Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени хората по отношение на храненето?
Каква е системата, обсъждана в публикациите?
Какви са някои примери за храни, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени хората по отношение на храненето?
-
Каква е системата, обсъждана в публикациите?
Системата, обсъждана в публикациите, е начин на хранене, който насърчава здравословното тегло и загуба на тегло чрез разнообразни храни, контрол върху калориите и избягване на определени храни в определени комбинации. Той позволява да се насладите на вкусни ястия, които са засищащи и водят до загуба на тегло. Основните принципи включват редовни упражнения, стриктно спазване на правилата и обилни вечери с високо съдържание на протеини. Програмата предлага конкретни хранителни препоръки, забранява определени храни и предоставя различни варианти за хранене през деня. Участниците споделят своите отчети за придържане към системата, включително менюта и постигнати резултати.
-
Какви са някои примери за храни, споменати в публикациите?
В публикациите се споменават различни видове храни, като пълнозърнести макарони, сирене, кебапчета, ръжен хляб, печено пилешко месо, плодове, мляко и кисело мляко , бисквити и крекери , лютеница и домати , яйца и зеленчуци , салати , сандвичи с различни видове сладкиши като торти или пайове. Освен това се споменават чайове, кафета и вода като напитки. Освен това има различни видове месо, включително риба, споменати в публикациите.
-
Какви са някои от стратегиите, които хората споделят за отслабване или поддържане на здравословно тегло?
-
Какви са препоръките за вечеря в системата?

Как не може да видиш разлика-при толкова много свалени килца? Че къде ти е "престилката" от първите снимки? Няма я, нали? Значи без повече такива черни мисли. Наистина резултата ти е: Минус торба цимент. Аз така си меря моите. Като събера теглото на децата си и се получават почти кг., които съм махнала от мен от есента на 2008г. насам. А като реша да ги вдигна и двамата
.....разбирам какво отгоре съм носила 
Хайде кажи за кой ден другата седмица да свирим сбор, има шанс и Грети да кацне!!!
Аз 5 ако смъкна ще направя банкет у дома! 

Аз всъщност го направих, за да видя какъв ще е резултата. Като не си опитал нещо, как после да го обсъждаш
Сега вече съм сигурна, че с кратки гладувания само се обезводняваш и после много бързо качваш всичко свалено, ако се храниш нормално. Днес сутринта пак съм си 57.9, колкото бях ден преди гладуването. Интересно ми беше, има ли смисъл да се тормози човек... е, вече знам