Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 847
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
  • пак на Рив Гош
Polly-Wolly, на английски сериалът е "Road to Avonlea" (ако не ме лъже паметта, че не съм си пила гинко билобата, първата половина по Канал 1 я даваха навремето като "Ейвънли", а втората - "Пътят към Ейвънли"). Общо са 7 сезона по 13 епизода всеки. В трекера, откъдето го смъкнах, бяха обединили под името "Anne Collection" двата сериала - "Annе of Green Gables" и  "Road to Avonlea". Като в края на "Ан от Зелените покриви" имаше още 2 серии, които не си спомня да са давали навремето - за след сватбата на Ан и Гилбърт (но действието в тях нямаше нищо общо с книгите).
"Тъй нареченият мой живот" и аз го харесвах много  Grinning. Жалко, че беше кратък...

Дораан, не си спомням сериала, за който питаш, съжалявам...

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 21:43 от Роца

# 376
Искам да гледам всички сериали от онова време.  Mr. Green

Най  - много Андреа Селесте, Странното завръщане на Диана Саласар, Робинята Изаура, Туин Пийкс, Клониг, Вдовицата в бяло.

Edit: има ли из нет пространството първия сераил, иска ми се да си го припомня.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 21:31 от Sis*

# 377
  • Пловдив
Вижте какво открих:

http://detstvoto.stage.bg/index.php?newsid=1053

# 378
  • Някъде по Дунава
Доктор Куин

# 379
  • софия
Мило , но и подтискащо ! Времето не прощава.

# 380
Някой спомня ли си за сериал по Нова ТВ, имаше 2ма близнаци, тийнеиджъри, американски сериал мисля, че близнаците се казваха Бренда И Брендан . Благодаря предварително !

# 381
  • София
Някой спомня ли си за сериал по Нова ТВ, имаше 2ма близнаци, тийнеиджъри, американски сериал мисля, че близнаците се казваха Бренда И Брендан . Благодаря предварително !

Toва не е ли Бевърли Хилс: http://en.wikipedia.org/wiki/Beverly_Hills,_90210

Някой помни ли Лавжой: http://en.wikipedia.org/wiki/Lovejoy

Иначе пак бих гледала оригиналния Вдовицата в бяло или Когато бъдеш моя.

# 382
"Гумените мечета" в Часът на Дисни - страхотен!

# 383
  • Юпитер- Сатурн
Здравей те, когато Нова телевизия започна излъчване даваше един австралийски сериал. След години го повтори. Всяка серия беше сама за себе си. Една съдийка се е развела и с децата си отива да живее там, където с мъжа си са изкарали навремето медения си месец. Моста, който е връзката на градчето със света е взривен от корабче натоварено с фойерверки, по случай празника на града. И от този момент започваха най-различни случки. Беше забавен филм.
Та въпросът ми е някой спомня ли си за името на този сериал и евентуално от къде мога да го изтегля??? 
 Simple Smile

# 384
  • София
по диема фемили започна "Савана" и бих го гледала отново с удоволствие  Peace Лошото е, че не го казват никъде за момента, а часът е доста неудобен за мен  Rolling Eyes

# 385
Туко що попаднах на темата аз се сещам за няколко:
1. От обич
2. Селесте и черната перла
3. имаше един сериал не се сещам за заглавието млада бедна жена ражда момиченце и го изоставя в манастир, в последствие жената става много влиятелна имаше модна къща, ако не се лъжа, а дъщеря й започна да работи при нея като модел и май се влюби в доведения син на майка си. Някой сеща ли се??
4. джовисна и ориноко  Grinning
5. страсти

# 386
Шеметната Анастасия някой помни ли го , сравнително нов филм даваха го преди 7/8 години по нова тв. За 3 сестри близначки с Норкис Батиста

# 387
  • Пловдив
Туко що попаднах на темата аз се сещам за няколко:
3. имаше един сериал не се сещам за заглавието млада бедна жена ражда момиченце и го изоставя в манастир, в последствие жената става много влиятелна имаше модна къща, ако не се лъжа, а дъщеря й започна да работи при нея като модел и май се влюби в доведения син на майка си. Някой сеща ли се??

"Право на любов" с Адела Нориега най-вероятно

# 388
дааа точно той е Simple Smile

# 389
  • Разпиляна във въображението
по диема фемили започна "Савана" и бих го гледала отново с удоволствие  Peace Лошото е, че не го казват никъде за момента, а часът е доста неудобен за мен  Rolling Eyes

Кога си го засякла?

Общи условия

Активация на акаунт