Прекрасна новина!!! И въпрос...

• 16 829
  • 171
  •   1
Отговори
# 120
  • София
 Поклон пред майките осиновителки.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Одавна следя темата и съм очарована от бебо.

Честита първа годинка мъничък. Да си все така слънчицето на мама и тате, Расти здрав силен и късметът да е с теб!

# 121
Да сте живи и здрави да празнувате още много рождени дни заедно  bouquet

# 122
Чести първи рожден ден!
Желая ви много хубав празник и щастливи мигове занапред!

# 123
  • София
Честит Рожден Ден на малкия сладур  ura! Да е жив и здрав, да носи радост и щастие на мама и тати.
Хубав празник, florence! Hug

# 124
  • Някъде в България
Честит рожденик! Да ви е жив и здрав и много,ама много да ви радва! newsm59  cook Tada

# 125
Честит Рожден Ден на малкия красавец!
Много щастливи моменти, обич, топлина!   bouquet

# 126
Флоренс,ако имаш възможност погледни си личната поща.Благодаря ти!

# 127
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но днес реших да споделя с вас новини за нас. Нашето мъниче вече е дебеланко - почти 9 килограма е! Много весело и щастливо бебе. Вече свикнахме един с друг, сутрин като се будим се усмихваме на света. Постоянно се смее. Ех, Фоксче, да те бях послушала като ми казваше да спя... Стана ми доста напрегнато, понеже трябва да работя, добре, че е майка ми - до обяд бебока е при нея, после си го поемам аз. Имам чувството, че винаги си е бил с нас, сякаш целият път, който изминахме, притесненията и проблемите започнаха да избледняват. И навярно така трябва да бъде. Много сме щастливи, че успяхме след толкова чакане да си го вземем. В къщи всичко се промени, сякаш е по-светло и уютно. Толкова ми е хубаво...  Hug

# 128
  • Някъде в България
 Hug Много се радвам за вас! Така е и при нас Grinning

# 129
florence , силни прегръдки за теб и бебока Hug Hug Hug

# 130
  • София
Ех, Фоксче, да те бях послушала като ми казваше да спя...

Не се притеснявай, мен никой никога не ме слуша  Twisted Evil

Радвам се, че сте добре, че се бях притеснила, защо спря да пишеш  Peace

# 131
Момичета, незнам как е при вас, но аз ви чувствам много близки. Радвам се с всяка ваша радост и преживявам онова което чувстват чакащите.Дано не ми се смеете,но ви чувствам като мои приятелки ,макар никога да не сме се виждали.                                                                                                             p.s./Флоренс , благодаря ти от цялото си сърце!!!

# 132
Сарая, разбирам те напълно! Момичетата във форума са ми като сестри - те са част от моето семейство - бяха с мен в най - трудният ми период, когато не знаех какво се случва. Чакаха с мен, вълнуваха се с мен, подкрепяха ме. Радваха се заедно с мен, когато бебчо дойде у дома и ме окуражаваха във всеки един миг. И продължават да са до мен. Радвам се, че ви има, момичета! Обичам ви всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 133
  • у дома
florence  Hug

# 134
Здравейте момичета! Вчера бяхме на ваксина. Вече сме 9.100кг. и 82 см. Една моя приятелка ме притесни с един доста логичен въпрос... Можем ли да сме сигурни, че предишните ваксини на децата наистина са правени в дома? Питах педиатъра, той каза, че сигурност няма... Това, че ни дават  списък с правените ваксини, нищо не означава. Звучи доста плашещо. Другото, което исках да споделя с вас е, че моят "свинчо" когато е в кошарката непрекъснато я мести - удря се с гръбче и глава в мрежата и кошарката се носи като шейна. Сложихме килим отдолу, но ефект няма. Педиатъра каза, че не е хубаво, че прави така, но не ми даде съвет какво да направя... Имали ли  сте такъв проблем? И още нещо - като сме на годинка и месец, мога ли да му давам царевичен грис, при положение, че той е ял всичко още в дома? Навярно съм малко предпазлива и все още не съм му давала белтък от сварено яйце...

Общи условия

Активация на акаунт