Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 700
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
От мен класика в жанра - сафрид на скара, картофи по "Лабрекс" и шопска салата с мариновано сиренце Mr. Green

Срам ме е да показвам такива простички неща, които даже не са и изпипани, а за оформлението на снимките да не говорим Embarassed Embarassed Embarassed,но и аз -барабар Петко с мъжете...
Малка по-надолу marabu е показала такава класа, че  #Crazy smile3501 Не мога да ви изредя всички ,но ви поднасям smile3525 и да знаете, че всички ви следя изкъсо! Heart Eyes

# 511
iucka ,само от шоколад са...защото формичката ми се оказа малка ,исках да сложа по един бадем вътре.... Laughing
Формичката всъщност е силиконова от Бейлис за лед.... Peace,затова не е дълбоко местенцето и не остава място за почти нищо... Grinning

# 512
Мерудит много шоколадово и вкусно
Пепушка прекрасна класика,добре,че ме подсети за рибката
За днес печено пиле с гъби,салатка,патладжанения гювеч на Пепчо  newsm51,много вкусно и баничка.

# 513
  • Русе/София
Както винаги "ухае"изключително приятно.Страхотни менюта видях на Мастърчето и Меганс.Джема тая торта изглежда много вкусно,Росонера да видим как е направен сладкиша,ако може и рецепта.Венета такива бързи торти най-обичам,ах Мамеееее питката е супер.В нас има таратор и пълнен патладжан     
Приятен и прохладен уикенд.

# 514
  • на втория етаж
  Здравейте!
  merydit,много шоколадово у вас,обожавам шоколад! Hug
  iucka ,petu6ka63,megans и 3xi ,и у вас е много вкусно,и всички неспоменати,поздравления,момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

У нас  Бързo маринован патладжан  и Маринована бамя (Пеп4о,благодаря за рецептата,супер е  Heart Eyes  bouquet)

имаше и разни месца,неснимани  Twisted Evil
и Чийзкейк със смокини

Приятни почивни дни! Peace

# 515
на обяд докато спеше малкия направих.............  newsm78 ......... де да знам какво (цедено мляко с праскови и желатин отгоре)  newsm78 - нещо си. сега го разрязах и опитах- ми вкусно е и лекичко  Sunglasses .

и парченце :

# 516
  • При елфите ...
От мен за следобедното кафе един карамелено-плодов сладкиш с пълнозърнесто брашно!

# 517
  • Torino,IT
Джемма, честит ти рожденик на патерици, да ти е жив и здрав и много щастлив  bouquet
Тортата   ти е страхотна, само не можах да разбера технологията на навиване на блатовете на рола така че да се запази кръглата форма на тортата newsm78
Ох, айде да дам и аз моят принос за съботното следобедно кафе, че като гледам много горчиво това кафе днес Mr. Green
Мъфинки с праскови

# 518
Много горчиво наистина  Mr. Green
Барабар и Петко с мъжете
Торта "Рафаело"
и кошничките с яйца
По тортата има много какво да се желае, ама за първи път правих такова покритие.После масления крем ми се разтече, та розичките станаха на г.з.Ама така е като имам сауна в кухнята  Joy

# 519
От мен за следобедното кафе един карамелено-плодов сладкиш с пълнозърнесто брашно!

Aredhel, може ли рецептата? Praynig  bouquet

# 520
Днес се подслаждам със сладкия салам на Селма - прекрасен е. smile3521 Селма - newsm51
снимката е пак калпава, за което се  Embarassed
iucka, така ме разсмя - сякаш го пиша аз!
Ей,страхотни сладкиши, добре, че има с какво да се утеша!
lina kaz , къде мога да видя рецептата на творбата със смокини?

# 521
OOo Petu6ка,екстра си е снимката,а като знам колко е вкусно това нещоооо.Аз нямам навик да купувам кондензирано мляко и го правя с прясно и пак става супер.
Линди.Аредхел.Еллица,iucka,Лина,3хi вкусно по ваште маси Grinning
Меганс,баничката много ми хвана окото как я правиш?

Аз ще заснема една супер обикновена бисквитена тортичка с вкусен крем Wink по късно като я нарежа Peace
Айде сега ще яхвам метлата,че утре няма да барна нищо на празника Laughing

# 522
  • София
Eeeй, тоя сладък салам! Искам да питам правилите го - твърд ли става с кондензираното мляко или по-скоро мек? А дали ще стане с парченца бишкоти вместо бисквити, че имам един тон нарязани бишкоти.

# 523
Дес правя я от готовите кори на сач по три броя в пакет.
Всяка ръся с олио и разтопено масло,после кашкавалена извара/или сирене/завивам на руло и в тавата.Заливам с кофичка кисело мляко разбито с три яйца и малко вода.Оставам поне 30 мин.да се напоят корите.Отгоре слагам парченца масло и пека във фурната.
Може и по препечена.Като я извадя напръсквам с мъничко вода и завивам с кърпа.Охладена/че аз все гореща/я режеш на парчета.

# 524
  • Torino,IT
Аз надничам да видя дали Дес си е постнала вече снимката на бисквитената торта   chef Laughing

Общи условия

Активация на акаунт