ЖЕНАТА ЛЪВ - 34 ЧАСТ

• 22 720
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Стеф по едно и също време сме качвали снимки.  Wink Все искам да ти казвам, че като се сетя за теб си те престравям с една рокля от миналото лято от морето и с черните цайси. Видях ти снимките - страхотни са това кога е?

Бенджи,Камче, Чоч и всички останали дето без да искам ги пропуснах, разгледах с най-голямо любопитство всичко и имате уникални снимки.   Hug Heart Eyes

Абе и аз сложих на букетите си, и имам една молба, ако знете кво е едното цвете на снимката да ми кажете, то ми е подарък и за първи път виждам такъв сорт - рози ли са, карамфили ли са.........един господ знае  Joy, но е невероятно......................

# 166
Ааа, Рейчо аз на таз загадка не могам отговарям. Мене ме интересува само крайният резултат - да стои хубаво в интериора. Останалото... не е за мен
А за моята снимка с очила... ми сигурно що аз тая рокля я съдирам от носене.

Айде аз ще си лягам, че утре пак съм пратена да пускам камионите на селото. И трябва да ставам рано.

# 167
Ей ме на Flutter.

Тедкооооо, със сълзи се смях hahaha Joy, чак не можах да дочета докрая Crazy. Ама после ще продължа Laughing.

Норче, на покупки бяхме. Нищо особено.
Отивам да гледам снимки.

# 168
Стеф много ти отива с рокли. Peace  Лека и спокойна нощ.

Абе Вени я знам къде е, Вий също ( няма нет), Джу да речем е на море, което е най-хубавото, Жу също, а другите дека сте бре?

Да взема и аз ли да последвам Стеф, то и без това ми е заспало цял ден............... newsm78 newsm78 newsm78

ООООО яла па Пол избега снимки да гледа   Joy МОже ли да те помоля, да видиш дали всичките съм ги направила като хората - скрити........

# 169
Норче, ще ги оправя Crazy
За кое цвете питаш, не разбрах newsm78? Те са все букети, като увехне - хвърляш. Поне не видях саксия Rolling Eyes.
Разгледах снимките. Много ти хубава куФнята Flutter. И китките Peace. И децата, ама ти това го знаеш Hug.
Стеф, браво за коментарите  bouquet!
Ще замоля и другите да пишем, че така само се чуди човек кое от къде е, че и кой е на някои снимки Mr. Green.
Много хубави снимки, Стеф Peace. Супер си, въпреки сарказма в описанията Crazy.

# 170
Пол туй дето е на масата.........букет е, не е саксия..........

така само се чуди човек кое от къде е, че и кой е на някои снимки Mr. Green.
хахах и аз така.........гледам едни снимки на Камче, а там една светлокоса мома, и че чудя абе коя е тази лъвица...........после видях, че не тя е човека.............. Joy

# 171
Пол туй дето е на масата.........букет е, не е саксия..........

така само се чуди човек кое от къде е, че и кой е на някои снимки Mr. Green.
хахах и аз така.........гледам едни снимки на Камче, а там една светлокоса мома, и че чудя абе коя е тази лъвица...........после видях, че не тя е човека.............. Joy
Аз съм май най-несериозната, ама шЪ мЪ извините. ooooh! Светлокосата мома е на мъжО сестра.  Mr. Green

# 172
Норче, на рози ми прилича Thinking. Много са красиви! Peace

Камче, ма, как го фана Кико в тая поза Crazy? Това от тази вечер ли е? И как заспа така бре Crazy?

# 173
Камче, ма, как го фана кико в тая поза Crazy? Това от тази вечер ли е? И как заспа така бре Crazy?
На обяд, Поли, ама пак важи.  Mr. Green

# 174
Абе Пол - хем рози , хем карамфили, но не издържат хич много. Вече са за хвърляне ,ама аз неискам  Crossing Arms

Стеф като пишеш коментари пиши , че си ти , че иначе lionsgate- то е голямо  Joy

Абе викам си: това е на Камче мъжа, ама защото прегръща др жена  Mr. Green и понеже не видях др мъж..........ама разбира се после се светнах , че ще е някоя мн.мн. близка душа  Simple Smile

# 175
  • София
Юху, ето ме и мен, прибрахме се  Mr. Green. Пих една малка поморийска, ядох салата и се видях с хубави хора, сега съм доволна!
На Джули опитах да звънна, според указанията за променената цифра, ама явно съм объркала номера... не можах да се свържа с нея!
Отивам да ви гледам снимките  Heart Eyes.

# 176
Абе вие кво се раздвижвате по късните часове  Rolling Eyes Joy

Аз обаче ли лягам.............лека сладкишчета Hug

# 177
Уф, аз пък щотУ силно си легнАх.  Joy

Стеф като пишеш коментари пиши , че си ти , че иначе lionsgate- то е голямо  Joy

Ам Рейчо, ми то нали албумът е Стефана. Ко поЙче? hahaha Уф, почнах, ама ме домързя многУ. И много ми се дояде сладко, ще избудалея.

# 178
Добро утро. Много сладурска картинка от ФБ.

# 179
  • София
Добро утро!
Ками, картинкат е много сладка, наистина. Ние ли сме най-ранобудни днес, а  Mr. Green?

Общи условия

Активация на акаунт