Прекрасна новина!!! И въпрос...

• 16 825
  • 171
  •   1
Отговори
# 165
  • у дома
Би трябвало да е захранена,но попитай,питай и показала ли е непоносимост към някоя храна.
И предпазливо в началото с цитрусите,не вярвам да е опитвала.
За протокола ние още сутрин сме на АМ.,нямам и намерение да й го спирам,когато сама се откаже.

# 166
Момичета,вече си имаме детенце!!! Много сме щастливи.Пътуването мина идеално в една поредица от игри, ядене и дълбок 2,5 сън.Не е плакала,ако изкл.5 мин.в столчето и после все едно от раждането е при нас.Мислих,че ще реве от баба си,а тя като я видя на вратата протегна ръчички и постоянно я търси. Абе с едно изречение, благодарим на Бога за тази велика милост и подарък. От цялото си сърце ви благодарим момичета, за вашата всеотдайно и истинска любов. А на тези които чакам им пожелавам по-скоро да гушнат по едно или няколко ,ако са близначета малки ангелчета.
 newsm51 newsm10 txtloves

# 167
  • Някъде в България
Честито още веднъж, Сарая! Обичайте се!  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
Сарая, честито, мамче Hug Да ви радва детенцето и вие нея. Разковничето в отглеждането и възпитанието на едно дете е много, много, много любов и търпение. Честито  bouquet

# 169
Благодарим ви за поздравите,пожеланията и за това,че се радвате с нас!!! Hug

# 170
Здравейте момичета!!! Сарая, честита радост у дома! Да ти е живо и здраво бебчето!!! Знам как се чувстваш сега, всичките притеснения и тревоги.... Всичко ще отмине - вече ти го казвам от опит. Искам отново да благодаря на всички Мами, които се вълнуваха и преживяваха с мен - ОБИЧАМ ВИ!!! Нашето прасенце вече щъка из къщата, все още сме на нечленоразделни звуци, толкова е смешен! Не ме изпуска от поглед и постоянно проси нещо за ядене - няма наяждане!!! Другата седмица сме на ваксина и на преглед при ортопед. Не мога да повярвам как се промени това мъниче - беше като измършавяло изплашено кученце, а сега е на мама хубавеца!!! Толкова сме щастливи в къщи!!! Ако някой има нужда от проходилка - нашата се подарява - не сме я ползвали дори седмица. Проходилката е на Чиполино - слонче.  Нашия Смешко реши, че няма да ходи с нея и не съм го мъчила. Вече вдига краче на прага на банята. Simple Smile

# 171
florence, видях ви снимките, прекрасен е!  Party

Общи условия

Активация на акаунт