дано този път да не е е еднодневно!  Praynig

Хайде едно голямо гуш на всички и хубав ден!

# 704
Добро утро и от мен.
Адаш благодаря за закуската. За гейчо - спри да се теглиш всеки ден, системвай си и резултатите няма да закъснеят. Толкова си постигнала до сега, няма да се отчайваш. За Нова година ще си под 100 Wink Hug Heart Eyes
План за днес
З: филия ръжен хляб с крема сирене, 4 парчета диня, 3 блокчета натурален шоколад, 3 топки сладолед
О: Ще ходим на курбан на свекъра, та - салата, курбан, месо на барбекю и сигурно малко бира да се чукна за здраве
В: Не знам - може би таратор, че от снощи остана 1 буркан Crazy

Ред. Вчера ходих до Кауфланд и имаше ръжено брашно на Арчар за 1.75/кг. Та проверете и при вас, дано да има Peace

Общи условия

Активация на акаунт