АВГУСТ: Нова тема-нов късмет и щастливи занапред!

• 4 564
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро,
много ни е запустяла темичката......................,я бързо на отчет Laughing

Ние се завърнахме от море и си донесохме чревен вирус Tired и пак малчо го лепна,но вече се пооправя.
-ето го и него

# 31
  • Варна
Исе добре си се завърнала. Надявам се, че сте си изкарали добре на морето. Дано по-бързо преборите вирусчето.

# 32
Исеее, малчо с тази шапка Heart Eyes Grinning. Добре завърнала се, по-бързичко да преборите вируса! И чакам от моренцето снимки Naughty

# 33
  • Варна
"Ай-ай-ай-ааааай, ай-ай-аморе!..." а китарата му къде е?

# 34
Здравейте,
и ние се завърнахме от морето и веднага на работа. Беше страхотно, но много бързо отмина... за съжалаление. Сега ми остана само прането..... и хубавите спомени, де Simple Smile
Снимки има много на който му се гледа Simple Smile http://vanyacherkezova.snimka.bg/sea/primorsko-2010g.528024
Поздрави и целувки на всички!

п.п. рони с доста закъснение ама от сърце - да ти е жива и здрав малката красота!

# 35
  • на дъното
isepise,cher колко са пораснали малчовците.Гуш от мен Hug
При нас новото е че скоро време ще се отделим от "съкровището" с което се по сдърпахме малко Grinning .В момента сме на тема обзавеждане и денят ни минава в пазаруване и обикаляне по магазини, май Дени го разболяхме от тези климатици,тръгнаха едни сополчета дано с това само се разминем.
Лека вечер на всички Hug

# 36
  • Варна
Cher страхотни снимки. Личи си, че сте си прекарали добре..  Peace

# 37
Шерче,много сте готини.А Вики е просто разкошна Heart Eyes
И ние сме на моренце в момента,ще кача снимки по някое време.Марти  ни прави на луди,голямо дивеене пада.Не мога да го изкарам от водата,а вече не го е страх и влиза и на вътре,миналата година поне стоеше на брега.
Преди да тръгнем в София падна много жестоко и си удари крака,даже си помислих,че го е счупил,но за щастие се размина само с огромна синина.Първия ден беше и много подуто сега вече е само синьо.Казвам ви в чудо съм се видяла с това мойто дете,толкова е палаво,много ми е трудно да го опазя,дано Господ да го пази  Praynig
Силви,това е много хубаво,така самостоятелно ще се чувствате най-добре.Дано малчо да не се разболява и да си остане само със сополките,които бързо да минават.
Целувки на всички  Heart Eyes  Hug

# 38
Шерче, както винаги Вики е прекрасна. Ти също изглеждаш много добре. Хубави снимки Grinning

Силви, че то от това какво по-хубаво! Взимай превантивни мерки да минете леко само със сополки Peace

Бени, ама как отлично те разбирам. Цвете е същата, побърква всички. Щура е много. Обаче аз й се кефя така максимално.

Оххх, само още един ден и сме на моренцето......  grinning039

# 39
О, благодаря ви милички!
Вики вече е гопожица  Grinning И тя не излизаше от водата т.е. и ние. Карахме го на смени  Laughing Вечер малко ни писна от батутите ама кво да правим.... Преди с мъжа ми ходихме по баровете, сега ....  Laughing Но беше страхотно моренце. Рядко се случва да сме толкова дълго време тримата заедно....
Бени, хубаво да си изкарате, чакаме снимки!
Тале, и на вас хубаво моренце! Нека щуреят децата, значи са здравички!

# 40
здравейте на всички и от мен ,най накрая пиша и аз ,много ангажименти и много работа през този месец ,вече мога да ви кажа ,че очаквам бебе през април ,надявам се всичко да е наред и догодина да съм мама на здраво бебе,с първия преглед ми съобщиха ,че имаме вече сърчице ,но ми откриха огромна киста няколко дни бях в болница и днес ме изписаха ,оставам си на домашно лечение ,но много взе и да ми се гади ,чувствам се като парцал ,но пък съм и много щастлива ,това от мен за сега ,обещавам да съм по редовна вече.

# 41
Kroelahai  smile3501 smile3501 smile3501 много късмет  !Само такива новини да се пищат .Боже колко се радвам за теб Hug Hug

# 42
  • Бургас
здравейте на всички и от мен ,най накрая пиша и аз ,много ангажименти и много работа през този месец ,вече мога да ви кажа ,че очаквам бебе през април ,....

Прекрасни новини, мила  Hug! Отдавна не бях влизала и  си мислих за тебе, какво става , дали изпълнявате програмата и гледам, че сте се постарали  Simple Smile Дано повлечеш крак и др момичета да се похвалят с добри новини  Praynig Господи стига вече угасват слънца , нека се чуват такива хубави новини!

# 43
Kroelahai, чудесна новина! Пожелавам ти лека бременност и през април да гушнеш едно живо и здраво бебе!

# 44
  • на дъното
Kroelahai Честито и от мен,лека бременност Hug

Общи условия

Активация на акаунт